2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cnm 120 derece voleybol, 30 drece futbol.. ben orda düzgün çizemedm de futbol voleybolun yarısı kadar şeklde ki dilimde.. baskette futbolun 4 katı kadar.. neden a şıkkı cnm

grafk sorularını hep böyle mantıkla yapıyorum bende mat. olmadığı için :) sabah da bu soruya taktım

cnm 120 derece voleybol, 30 drece futbol.. ben orda düzgün çizemedm de futbol voleybolun yarısı kadar şeklde ki dilimde.. baskette futbolun 4 katı kadar.. neden a şıkkı cnm

:26: :26:
ama şık 7/6 diyo bilmiyorum canım başka yöntemde bulamadım

sağol cnm./// futbol oynayan 5 kişi olduğuna göre sınıfta kaç kişi vardır///???

canım soru hatalımı ben hala ona takıldım.ben 7/5 buluyorum çünkü :26:
benim yaptığım şekildeyse şöle yapıcaksın bu 5 kişi olayınıda

futbol 30 derece 5 kişi
toplam 360 derece x itrden

x.30=360.5
x=60 çıkar canım

cnm 7/5 değilmi zaten doğru cvp. tasarı yayınlrınn kpss kitabı biraz kalitesz hazrlnmş olablr hatalı olablar

Kızlar ya ben 5 yerine 6 yazmışım pardon Ne kadar mat özürlüyüm ya rakamları bile yanlş yazıyorum bnm özel kurs alm lazım yoksa 10-15 net hayattta çıkaramm.

Kızlar ya ben 5 yerine 6 yazmışım pardon Ne kadar mat özürlüyüm ya rakamları bile yanlş yazıyorum bnm özel kurs alm lazım yoksa 10-15 net hayattta çıkaramm.

canım benim nedir bu pes etme havaları
canım nolcak yaa tek sen yapmıyosun ki hepimiz yapıyoruz.işte böle böle daha dikkatli olucaksın

evet kızlar bir soru geliyo
lütfen açıklama yaparak anlatın ben bu soruları karıştırıyorum

bir spor kulübü bilet fiyatlarında %20 indirim yaptığında seyirci sayısında %30 artış gözleniyor.Buna göre bu kulübün kasasına giren para nasıl değişir.

şıklar
%4 azalır
%2 azalır
değişmez
%2 artar
%4 artar

nette gezerken hoşuma gitti kpss canlarıyla paylaşıyım dedim
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın..!!! :103:

toplanmaya 1 saat 4 dakika kaldı
aynı zamanda muhteşem yüzyılın başlamasına 1 saat 4 dakika var
bu bi çelişki starı dava edicem

ben geldim bir sürü hız sorum var hazırmısınız kızlar uçmayaaaaaa
guiet sorunla uğraşıyorum o konuya daha gelmedim ama yaparım belki

Bir telin ucundan 1/16'sı kesiliyor. Bu durumda telin orta noktası 3 cnm kaydığına göre telin kesilmeden önceki boyu kaç cm dir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…