2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

offf. off.. ne olacak bızım bu halmız :S gecen hafta ıkıncı dnememi oldum ilkinden 59 aldım bundan da maksımum 62 63 alırım, cok moralım bozuldu bu tarıhle basım belada ne yapacağım beeennn ((

offf. off.. ne olacak bızım bu halmız :S gecen hafta ıkıncı dnememi oldum ilkinden 59 aldım bundan da maksımum 62 63 alırım, cok moralım bozuldu bu tarıhle basım belada ne yapacağım beeennn ((

muhtemelen deneme var diyip gidiyosun sınava stresten böle oluyosun.canım daha başındayız unutma

slm kızlarr...hafta sonu bol bol soru çözdüm matematikten fakat yapamadıklarım oldu ...siz uzman arkadaşlarımdan yardım almak isterim işte ilk soru ....

10 üzeri 19-12:?

slm kızlarr...hafta sonu bol bol soru çözdüm matematikten fakat yapamadıklarım oldu ...siz uzman arkadaşlarımdan yardım almak isterim işte ilk soru ....

10 üzeri 19-12:?
ben çözemedim istediğim kadar
10[SUP]19[/SUP]-12 mi canım soru :44:

evet şekerimm...cevap 169 kısa yolu yada formulu vardır muhakkak...:44:

canım direkt sonucu mu istiyor soruda 10[SUP]19[/SUP]-12 sorusunun cevabı 169 çıkmaz ki çok uzun bi sayı çıkması gerek :26:

selam kızlar

şu soruya bi bakar mısınız ?

x^2-4x+4-xy+2y

ifadesinin çarpanlarından biri aşağıdakilerden hangisidir ?

x+y+2
x-y-2
x-y+z
x+y-2
x+2

:26:

hadi bana yol gösterin ben bu sorunu cevbını yanlış olduğunu düşünüyorum

k bir dopal sayı olmak üzere 1den k ya kadar olan tek sayıların toplam A,17den k ya kadar olan tek sayılalrın toplamı Bdir.A-B kaçtır

kızlar bu soruyada bi bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…