2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Selam kızlarrrrr :54:

Ales sınavı hakkında bilgi ediniyorum her site bişey yazmış ama ales 2.planda

yargı soru bankası kesinlikle kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşım 90 aldı :8::8:

bugün aldığım en güzel haber :29::10::10:

Bizim dershane yargı yayınları canım ben kpss hazırlanıyorum tabi ama ales şansımı denemek isterim zaten şuan 3.sınıfım sadece cepte kalıyor puan.

valla cnm ya ben anlayarak okudumuğu sanıyorum ama sorulara gelince tıkanıp kalıyorum...özet cıkarayım dedim zaten birsürü sey var hangisini cıkarcam kodlamalara bakim canım bende bi tşk ederim

ben kendimi cumhurbaşkanıda ilan etsem fayda etmicek bu gidişle :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

smilenında cok hoooşşşşşşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Cnm bende önceden hiç anlamıyordum... aöf de hukuka girş idari hukk falan görünce alıştım:9::9: biraz yabancılığm gitti:9::9: ama en güzeli kodlayarak eğer akılda tutmkta zorlk çekiosan cnm..

valla cnm ya ben anlayarak okudumuğu sanıyorum ama sorulara gelince tıkanıp kalıyorum...özet cıkarayım dedim zaten birsürü sey var hangisini cıkarcam kodlamalara bakim canım bende bi tşk ederim

ben kendimi cumhurbaşkanıda ilan etsem fayda etmicek bu gidişle :126::126::126::126::126::126::126::126::126::126:

smilenında cok hoooşşşşşşşşşş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

3 tane geliyo cok eminim

daha iyymmşş:9:

kaç gündür çalışamıyorum valla :37:
ama şimdi çalışıcam yatana kadar 100 soru en az :47:

kızlar ya benim kafam yine allak bullak oldu... bu kpss B sınavı HER YIL kpss A ile birlikte yapılan sınav değil mi ??? ben iktisat 3 teyim şuan. Bu yıl ortaöğretim sınavına giriyim nasıl olsa kpss b ve kpss a dan tercih yapma hakkım yok dedim. ama bugün bi arkadaş bu sene kpss b e gir eğer b ye girmezsen mezun olduğun sene kpss b olmadığı için tercih yapma hakkında olmaz dedi. ve yine kafam karıştı !!! biri bana şunu açıklasın nolurr :S

kızlar ya benim kafam yine allak bullak oldu... bu kpss B sınavı HER YIL kpss A ile birlikte yapılan sınav değil mi ??? ben iktisat 3 teyim şuan. Bu yıl ortaöğretim sınavına giriyim nasıl olsa kpss b ve kpss a dan tercih yapma hakkım yok dedim. ama bugün bi arkadaş bu sene kpss b e gir eğer b ye girmezsen mezun olduğun sene kpss b olmadığı için tercih yapma hakkında olmaz dedi. ve yine kafam karıştı !!! biri bana şunu açıklasın nolurr :S

2 tane kpss b vardır ondan kafan karışmış sanırım :6:
lisans okuduğun için senin kpss sınavın mezun olduktan sonra yada mezun durumundaysan temmuz ayında.a grubu ile yapılan sınav.ama lisanslarda çift yıllarda lisans b ataması yapılır.bende lisans çıkışlıyım 2011 kpss ye girdim temmuzda ama tercih hakkım yok ama alan tercihi her sene var.
ortaöğretim sınavıda 2 yılda bir eylül ayında yapılır sadece bu da b grubu sınavıdır.sorular daha kolaydır.bu sınavı kaçırma derim :23:

2 tane kpss b vardır ondan kafan karışmış sanırım :6:
lisans okuduğun için senin kpss sınavın mezun olduktan sonra yada mezun durumundaysan temmuz ayında.a grubu ile yapılan sınav.ama lisanslarda çift yıllarda lisans b ataması yapılır.bende lisans çıkışlıyım 2011 kpss ye girdim temmuzda ama tercih hakkım yok ama alan tercihi her sene var.
ortaöğretim sınavıda 2 yılda bir eylül ayında yapılır sadece bu da b grubu sınavıdır.sorular daha kolaydır.bu sınavı kaçırma derim :23:

normalde benim aklımda bu yıl ortaöğretime girmek vardı canım. ama şimdi kafam karıştı. ben yıl lisans düzeyindeki b ye girmezsem seneye olmayacağı için seneye de giremicem... bu sefer 2 yıl kaybım olmuş olmuyo mu :S

normalde benim aklımda bu yıl ortaöğretime girmek vardı canım. ama şimdi kafam karıştı. ben yıl lisans düzeyindeki b ye girmezsem seneye olmayacağı için seneye de giremicem... bu sefer 2 yıl kaybım olmuş olmuyo mu :S

eğer amacın atanmaksa o zman ortaöğretime iyi çalış onla atanmaya bak zaten sorular daha kolaydır.her ikisi içinde sınav puanın 2 sene geçerli.bu sene ortaöğretime girp puanın belli olsun belki atanırsın mezun oluncada kadem artar maaşın yükselir.2013 te bu sefer lisans sınavına girip sadece gk gy o zmanda b puanın hesaplanır tercih yapamzsın tercihin 2014te olur sadece aradaki fark bu :34:

Back
X