eğer amacın atanmaksa o zman ortaöğretime iyi çalış onla atanmaya bak zaten sorular daha kolaydır.her ikisi içinde sınav puanın 2 sene geçerli.bu sene ortaöğretime girp puanın belli olsun belki atanırsın mezun oluncada kadem artar maaşın yükselir.2013 te bu sefer lisans sınavına girip sadece gk gy o zmanda b puanın hesaplanır tercih yapamzsın tercihin 2014te olur sadece aradaki fark bu
canım yani ben bu sene ortaöğretime girsem de seneye gk gy sınavına tekrar girebiliyorum dimi. çünkü bildiğim kadarıyla kpss a puanının hesaplanabilmesii için gy gk yapmam gerekiyomuş. ama yapsam da sadece a kadrolarına yerleşme hakkım var. doğru anlamışım dimi
doğru ama eksik anlamışın canım
temmuzda yapılan sınava illa alandanda girmek zorunda değilsin sadece gk gy e de girebilirsin.atanamazsın o seen o kadr.zaten sınav puanın 2 sene geçerli 2014 ocak gibi atanırsın o kadar
günaydın kızlar
bu bi hafta dersane tatilini hiç iyi değerlendiremedim :18::18: serdim bütün hafta oo yüzden umarım dahada tatil olmaz
tarihten sadece I.Dünya Savaşını bitirebildim oysa kurtuluş savasıyla ikisini tam anlamıyla bitirmem gerekiyodu :26::26::26:
Kimseler yok muuuuuuu?
Kızlar dershanede ebob ekok konusunu henuz işlemedık ben önden bakıyorum ama şu dikdörtgen bahçe ağaç dikilecek sorularda takılıyorum kısa yolu falan yok mu ?
:26:
bende zorlanıyorum onlarda
hanımlar toplanın haydi bakalım
ben geldim guiett nasılsın şekerimm
iyi canım valla matla uğraşıyorum bide iffeti izliyorum
bu hafta iyi serdik valla kpss yi okyonus yaa
sen nasılsın tatlım geldimi kitapların
valla bencede ihtiyaç
Eki Görüntüle 335161
Eki Görüntüle 335162
şimdilik bunlar canım sende ekle
bu arada syf 203 ve 201 deki sorular canım
ikisinide çözemedim ilk soruyu 22:30 buluyorum ama 23:30muş
sen ekle tatlım o zaman sonra ben tekrar ekliyim çıktı yine soru
(aslında sigarayı hiç ama hiç sevmem ama bu smile çok güzel )
evet ya bende sevmem ama çok hoşuma gitti
soru 1:
186 sayısı en küçk hangi pozitif doğal sayıyla çarpılırsa sonuç 258 ile tam bölünür?
43 buldum ama :44:
ikinciyide yanlış çarpmadıysam 106381 canım :44:
ilk cevap doğru cnm ikinciside 26 olck çözümü eklermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?