naber kızlar
bu aralar sorusuz kaldı topik
Kızlar lütfen bana cevap verin[
canım üniversitelerde vb devlete bağlı kurumlara memur olarak atanabiliyor lise mezunları ve aynı zamanda hizmetli olarakta atanabiliyorlar ama 90 küsürlü bir puan alman şart...
öyle oldu canım yaa. ama bugün beyin fırtınası yaratıcağızz
senden nabeer?
tatildeydim cnm hasta oldum üşütmüşüm gezmektenevdeyim artık mat çalışmaya devam daha bir sürü konum var sen nasılsın döndünmü evine hala gezmektemisin sende
Geçmiş olsun okyonus canım neden hep matematik ya arada sözelde çözsek ne olr ki? :)
saol cnm mat ve türkçeyi bitirip tarihe geçicem yani burdakilerde öyle yapıcak matı bitirmek için ugraşıyoruz neredeyse 2 ay oluyor mata başlayalısen sözelmi çalışıyosun?matı halledicem ben sonra sözele dalıcam ezber tekrar üzerine daha çok düşücem malum çok çabuk unutuluyor:26:
Kızlar lütfen bana cevap verin[
canım üniversitelerde vb devlete bağlı kurumlara memur olarak atanabiliyor lise mezunları ve aynı zamanda hizmetli olarakta atanabiliyorlar ama 90 küsürlü bir puan alman şart...
Canım çook teşekkür ederim :) Küçücük bir sorum daha var. Toplam 120 soru var di mi ? 100 net yapsam 90 küsür bir puan gelir mi sence ?
Canım çook teşekkür ederim :) Küçücük bir sorum daha var. Toplam 120 soru var di mi ? 100 net yapsam 90 küsür bir puan gelir mi sence ?
Canım lise mezunlarının kpss sınavında toplam 120 soru var 110 net yapman canım ama katsayılara göre değişebilir bu rakam... mesala sorulardan birini çok az kişi cevaplamışsa o sorunun katsayısı daha yüksek olur ve daha çok puan getirir canım.
haydi açılışı yapıyorumilk soru geliyorrrrr
iki musluktan biri boş bir havuzu 12,diğeri 24 saatte doldurmaktadır. Tabandan itibaren havuzun yüksekliğinin tam ortasında bulunan musluk da dolu havuzu kendi seviyesine kadar 12 saatte bosaltmaktadır.her 3 musluk aynı anda açılırsa boş havuz kaç saatte dolar?
haydi açılışı yapıyorumilk soru geliyorrrrr
iki musluktan biri boş bir havuzu 12,diğeri 24 saatte doldurmaktadır. Tabandan itibaren havuzun yüksekliğinin tam ortasında bulunan musluk da dolu havuzu kendi seviyesine kadar 12 saatte bosaltmaktadır.her 3 musluk aynı anda açılırsa boş havuz kaç saatte dolar?
canım lise mezunları sınav cts oluyo genelde sınavın 23 eylülde olucak gk gy sınavına giriceksin.genel yetenek(gy) türkçe ve mattır.lisans sınavında 30 30 soruyolar soruları ama lise düzeyinde daha az sanırım link eklerimKızlar iyi akşamlar kolay gelsin :) Ben üniversite okuyorum, bu sene KPSS'ye girmeyi planlıyorum lise mezunları için olanına. Ama hiç bilgim yok. Bir başka konuya da yazdım, ordaki arkadaş 90-95 alırsan atanırsın dedi ama neye atanılıyor ? Yani lise mezunlarını ne tür yerlere atıyorlar kısaca bilgi verseniz..
ben hala şehir dışındayım canım. zor oluyor böyle çalışmak ama bi şekilde çalışmaya çalışıyorum işte.
bugün soru çözelimde kendimize gelelim. geçmiş olsun bu arada kendine dikkat et
quiet gelince seni bilgilendirir canım birazdan gellir oda.
canım sözle şuabtta geçicez gy bitirelim dedik.genelde türkçe yapılan yanlışlar tekrar okununca anlaşıylıo o yüzden mat ağırlıklı gidiyoruz ama sende sözel sor istersenBugün bende katılacam kızlar size matematikte iyi sayılırım
16 saat diyorum
cevapları alalım canım
ben 6 diyorum
bende 16 buldum ama değilmiş
Çözümü nasıl canım bu sorunun o zaman???
12 mi acaba ?:44::18:16 saat diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?