Cnm bende söyleyeyim 5saat çalıştım bugün ama az daha fazla olmalı bence:) By arada quietnrkn msj belleğin dolmuş doldurdum![]()
5-6 saat kpss için yeterli bence çok iyi ama bende konsanrasyon problemi var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende söyleyeyim 5saat çalıştım bugün ama az daha fazla olmalı bence:) By arada quietnrkn msj belleğin dolmuş doldurdum![]()
A= 1.2+2.3+3.4+...... +15.16
sayısının her bir terimin 2.çarpanı 3 katına çıkarılırsa A sayısı kaç artar?![]()
canım benımde aöfden dersım var bırazdan vergi sistemıne bakıcam 3.sınıfa aöfden gecıs yaptım
5-6 saat kpss için yeterli bence çok iyi ama bende konsanrasyon problemi varDikkatm çok çabuk dağılıyo
En az 2 en fazla 4 saat çalışablyorum.. benm bide aöf var
çoook çalşmm lazım benm
5 saat kpss 2 saat aöf çalılmm lazım
Acil çeki düzen vercm kendime
![]()
valla 6 saat ama 6 saat harıl harıl değilTahminen atın işte cnm ya ortalamameraktan ölcm şimdi
![]()
Cnm ben bu 1haftayı değerlendrmem lazım yoksa zamanım yok çalıştığım için.. Bu ara 9saat çalışmalıyımki konu eksiğimi tamamlayayım
canım 45 mi :44:
cnm hangi bölüm okuyosun açıktan?? kpss ye lise önlisns,lisans hangsnden giriceksn bu yıl cnm???![]()
260 buldumm![]()
1-260
2-38
3-60
![]()
Tatlım şıklar A üzerinden cevap : 2A
İşletme 3.sınıfım canım ön lisans gırıcem
Yok canım 2A yapamadım gıtdıcanım 3a olmasın o :44:
bölümn benmkinden avanatajlı cnm ben modatasarm önlisansbizden 50 memur alıyorlarsa sizden 100 alıyorlar 2 katı o yönden biraz daha avantajlısn cnm
Yok canım 2A yapamadım gıtdı
evet canım ama ıste en az 85 almam lazım inş hedeflerimize ulaşırız hepımız senın bölüm kaçla kapatmıs?
87-88 civarı cnm tabanlar bizde bi de mesela son terchlerde 52 tane kadro vardı..... işletme önlisans mezunu arrkadaşm var ona 97 tane kadro gözüküodu cnm:26: Ewet Allah yardmcmz olsun inş.![]()
sorayım ozaman
elif hergün bir önceki günün 3 katı kadar soru çözmektedir.beşinci günün sonunda toplam 2420 soru çözen elif ilk 3 günün sonunda kaç soru çözmüştür?
bir otobüsteki erkek sayısı kadınların sayısının 2 katından 10 eksiktir. 4 karı-koca indikten sonra 3/2 katı oluyorsa ilk durumda otobüsteki insan sayısı kaçtır?
aysenin parası nilgünün parasının 4 katıdır.ayse nilgüne 3 tl verirse aysenin parası nilgünün parasının 3 katı oluyor. buna göre nilgün ile aysenin paraları toplamı kaçtır?