3 musluktan birincisi boş bir havuzu 6 saatte ikincisi 12 saatte dolduruyor ve havuzuun dibindeki 3. musluk ise dolu havuzu 24 saatte boşaltıyor. Havuz boşken 3 musluk birlikte açılıyor ve 3 saat sonunda dipteki musluk kapatılıyor.Buna göre havuz toplm kaç saatte dolar? buyrun kızlarr
Sedulu canım geçte olsa jeton düştü süpersib çok iyi anladım ve asla unutmam bu soruyu
kız okyonus meraktan çatlıcam
kız okyonus meraktan çatlıcam
cevapların hepsi yanlış tekrar çözün cevap 9/2 sedullu yaklaştın cevaba
olur cnm paydayı 3 ile çarp
ayse bir halıyı 20 saatte dokuyabiliyor. Beyza ise bu halının yarısı büyüklüğündeki başka bir halıyı 15 saatte dokuyabiliyor. Buna göre ayse ile beyza bu iki halıyı beraber kaç saate dokuyabilir?
olur cnm paydayı 3 ile çarp
bu bari doğru olsun yaaa.. 12 buldum ben canım. doğru de lütfeeeen :18:
bende 12 buluyorum ama cevap 24 müşyortıcm kitabı çok aptal bir soruuu
evet soru yanlışşşş
Bende niye çözemedim diyordum soru yanlışmış:111:o zaman başka soruya geçelim
ben bu akşam seninle konuşmuyorum hep bilmediğm yerden sorucaksınbugün tüm sorularım işçi havuz problemi cnm
Canım çok iyisin çoook teşekkür ederim
Canım süperrrsinBen Özel Lise mezunuyum. Onun farklı bir kodu var mı ?
canım diplomanda ne olarak yazıyo o önemli özel lise ama yd ağırlıklımı yada bölüm say söz ea mı hangisi hepsinin kodu farklı
Bir şey sormak istiyoruum.. Sınava son beş ay kala çalışacağım temelim de var çoğu konuda sizce yeterli olabilir mi bu süre..
canım ben 2011 de lisanstan girdim temelim benimde vardı temmuz sınavdı ağustos ders çalışmaya başladım
yetermi yeter ama rahat rahat çalışmak varken neden son aylar kendini kasasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?