2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Vatandaşlığa yeni başladım:18:

mat. toplam 200 soru çözdüm en baştan genel tekrar oldu benim için ama konular daha bitmedi :18:

Vatandaşlığa nasıl çalışıyosunuz? Hiç sevmediğim için bana çok sıkıcı geliyo. :2: Altını çiziyorum kitaptan...

Bi de bana şarkı önerir misiniz ders çalışırken dinleyebileceğim türkçe :16:

Herkese iyi çalışmalar :6:

Son düzenleme:
Vatandaşlığa yeni başladım:18:

mat. toplam 200 soru çözdüm en baştan genel tekrar oldu benim için ama konular daha bitmedi :18:

Vatandaşlığa nasıl çalışıyosunuz? Hiç sevmediğim için bana çok sıkıcı geliyo. :2: Altını çiziyorum kitaptan...

Bi de bana şarkı önerir misiniz ders çalışırken dinleyebileceğim türkçe :16:

Herkese iyi çalışmalar :6:

ben vatandaşlığa kendi okul notlarımdan bakıyodum ilk konuyu çalıştım bıraktım :17:
halil sezai 2011 :24::24::24::24:

ben de varım ama bildiğim konularsa :1:

sorayım ozaman :27:

elif hergün bir önceki günün 3 katı kadar soru çözmektedir.beşinci günün sonunda toplam 2420 soru çözen elif ilk 3 günün sonunda kaç soru çözmüştür?

bir otobüsteki erkek sayısı kadınların sayısının 2 katından 10 eksiktir. 4 karı-koca indikten sonra 3/2 katı oluyorsa ilk durumda otobüsteki insan sayısı kaçtır?

aysenin parası nilgünün parasının 4 katıdır.ayse nilgüne 3 tl verirse aysenin parası nilgünün parasının 3 katı oluyor. buna göre nilgün ile aysenin paraları toplamı kaçtır?

elif hergün bir önceki günün 3 katı kadar soru çözmektedir.beşinci günün sonunda toplam 2420 soru çözen elif ilk 3 günün sonunda kaç soru çözmüştür?

260 buldumm:16::16:

bir otobüsteki erkek sayısı kadınların sayısının 2 katından 10 eksiktir. 4 karı-koca indikten sonra 3/2 katı oluyorsa ilk durumda otobüsteki insan sayısı kaçtır?

aysenin parası nilgünün parasının 4 katıdır.ayse nilgüne 3 tl verirse aysenin parası nilgünün parasının 3 katı oluyor. buna göre nilgün ile aysenin paraları toplamı kaçtır?

1-260
2-38
3-60
:24::24::24::24:

A= 1.2+2.3+3.4+...... +15.16
sayısının her bir terimin 2.çarpanı 3 katına çıkarılırsa A sayısı kaç artar? :40:

60 tl. Diğerini yapamadım :18: problemlere geçmedik daha biz dersanede.:18:

Back
X