2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

eğer amacın atanmaksa o zman ortaöğretime iyi çalış onla atanmaya bak zaten sorular daha kolaydır.her ikisi içinde sınav puanın 2 sene geçerli.bu sene ortaöğretime girp puanın belli olsun belki atanırsın mezun oluncada kadem artar maaşın yükselir.2013 te bu sefer lisans sınavına girip sadece gk gy o zmanda b puanın hesaplanır tercih yapamzsın tercihin 2014te olur sadece aradaki fark bu :34:

canım yani ben bu sene ortaöğretime girsem de seneye gk gy sınavına tekrar girebiliyorum dimi. çünkü bildiğim kadarıyla kpss a puanının hesaplanabilmesii için gy gk yapmam gerekiyomuş. ama yapsam da sadece a kadrolarına yerleşme hakkım var. doğru anlamışım dimi :(

canım yani ben bu sene ortaöğretime girsem de seneye gk gy sınavına tekrar girebiliyorum dimi. çünkü bildiğim kadarıyla kpss a puanının hesaplanabilmesii için gy gk yapmam gerekiyomuş. ama yapsam da sadece a kadrolarına yerleşme hakkım var. doğru anlamışım dimi :(

doğru ama eksik anlamışın canım :34:
temmuzda yapılan sınava illa alandanda girmek zorunda değilsin sadece gk gy e de girebilirsin.atanamazsın o seen o kadr.zaten sınav puanın 2 sene geçerli 2014 ocak gibi atanırsın o kadar :34:

günaydın kızlar

bu bi hafta dersane tatilini hiç iyi değerlendiremedim
:18::18: serdim bütün hafta oo yüzden umarım dahada tatil olmaz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tarihten sadece I.Dünya Savaşını bitirebildim oysa kurtuluş savasıyla ikisini tam anlamıyla bitirmem gerekiyodu :26::26::26:

günaydın kızlar bugün çok soru çözesim var o yüzden pc başında olmıcam yoksa takılıp kalıyorum :17:
oyonus bu akşam bol bol soru getircem merak etme :10:
renklibirkelebek sende üzülme tatil yapmış oldun kafan dinlendi :34:
dershaneyle birlikte çalışırsın bol bol :10::10:

günaydın kızlar

bu bi hafta dersane tatilini hiç iyi değerlendiremedim
:18::18: serdim bütün hafta oo yüzden umarım dahada tatil olmaz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tarihten sadece I.Dünya Savaşını bitirebildim oysa kurtuluş savasıyla ikisini tam anlamıyla bitirmem gerekiyodu :26::26::26:

Aynen cnm bende hiç değerlendiremedim çook v,cdan azabı çekiyorum:25::25::2:

Kimseler yok muuuuuuu? :1:
Kızlar dershanede ebob ekok konusunu henuz işlemedık ben önden bakıyorum ama şu dikdörtgen bahçe ağaç dikilecek sorularda takılıyorum kısa yolu falan yok mu ?
:26:

Kimseler yok muuuuuuu? :1:
Kızlar dershanede ebob ekok konusunu henuz işlemedık ben önden bakıyorum ama şu dikdörtgen bahçe ağaç dikilecek sorularda takılıyorum kısa yolu falan yok mu ?
:26:

:1: bende zorlanıyorum onlarda :1:

hanımlar toplanın haydi bakalım :8::8::8:

iyi canım valla matla uğraşıyorum bide iffeti izliyorum :23:
bu hafta iyi serdik valla kpss yi okyonus yaa :17::17:
sen nasılsın tatlım geldimi kitapların :10:

geldi cnm 60 mat sorusu çözdüm hemen:27:ama ihtiyaç bin basar bu kitaplara bence en kaliteli yayın ihtiyaç:ssz:yargıda iyi :31:

mat sorun varmı ekle çözelim bende var bi kaç tane:27:

geldi cnm 60 mat sorusu çözdüm hemen:27:ama ihtiyaç bin basar bu kitaplara bence en kaliteli yayın ihtiyaç:ssz:yargıda iyi :31:

mat sorun varmı ekle çözelim bende var bi kaç tane:27:

valla bencede ihtiyaç :ssz::ssz:

$SAM_3873.webp
$SAM_3874.webp

şimdilik bunlar canım sende ekle :34:
bu arada syf 203 ve 201 deki sorular canım :34:

:1::1:
sen ekle tatlım o zaman sonra ben tekrar ekliyim çıktı yine soru :1:
:ssz::ssz: (aslında sigarayı hiç ama hiç sevmem ama bu smile çok güzel :52::52::52:)

evet ya bende sevmem ama çok hoşuma gitti:27:

soru 1:

186 sayısı en küçk hangi pozitif doğal sayıyla çarpılırsa sonuç 258 ile tam bölünür?

soru2:

509 ve 209 sayılarını böldüğünden 15 kalanınıveren en büyük sayı kaçtır?

evet ya bende sevmem ama çok hoşuma gitti:27:

soru 1:

186 sayısı en küçk hangi pozitif doğal sayıyla çarpılırsa sonuç 258 ile tam bölünür?

43 buldum ama :44:
ikinciyide yanlış çarpmadıysam 106381 canım :44:

Son düzenleme:
ilk cevap doğru cnm ikinciside 26 olck çözümü eklermisin

gözlerim görmüyo artık ikinci soruyo 509 ve 209 a bölündüğünde okuyorum :37:

ilk soru şöleki canım
denklemi şöle kuruyosun
186.x= 258 katı olmalı :34:
186 çarpanları= 2.3.31
258 çarpanalrı=2.3.43

186 çarpanlarında 43 olmadığı için onla çarpılmalı en az :34:

diğerinede bakıyorum canım:54: