aa süpermiş soru cevaplıyorsunuz yani kızlar çok sevindim:))Balıklama daldım bu arada kusura bakmayın
Ben 2008 iktisat mezunuyum fakat evliyim ve 3 aylık bi cadım varKpss b grubu için hazırlanıyorum mümkün olduğunca ders çalışmaya çalışıyorum..Matematikle başladım ihtiyaçtan çözüyorum mutlak değerdeyim şu anda:) biraz yavaş gidiyor olabilirim tabi ama napalım:) Yapamadığım soruklar oluyor zaman zaman bende soracak birilerini arıyordum çok sevindim..Zor olcak ama 4.atamadada olsa doğunun en ücra köşeside olsa gitcez artık eşimle olsa keşke..Hayırlısıyla...
Bu arada diceksiniz ki şimdiye kadar aklın nerdeydi..Bazı özel nedenlerle evlenmeden önce çalışamıyordum sağolsun eşimin destekleriyle şu anda eskisinden daha iyi çalışıyorumartık aboneyim kızlar size haberiniz olaaa
hoşgeldin sefalar getirdin canımbizde mat ve türkçeyle başladık ihtiyaçtan çözüyoruz çoğu soruyu yapamadıklarını yaz birlikte çözeriz elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız bende 3 aylık evliyim bizim bebiş yok daha ileriki yıllara erteledik hayırlısı bakalım tekrar hoşgeldin aramıza
merhaba kızlar bende kısmet ederse bu yıl kpss sınavına giricem işletme fakültesi mezunuyum ama 6 aylık oglum var bu ara diş felan cıkarma asamasında sanırım 5 dakika durmuyor güya calışmaya basladım ihtiyac setini aldım ama moralim sıfır oluyor calışamıyorum sürekli kucak istiyor gurbetteyim ailem uzak kimsede yok ki 5 dakika baksın neyse artık kısmet yapabilcegimiz kadar yapıcaz sizlerede basarılar simdiden allahım yardımcımız olsun inşallah
Cadıyla zor oluyo biraz iyi etmişsin iz canım nasip..Allah herşeyin hayırlısını versin hoşbulduk hemen kitabımı bi karıştırayım..İhtiyaçsa eğer mesela sayfa söylesem yetiyormu??Yoksa foto mu yollamalıyım eskileri okuyorum biraz yazdıklarınızı ama,sayfa yazanlar var gördüm
Cadıyla zor oluyo biraz iyi etmişsin iz canım nasip..Allah herşeyin hayırlısını versin hoşbulduk hemen kitabımı bi karıştırayım..İhtiyaçsa eğer mesela sayfa söylesem yetiyormu??Yoksa foto mu yollamalıyım eskileri okuyorum biraz yazdıklarınızı ama,sayfa yazanlar var gördüm
sende bendensin
iyi geceler canım o saman
kızlar bu arada okyonusun sorularını ekliyorum
Eki Görüntüle 324817
Eki Görüntüle 324818
ilk sorunun cevabı.kızlar ben bunun mantığını kavrayamıyom ama çözüyom ezber yani
Eki Görüntüle 324842
bende mantığını kuramıyorum uff ne saçma sorular
canım iki çocuklu arkadşlarımız vardı.bi bebişini uyutup bi bebişi kucağında ders çalışıyodu.yaparsın sende hiç bozma moralini
hoşgeldin sende aramıza
canım bi karşılaştır.ekleyebilrsen ekle soruları.olmazsa sen söle sayfa no falan ben foto çeker eklerim
ihtiyaç modüler bu arada bizim kaynak
çok tesekkür ederim bitanemm hoşbuldukinşallah sizinle beraber bende biraz azimli olurum yha çok istiyorum ama olmuyo
günaydın kızlar..
yine mutsuz ve umutsuz birgündeyim...
ben bu tarihe çalışıyorum çalışıyorum ama sorulara gelince hep yanlış yapıyorum.. nolcak böyle bilmiyorum...
günaydın kızlar bugün hız sorulsrına devam
dünkü gibi zor olmasın ama
ya dün sorduğum kesirli soruları yapamıyorum ve daha elimde o tarz 5 soru varbiri çözsede öğrensek of off
günaydın kızlar..
yine mutsuz ve umutsuz birgündeyim...
ben bu tarihe çalışıyorum çalışıyorum ama sorulara gelince hep yanlış yapıyorum.. nolcak böyle bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?