Kızlar size bişi sorcam???Topic e uygun değil ama :26:İnanın kafam çok karışık quetnrk burda olduğun için buraya yazıyorum sohbetinizi yine konuyla ilgsz bişile bölüyorum kusura bakmayın valla kafama bişi takıldı:26: Bizim burda İşkur ücretsz b.saayar işletmnlği ve muhasebe kursu açıyo hem de gittim günler için günlük 15TL veriolarmş sizce katılsam nasıl olur B.sayar işl. sertfkam yoktu zaten almm lazım fakat 5 ay devam zorunluluğu var 3 gün izin kullanablyomşuz sadece 5 ay boyunca.. öğln 2 akşam 6 arasıymş.. Çok zaman kaybedermym sizce o kurslara katlsm yoksa oraya gidiceme ewde oturup o kadar vaktimi ders çalşmaya mı ayırayım.. Bide kurs sonunda bulduukları işte çalşmazsam kendim bi iş bulup sigortalı çalışıo gibi gözükmm lazımmş Sigortanın yarısını onlar yatırıomuş.. Yarın cvp vermm lazım sizce ne yapsam ki:26:
canım tek bişey sorucam sen bilgisayar dersi görmüştün dimi
ewet cnm görmüştüm. ünv. de onun transkripini çıkarırsaam sertifika yerine geçiomuşş dedilerde bilmyorum yine sertifika alayım dedimdi...
bu çok tartışıldı o yüzden sadece bunu sordum canım buyur ösym nin 2011 tercih klavuzu maddesi
3.9. Örgün eğitim yoluyla zorunlu/ortak/seçmeli bilgisayar dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen
adaylar, M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine ve aynı şekilde
daktilo dersi alan ve bu hususu resmi olarak belgeleyen adaylar da, M.E.B.dan Onaylı Daktilo
Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine sahip olarak değerlendirilecektir.
hiç 15 tl için telef olma ders çalış derim ben
Sağol cnm. emin değildim ama sen diyorsan doğrudurtamam gitmiyorum vazgeçtim Daha çok ders çalışıcm
he bi de aklını bulandıranlar olur dikkate alma onları.yok sertifkan olmadan başvuru yap atan okul derslerini saydırsan bile olmuyo kurum kabul etmyio diyolar.yok öle bişey elinde belgeler var kuruma dava bile açablirsin
bende iş kura öle başvurmuştum hadi evde oturcama gidiyim dedim ama yok 15 tl için değmez
2-6 arası dedin o sana günlük 8 saat kaybettircek.hiç kalkmadan 2 saat ders çalışsan soru çözsen azaltarak sölüyorum 100 soru çözmüş olucaksın 15 tl için değermi
sedulu sen de mi sınava hazırlanıyorsun, ben yeni takip ediyorum bu konuyu da
quietnrk ben işkur kursuna katılıyorum die imza attım dı dünbugün sabah aradım ben vazgeçtim dedim adam artık vazgeçemezsnz sisteme girdim dedi işkur un kurslarından yaararlanamazsnz bir daha dedi bende olsun dedim. ama derse gelmzsm kendisi iptal olcakmıış bişi olur mu ki acaaba? adama a da ayıp oldu
günaydın kızlarrrrrbugün hız problemlerine çalışıcam bol bol hız problemi çözücez bugün
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
canım devamsızlık hakkın var ama gittin devamsızlık yaptın ilişkin kesildi o zman işsizlik ödeneği varmış sanırım onun geri ödemesin yapmak zorundasın diye biliyorum :26:
hiç bulaşma sen en iyisi baştan gitme
işkur meslek edindirme kursları yardım lütfen... (Memurlar.Net - Forum)Cnm hiç gitmesem baştan bi para ödemek zorunda kalırmıyım acaba
günaydın tatlımgünaydın kızlar
yok mu soru ?
işkur meslek edindirme kursları yardım lütfen... (Memurlar.Net - Forum)
bak burda o konu konuşulmuş canım.kursatan şöle bilgi verilmiş.3 gün arka arkaya gitmezsen para alamıyosun.kura başladın belli zaman gittin iş bulmadan bırakmak isteden.sana öndenen günlük 15 tl yi geri ödemek zorundasın.eğer iş bularak kursu bırakırsan ödemiyomuşun.bide kurs bittikten sonra sertifika için sınava giriyosun 50 tl ayrıca buna yatırıyomuşun
bu siteden bi oku canım hepsini
günaydın tatlım
ben şimdi başlıyorum çalışmaya valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?