- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
biz dersanede vatandaşlığı bitirdikte![]()
nasıl bi dershane o öle ya

haydi kızlar ders başına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz dersanede vatandaşlığı bitirdikte![]()
Kızlar siz niye burda hiç geometri çalşmıosunuz![]()
ben geometri açılara çalışıcam sadece belki kenar ve alanada bakarım![]()
ya ben matematiği öğreneym bi bi de geometriye başlıycm :2: cnm geo. dan kaç soru gelio kpss de??? senn geomtri nasıl ii midr![]()
dershanede bile geo dersinde mat ve türkçe çözen bi insandım o kadar söliyim![]()
merhaba hanımlarrr ben geldimmdün kümelere çalıştım matım süperdi ama bu kümeler konusu ne böyle yaa boğazıma birşey düğümleniyor çözerken soruları okuyorum anlayamıyorum bırak çözmeyi soruda ne istediğini anlamıyorum
inş. sınavda kümeler çıkmazz
içimden hiç gelmiyor küme sorusu çözmek matın 17 konusundan bir tek bu kümeleri anlayamıyorum bööööööööööööö
![]()
mrb kızlar ben iki gündür iyice serdim izmirden kuzenim geldi falan filan derkan yok yani elde var sıfır...çarşamba günü vatandaşlığa baktım ama hiçbişey anlamadım ya nasıl çalışıyosunuz siz ben okuyup geçiyim diyorum ama olmuyo birsürü ayrıntı falan var offfffff:18::18:![]()
mrb kızlar ben iki gündür iyice serdim izmirden kuzenim geldi falan filan derkan yok yani elde var sıfır...çarşamba günü vatandaşlığa baktım ama hiçbişey anlamadım ya nasıl çalışıyosunuz siz ben okuyup geçiyim diyorum ama olmuyo birsürü ayrıntı falan var offfffff:18::18:![]()
Cnm ben sana güveniodum mat. bitnce geo danda senden yardım alırım diodumkaç soru gelio peki geo. dan kpss de
bende serdim valla ama toparlamam lazım çalışmadan olmuyo
ben kendimi başbakan ilan ediyorum öle çalışıyorum vatandaşlığa
(yeni smile eklenmiş yapmadan duramadım
)
valla benim kendime hayrım yok geoda(ay ben bunu çok sevdim )
5-6 arası geliyo sanrım canım :44:
Kızlar ben kaçıyorum.. pc başına geçnce dersi unutuyorum![]()
Benm daha matematkten yolum çok uzun gideymde mat. çalışayım.. kolay gelsn size öpüyorum hepnizi![]()
ben şimdi dilbigisi çalışmaya başlıyorum bakalım![]()
guiett bak akşam kociş netten bu soru bankası setini aldı hediyeleride varmış bakalım bugün kargo getirir belki beklemedeyim
2012 KPSS Gen. Kül. Gen. Yet. Tamamı Çözümlü Modüler Soru Bankası Uzman Kariyer Yayınları
Cnm anlayarak oku ve bolbol soru çöz!!! bi de dün tarihten verdğim kodlamalar gibi vatandaşlıktanda kodlamalar oluyo kodlayarak çalş... bi de kavram haritaları kullan... bolbol soru çöz...
bende serdim valla ama toparlamam lazım çalışmadan olmuyo
ben kendimi başbakan ilan ediyorum öle çalışıyorum vatandaşlığa
(yeni smile eklenmiş yapmadan duramadım
)