2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

arkadşımla buluştum kızlar girmediğim mağaza kalmadı 4 tane kitap aldım dayanamadım yine :1::1:

dinleniyim biraz 2 saate gelriim kızlar görüşürz :3::3:

ihtiyaç kpss ders takip kitabı 10 tl ye aldım nette resmini bulmaadım ben çektim kızlar bunları görün diye içerik bu şekilde.
$SAM_3715.webp$SAM_3716.webp$SAM_3717.webp$SAM_3718.webp$SAM_3719.webp$SAM_3720.webp

sonra akıllı adamanın kpss şifreleme tekniklerini aldım
Yarg Yaynevi,Kpss Kitaplar,Yediiklim Yaynlar

bu arda türkçede yöntemim doğruymuş ondan iyi net yapıyomuşum hızlı okuma ve algılama hakkında bilgi veriyo ve matta pratik yöntemler var :23::23:

bide yargı tarih konu anlatımlı aldım.kpss ikinci el alınmıyomuş normalde saolsun aldığım yerdeki bayan aldı bende yeni kitabımıa kavuştum :16:

Yarg Yaynevi,Kpss Kitaplar,Yediiklim Yaynlar

bide dün okan bayülgeni izledim 90lar gecesi vardı :52::52::52:
önerdiği bi kitap vardı onu aldım :16:
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

hangi kitapları aldın cnm merak ettim:27:

ekledim tatlım :7::7::7:

kızlar günlük 1 saat bile yetmezmi calsıyorum ben cok zor zamanım oluyoo:31:

canım bende geçen sene çalışıyodum 11.5 saat günde hemde.ama minibüste kitabın altını çiziyodum.yemek aramda çalışıyodum eve geliyodum dizi izlemek yerine ders çalışıyodum akşam yemeğini genelde işte yiyodum evde bana zaman kalıyodu bölelikle :34:
ama günde 1 saat az canım :31:

ekledim tatlım :7::7::7:

canım bende geçen sene çalışıyodum 11.5 saat günde hemde.ama minibüste kitabın altını çiziyodum.yemek aramda çalışıyodum eve geliyodum dizi izlemek yerine ders çalışıyodum akşam yemeğini genelde işte yiyodum evde bana zaman kalıyodu bölelikle :34:
ama günde 1 saat az canım :31:

anladım cnm en az 2 saat olması lazım sanırım:31:

artık ne kadar zman ayırabilirsen canım ben bütün gün soru çözmeey çalışıyorum ,illa bişey çıkıyo günde 100 soruyla kalıyorum.konu çalışmasına geçince değişir tabi :31:

bence konu anlatımlarından daha cok gecmıs yıl soru çözümlerıne bakmamız lazım yanı soru tipi anlatımlı cok cözelım kızlar:31:

bence konu anlatımlarından daha cok gecmıs yıl soru çözümlerıne bakmamız lazım yanı soru tipi anlatımlı cok cözelım kızlar:31:

aö için doğru konu çalışmadan sorularla gir ben 79 aldım valla öle :1::1:
ama kpss de pek öle olmuyo ya ben çıkmış sorularada baktım belkide bana öle gelemdi.benim coğ konularım bitti zaten tarihim var 1 ay tarihe çalışcam martta tarih coğ sorusu çözücem nisan vatandaşlık çalışcam bide sorulara geçrim o şekilde yaptım planı :31:

aö için doğru konu çalışmadan sorularla gir ben 79 aldım valla öle :1::1:
ama kpss de pek öle olmuyo ya ben çıkmış sorularada baktım belkide bana öle gelemdi.benim coğ konularım bitti zaten tarihim var 1 ay tarihe çalışcam martta tarih coğ sorusu çözücem nisan vatandaşlık çalışcam bide sorulara geçrim o şekilde yaptım planı :31:

ben mat kötü baaya benım:25:

Back
X