10 olabilir mi peki :26::26:
1/12+1/24=3/24 =8
sadece iki musluk dolduruyor olsaydı 8 saatte tamamı dolardı ama yarısını ikisi doldurduğuna göre 4 saatte yarısı dolar...
Yarısından sonra 3musluk davreye giriyor
1/12+1/24-1/12=1/24 musluk altta olsaydı 24 saatte olacaktı yarıda olduğu için 12 saatte
12+4=16 saat olur arkadaş
evet cnm doğru cevapçözümü alalım
valla cevap 12 yse düşüp bayılırım ben havuz yapamıyodum
10 olabilir mi peki :26::26:
kızlar iki musluk doldurursa 1/12+1/24= 8 saatte havuz dolar
ama bunun yarısından itibaren boşaltan bi musluk var
o zaman yarısı 4 saatte dolar havuzun
3 musluk birden açıldığında
taban kısmı 1/4-1/12= 6 saatte dolar
bu havuzun alt kısmı
e bunun yarısı da doluyor yani yukarısı 4 saate doluyor toplamda 4+6 =10 saatte bu havuz dolar
ben demin 6 yı buldum 4 eklemeyi unuttum
Kpss10: 90
kpss3: 94
almış biri olarak . Eğitim bilimleri beyaz kalemi kesinlikle tavsiye ederim .
Ve fem yayınlarının denemelerine muhakkkak katılın .
çok kolay gelsin ben atandım sonunda darısı başınıza.
Benim anlamadığım 1/4-1/12yi neden çıkardık ki??? :111:
Canım lise mezunlarının kpss sınavında toplam 120 soru var 110 net yapman canım ama katsayılara göre değişebilir bu rakam... mesala sorulardan birini çok az kişi cevaplamışsa o sorunun katsayısı daha yüksek olur ve daha çok puan getirir canım.
Canım çok iyisin çoook teşekkür ederim
ding dong ding dong saat 8 şimdi haberleri veriyoruz
toplaşın kızlar
canım lise mezunları sınav cts oluyo genelde sınavın 23 eylülde olucak gk gy sınavına giriceksin.genel yetenek(gy) türkçe ve mattır.lisans sınavında 30 30 soruyolar soruları ama lise düzeyinde daha az sanırım link eklerimgenel kültürde tarih coğ vatandaşlık ve güncel olaylardan çıkar.başvuru tarihi 18 haziran 4 temmuzdur sınav ücreti 35 tl.atanma durumu herhangi bi devlet kruumuna yerleşmedir canım.almış olduğun puana göre tercih yaparsın
2001 kodu herhangi bi lise mezunu kodudur.nasıl bi lise meznu olduğunu sölersen senin kodunu yazabilirim canım
bu linkten 2001 yazarsan ortaöğretim bölümüne son atamalar neresi kaç puanla eleman almış görebilrisin.
çalışıcan yerler devlet daireleri.mesela sgk memur yada ünv lerde öğrenci işleri gibi
KPSS 2011/1 Yerleştirme Sonuçları Taban ve Tavan Puan Sorgulama Motoru
geldim anlattım sen niye anlatmıyon bakım
canım sözle şuabtta geçicez gy bitirelim dedik.genelde türkçe yapılan yanlışlar tekrar okununca anlaşıylıo o yüzden mat ağırlıklı gidiyoruz ama sende sözel sor istersen
Canım süperrrsinBen Özel Lise mezunuyum. Onun farklı bir kodu var mı ?
tabanın yarısından itibaren havuzu boşaltan bir musluk var
bu yüzden havuzun tamamının dolduğu miktarda yarısı dolduran miktardan çıkartma işlemi yapmak gerek
Canım havuzun tamamı 8 saatte dolar ama yarısı 4 saatte doluyor :111: neyse canım belki diğer sorularda anlarım bu durumu...
canım yarısı 4 saatte dolar ve bu yarısı 12 saatte boşaldığı için ona göre bi işlem uyguluyoruz havuzun tamamını ele almıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?