2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

öyle oldu canım yaa. ama bugün beyin fırtınası yaratıcağızz

senden nabeer?

soğuk havada nalet okula gitmek zorudaydım
e sonra gelince ders çalış falan filan
beynim yoruldu ama burda soru çözmeye vakit var
hadi gelsin sorular

tatildeydim cnm hasta oldum üşütmüşüm gezmektenevdeyim artık mat çalışmaya devam daha bir sürü konum var sen nasılsın döndünmü evine hala gezmektemisin sende

Geçmiş olsun okyonus canım neden hep matematik ya arada sözelde çözsek ne olr ki? :)

Geçmiş olsun okyonus canım neden hep matematik ya arada sözelde çözsek ne olr ki? :)

saol cnm mat ve türkçeyi bitirip tarihe geçicem yani burdakilerde öyle yapıcak matı bitirmek için ugraşıyoruz neredeyse 2 ay oluyor mata başlayalı sen sözelmi çalışıyosun?matı halledicem ben sonra sözele dalıcam ezber tekrar üzerine daha çok düşücem malum çok çabuk unutuluyor:26:

Ewet canım ben tarih coğrafya vatandaşlık üzerinde çok duruyorum matematiğim iyi tarih çalışacaksanız ilerde topiğinizi izliycem sürekli

haydi açılışı yapıyorum ilk soru geliyorrrrr

iki musluktan biri boş bir havuzu 12,diğeri 24 saatte doldurmaktadır. Tabandan itibaren havuzun yüksekliğinin tam ortasında bulunan musluk da dolu havuzu kendi seviyesine kadar 12 saatte bosaltmaktadır.her 3 musluk aynı anda açılırsa boş havuz kaç saatte dolar?

16 saat diyorum

cevapları alalım canım
ben 6 diyorum

ding dong ding dong saat 8 şimdi haberleri veriyoruz
toplaşın kızlar
canım lise mezunları sınav cts oluyo genelde sınavın 23 eylülde olucak gk gy sınavına giriceksin.genel yetenek(gy) türkçe ve mattır.lisans sınavında 30 30 soruyolar soruları ama lise düzeyinde daha az sanırım link eklerim genel kültürde tarih coğ vatandaşlık ve güncel olaylardan çıkar.başvuru tarihi 18 haziran 4 temmuzdur sınav ücreti 35 tl.atanma durumu herhangi bi devlet kruumuna yerleşmedir canım.almış olduğun puana göre tercih yaparsın
2001 kodu herhangi bi lise mezunu kodudur.nasıl bi lise meznu olduğunu sölersen senin kodunu yazabilirim canım
bu linkten 2001 yazarsan ortaöğretim bölümüne son atamalar neresi kaç puanla eleman almış görebilrisin.
çalışıcan yerler devlet daireleri.mesela sgk memur yada ünv lerde öğrenci işleri gibi
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru

geldim anlattım sen niye anlatmıyon bakım
Bugün bende katılacam kızlar size matematikte iyi sayılırım
canım sözle şuabtta geçicez gy bitirelim dedik.genelde türkçe yapılan yanlışlar tekrar okununca anlaşıylıo o yüzden mat ağırlıklı gidiyoruz ama sende sözel sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…