• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Çoook teşekkür ederimm fikirleriniz için. Dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Allah razı olsun :)

Sanırım ön lisans mezunları içinde geçerli bu tablo çünkü aynı konuları da görüyorum dershanede,bide lütfen matematiği kolay ve anlaşılır bir biçimde anlatan kitap varmı arkadaşlar,birtek matematikten korkuyorum,yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin..

Çoook teşekkür ederimm fikirleriniz için. Dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Allah razı olsun :)

rica ederiz canım :29:

Sanırım ön lisans mezunları içinde geçerli bu tablo çünkü aynı konuları da görüyorum dershanede,bide lütfen matematiği kolay ve anlaşılır bir biçimde anlatan kitap varmı arkadaşlar,birtek matematikten korkuyorum,yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin..

dikkat edersen 2012 yayınlarında sadece önlisans lisans ayrımı var :34:
konular aynı sadece soruş tarzı farklı o kadr :6:
mat soru bankası olarak fem ilk adım önerdim ben bide bi arkadaşımız goldflaya bi kitap tavsiye ettiler ama adını unuttum istersen msj göndeer istersen arada giiriyo sayfaya o zman sorarsın :34:

mrb kızlar bende kpss hazırlanıyorum aranıza yeni katılıyorm :9:

hoşgeldin canım :29::29:
lisans önlisans :ssz:

rica ederiz canım :29:

dikkat edersen 2012 yayınlarında sadece önlisans lisans ayrımı var :34:
konular aynı sadece soruş tarzı farklı o kadr :6:
mat soru bankası olarak fem ilk adım önerdim ben bide bi arkadaşımız goldflaya bi kitap tavsiye ettiler ama adını unuttum istersen msj göndeer istersen arada giiriyo sayfaya o zman sorarsın :34:

hoşgeldin canım :29::29:
lisans önlisans :ssz:

mrb cnm.. önlisans tekstil.. aynı zmnda aöf işletme 3. sınıfım cnm:49:

o zman rahatsın canım benim sınav 5 ay sonra :18::18::18:

evet ögle ama ben calıstıgım için cok zor oluyor ders calışmak daha konulara yeni başladım akşam eve 6 da gelliyorum hafta bir gün izinim olunca derslere fazla bakamıyorum birde aöf var mat. da temelim yok goldflay ın arkdasıyım o bu site önerdi mat. sorularım olunca bana da yarıdım edersiniz .inşşllh:nazar::nazar::nazar:

evet ögle ama ben calıstıgım için cok zor oluyor ders calışmak daha konulara yeni başladım akşam eve 6 da gelliyorum hafta bir gün izinim olunca derslere fazla bakamıyorum birde aöf var mat. da temelim yok goldflay ın arkdasıyım o bu site önerdi mat. sorularım olunca bana da yarıdım edersiniz .inşşllh:nazar::nazar::nazar:

çlaışırken zor oluyo gerçektende :26:
canım goldflaya sorarmısın mat hangi kitabı almıştı bi arkadaşımız sordu topicte unuttum adını girmedi o da soramadım:29:
tabi canım bize yeterki soru olsun :23::23::23:

Kızlar biliyorum yeri değil ama acil fikirlerinize ihtiyacım var..

Ben yeni mezun oldum sosyoloji bölümünden , formasyon aldım..

Kpss'ye calısmayı dusunuyordum ama bugün bir dershane iş görüşmesine çağırdı..

Sizce rehber öğretmen olarak, 1200 TL maaşla evimin hemen yakınında ki bir dershanede çalışmak mı daha mantıklı yoksa kpss'ye girip ülkenin herhangi bir ilinde bütün düzenimi bozup öğretmenlik yapmak mı?

Ailem üstüme çok düşüyor ve oldukça düşkünüz birbirimize. Evden ayrılmam , baska bır ilde görev yapabileceğim fikrine alışamıyorlar birtürlü. Bu da kafamın bu anlamda karısmasına buyuk bır etken.

Siz olsanız dershaneyı mı tercıh ederdınız yoksa kpss mı?

Kpss canım bence.

Hoşgeldinn kelebek! :17:

Son düzenleme:
artık bir bardak dolusu kolam yok çünkü hepsini döktüm :14::14:
hadi ders çalışalım :27:

çözelim valla canım :23: haydi varmı soru :21:
ben masaya yerleştim kolamıda aldım yanıma :32:

soru 1:

2[SUP]36[/SUP] .33[SUP]33[/SUP]=13K+P
k ve p pozitif sayılardır. k en büyük değeri aldıgında p değeri ne olur?

soru 2:

a yıl arayla doğan dört kardeşten büyük olan doğdugunda anneleri 18 yasında idi.dördüncü çocuk doğdugunda birinci çocugun yaşı ikinci çocugun yaşının 2katından 6 eksiktir.buna göre 3. çocuk doğdugunda anne kaç yasındadır?

soru 3:
y/x=x/z
ve y[SUP]2[/SUP]+yz+2xy=16 olduguna göre x in alabileceği değerler toplamı kaçtır?

Son düzenleme:
soru 1:

2[SUP]36[/SUP] .33[SUP]33[/SUP]=13K+P
k ve p pozitif sayılardır. k en büyük değeri aldıgında p değeri ne olur?

soru 2:

a yıl arayla doğan dört kardeşten büyük olan doğdugunda anneleri 18 yasında idi.dördüncü çocuk doğdugunda birinci çocugun yaşı ikinci çocugun yaşının 2katından 6 eksiktir.buna göre 3. çocuk doğdugunda anne kaç yasındadır?

soru 3:
y/x=x/z
ve y[SUP]2[/SUP]+yz+2xy=16 olduguna göre x in alabileceği değerler toplamı kaçtır?

sinir oldum sorulara :47:
yaş problemi 24 canım diğerleriyle uğraşıyorum :37:

son soruda 0 mı canım :34:

Son düzenleme:
çlaışırken zor oluyo gerçektende :26:
canım goldflaya sorarmısın mat hangi kitabı almıştı bi arkadaşımız sordu topicte unuttum adını girmedi o da soramadım:29:
tabi canım bize yeterki soru olsun :23::23::23:

Merhaba quietciimmmmmmm merhaba kızlar :16::16::16: İki gündür yakın arkadaşımn düğünü vardı o yüzden pek giremedm kk ya:31::31:
Cnm antremanlarla matematik kitabımın adı.. bura da sevinccc diye bi arkadaş önermşti gerçekten herkese tavsiye ederm.. 2 gündür derslere bakamıyorum arkadaşımn düğünnden dolayı:ssz::ssz: yarın sabah erkn kalkıp telafi etmm lazım...

Back
X