geometri ort kök içindde a.b dir yani kök içinde a.b=3 se a.b=9 olur
aritetik ort a+b=6 .2 =a+b=12 olur
(a+b)[SUP]2[/SUP]=12[SUP]2[/SUP]
a[SUP]2[/SUP]+2ab+b[SUP]2[/SUP]=144
a[SUP]2[/SUP]+b[SUP]2[/SUP]=144-2.9=126
soruda a[SUP]2[/SUP] ve b[SUP]2[/SUP] ort soruyo
126/2=63
türkçe ses bilgisi çalışıcm bide matta hız sorularım var onları bitirmeyi planlıyorum 2 testim kaldı hızda
cvp 5ama t dediğimizde 4 çıkıyor t/2 de dediğimizde denklem yanlış olmazmı?
hız sorusunda 4[SUP]11[/SUP] vardı yanlış hatırlamıyosam yada zopzor 10 denemedeydi o
benim hiç halim yok yamat çözücem ama çok çözemicem galba
bu arada klavye çalışan kızlar buyrun pskolojiniz bozulsun ve f klavye bilginiz olsun
uçan parmaklar - YouTube
işte t diyoruz ilk denklemde ama ikinci denklemde t-10 diyemeyiz o zaman t 4 çıkar diğeri 6 çıkar ama halbuki hızı iki kat artmışken süresinin azalması gerek
denklemde bi karışıklık yok canım sadece ufak bişeye dikkat etmek gerek o kadar
bende yarın yargı yayınlarının kitabını alıcam matematik çoğu konuyu biliyorum şöyle bi üstün körü bakarım
asıl önemli tarih ve coğrafya benim için hadi tarih yine biraz bilgim var da lisede sayısaldı bölümüm e üniversitede de hep öyle oldu haliyle coğrafyayı unuttum onun üstünde baya yoğunlaşmam gerek 2 aya kadar matematik türkçe tarih ve coğrafyayı bitirme hedefim var planı yaptım bugün
bakalım başladım mı hızlı gidiyorum umarım tempoyu düşürmem
ya bak şimdi kafam iyice karıştı
kitap araştırması yapıyorum hala da %80 yargı var kafamda
ama kızlar size sorayım ihtiyaç yayınlarının konu anlatımı nasıl ?
yargı iyi bence cnm aman data almada hangi yayını alırsan aleşim bana data konu anlatımlı kitap almış kitap tam bir facia matta 5 konuyu birleştirmiş 10 sayfada anlatmış tarihte destan yazmış iğrenç bir kitap boşuna para verdik guiett yargı 50 deneme nasıl buraya linki eklermisin ben bakayım bir bugün ihtiyaç denememi çözdün
evet ya bende data tarih kitabını değiştircem yargı tarih alıcam valla
canım bugünkü denememi bundan çözdüm
Yarg Yaynevi
8.deneme bitti burda
ihtiyaç yayınlarının denemesi zopzor on deneme var o baya kasıyo :18:
yargının 50 denemsi şu
Yarg Yaynevi
içinde her bölümden 50 şer deneme var tatlım
eğer içeriğini merak ederseniz resim ekliyim kızlar
Kızlar ben 3 günde konu anlatımlı coğrafya kitabının yarısına geldim sizce hızım nasıl yavaşmıyım haftada bir dersi bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum bir ondan bir ondan çalışmak istemiyorum :103:
eklermisin cnm bir resim bakayım bi nasılmış
Kızlar ben 3 günde konu anlatımlı coğrafya kitabının yarısına geldim sizce hızım nasıl yavaşmıyım haftada bir dersi bitirerek ilerlemeyi düşünüyorum bir ondan bir ondan çalışmak istemiyorum :103:
kızlar şu türkçe sorusuna bir el atın yaaa
sabahları kalktığımızda kendinizi nasıl hissediyorsunuz?bunu biliyormusunuz? bu cümlede ses olayından hangisi yoktur?
ünlü daralması
ünlü aşınması
ünsüz türemesi
ünsüz değişimi
kaynaştırma harfi
ben ünlü daralması bulamadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?