2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba hanımlarrr ben geldimm:32::32: dün kümelere çalıştım matım süperdi ama bu kümeler konusu ne böyle yaa boğazıma birşey düğümleniyor çözerken soruları okuyorum anlayamıyorum bırak çözmeyi soruda ne istediğini anlamıyorum :27:inş. sınavda kümeler çıkmazz:37::22:içimden hiç gelmiyor küme sorusu çözmek matın 17 konusundan bir tek bu kümeleri anlayamıyorum bööööööööööööö:30:

mrb kızlar ben iki gündür iyice serdim izmirden kuzenim geldi falan filan derkan yok yani elde var sıfır...çarşamba günü vatandaşlığa baktım ama hiçbişey anlamadım ya nasıl çalışıyosunuz siz ben okuyup geçiyim diyorum ama olmuyo birsürü ayrıntı falan var offfffff:18::18: :14::14::14:

merhaba hanımlarrr ben geldimm:32::32: dün kümelere çalıştım matım süperdi ama bu kümeler konusu ne böyle yaa boğazıma birşey düğümleniyor çözerken soruları okuyorum anlayamıyorum bırak çözmeyi soruda ne istediğini anlamıyorum :27:inş. sınavda kümeler çıkmazz:37::22:içimden hiç gelmiyor küme sorusu çözmek matın 17 konusundan bir tek bu kümeleri anlayamıyorum bööööööööööööö:30:

merhaba tatlım :54::54:
daha dur olasılık ta var hatırlatırım :23::23:

mrb kızlar ben iki gündür iyice serdim izmirden kuzenim geldi falan filan derkan yok yani elde var sıfır...çarşamba günü vatandaşlığa baktım ama hiçbişey anlamadım ya nasıl çalışıyosunuz siz ben okuyup geçiyim diyorum ama olmuyo birsürü ayrıntı falan var offfffff:18::18: :14::14::14:

Cnm anlayarak oku ve bolbol soru çöz!!! bi de dün tarihten verdğim kodlamalar gibi vatandaşlıktanda kodlamalar oluyo kodlayarak çalş... bi de kavram haritaları kullan... bolbol soru çöz...

bende serdim valla ama toparlamam lazım çalışmadan olmuyo :47::47::47:
ben kendimi başbakan ilan ediyorum öle çalışıyorum vatandaşlığa :1::1::1:
:ssz: (yeni smile eklenmiş yapmadan duramadım :1:)
Cnm ben sana güveniodum mat. bitnce geo danda senden yardım alırım diodum:50: kaç soru gelio peki geo. dan kpss de

valla benim kendime hayrım yok geoda :ssz: (ay ben bunu çok sevdim )
5-6 arası geliyo sanrım canım :44:

valla benim kendime hayrım yok geoda :ssz: (ay ben bunu çok sevdim )
5-6 arası geliyo sanrım canım :44:

Sağol quitecm.. iyi azmş 5-6 ise.. neyse matematği öğrenymde geometri eksk kalsada olur:52::52::52::52::52:

Kızlar ben kaçıyorum.. pc başına geçnce dersi unutuyorum:4::4::4: :52::52::52::52::52:

Benm daha matematkten yolum çok uzun gideymde mat. çalışayım.. kolay gelsn size öpüyorum hepnizi:54::54::54::54::54::54::54:

Kızlar ben kaçıyorum.. pc başına geçnce dersi unutuyorum:4::4::4: :52::52::52::52::52:

Benm daha matematkten yolum çok uzun gideymde mat. çalışayım.. kolay gelsn size öpüyorum hepnizi:54::54::54::54::54::54::54:

kolay gelsin canım sanada haydi bakalım kolları sıvayın ders başı :7:

ben şimdi dilbigisi çalışmaya başlıyorum bakalım:27:

Son düzenleme:
Cnm anlayarak oku ve bolbol soru çöz!!! bi de dün tarihten verdğim kodlamalar gibi vatandaşlıktanda kodlamalar oluyo kodlayarak çalş... bi de kavram haritaları kullan... bolbol soru çöz...

valla cnm ya ben anlayarak okudumuğu sanıyorum ama sorulara gelince tıkanıp kalıyorum...özet cıkarayım dedim zaten birsürü sey var hangisini cıkarcam kodlamalara bakim canım bende bi tşk ederim

ben kendimi cumhurbaşkanıda ilan etsem fayda etmicek bu gidişle :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

smilenında cok hoooşşşşşşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X