kızlar bana iyi geceelr size günaydın siz bu yazıyı okurken çoktan sabah olmuş olucak ve ben bugün yokum
işte kpss nin tek tekniği bu bırakın kalemi kağıdı kitabı
Beyin bedava! - YouTube
heheheheh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bana iyi geceelr size günaydın siz bu yazıyı okurken çoktan sabah olmuş olucak ve ben bugün yokum
işte kpss nin tek tekniği bu bırakın kalemi kağıdı kitabı
Beyin bedava! - YouTube
arkadşımla buluştum kızlar girmediğim mağaza kalmadı 4 tane kitap aldım dayanamadım yine
dinleniyim biraz 2 saate gelriim kızlar görüşürz![]()
hangi kitapları aldın cnm merak ettim![]()
kızlar günlük 1 saat bile yetmezmi calsıyorum ben cok zor zamanım oluyoo![]()
ekledim tatlım
canım bende geçen sene çalışıyodum 11.5 saat günde hemde.ama minibüste kitabın altını çiziyodum.yemek aramda çalışıyodum eve geliyodum dizi izlemek yerine ders çalışıyodum akşam yemeğini genelde işte yiyodum evde bana zaman kalıyodu bölelikle
ama günde 1 saat az canım![]()
anladım cnm en az 2 saat olması lazım sanırım![]()
artık ne kadar zman ayırabilirsen canım ben bütün gün soru çözmeey çalışıyorum ,illa bişey çıkıyo günde 100 soruyla kalıyorum.konu çalışmasına geçince değişir tabi![]()
bence konu anlatımlarından daha cok gecmıs yıl soru çözümlerıne bakmamız lazım yanı soru tipi anlatımlı cok cözelım kızlar![]()
aö için doğru konu çalışmadan sorularla gir ben 79 aldım valla öle
ama kpss de pek öle olmuyo ya ben çıkmış sorularada baktım belkide bana öle gelemdi.benim coğ konularım bitti zaten tarihim var 1 ay tarihe çalışcam martta tarih coğ sorusu çözücem nisan vatandaşlık çalışcam bide sorulara geçrim o şekilde yaptım planı![]()
ben mat kötü baaya benım![]()
canım benimde tarih kötü ama çalışıcam yani yapıcak bişey yok.kötü diye bırak o zman 30 soru gitsin![]()
70 aldım ben hıc calısmadım 2010 da10 tane mat yapsam 85 i bulurmuyu:26:
![]()
bende 2011 de gk den 26 yaptım 70 aldım
aynı hesaplamayı bende yapıyorum valla
KPSS PUANI HESAPLAMA (LİSANS), KPSS3 Puan Hesaplama, KPSS10 Puan Hesaplama (hesabı)
burdan yapabilceğin netleri yaz bi hesapla canım![]()
ön lisans tatlım benım muhasebe mezunuyum![]()