rica ederim tatlım varmı başka soru
Mola vere vere mola döndüm hahaha
Bugün serdim kabul ediyorum.
Sen gk bitirmiştin demi?
işlem sorum var cnm
(4/aob)=2/a+5/b biçiminde tanımlanıyor.
(4o10)o10 işleminin sonucu kaçtır? (o işemlerin ifadesi üçgen yerine kullandım)
yok tatlım gy bitti soru çözüyorum yoğunlukla 2 3 yanlış çıkıyo fullemeye çalışıyorum.gk den coğ bitti tarih yarısındayım vatandaşlıkta ilk konular bitti
4 mü canım
işlem sorum var cnm
(4/aob)=2/a+5/b biçiminde tanımlanıyor.
(4o10)o10 işleminin sonucu kaçtır? (o işemlerin ifadesi üçgen yerine kullandım)
üf üf maşallah maşşallah benim bitti de bi mat kaldı :105:
nolucak bizim bu halimiz ya çalışma isteğim var ama çalışamıyorum
Arkadasımın babasını kaybettık canımordaydım kıtap yuzu acamadım sımdı bakıyorum ebob ekok.
Arkadasımın babasını kaybettık canımordaydım kıtap yuzu acamadım sımdı bakıyorum ebob ekok.
Bu kk da üyeler istediklerini duyamayınca neden yorum yapanları azarlıyor :))
Saolasın tatlımAllah rahmet eylesin cnm Allah baş sağlığı sabır versin çok üzüldüm
kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize yrn akşam misafir var gündüz artık nekadar çalışabilirsem okadarla kalıcak
allah rahmet eylesin canım ya(
Her eğitim seviyesinden , aile yapısından kadın var canım normaldir.. Sen asıl bana atılacak taşları gör şimdi malum konuda :) Takılmamak gerek.. Kavgaya da bulaşmamak gerek.. Kimse kimsenin doğrusunu değiştiremez ya bu yaştan sonra :)
Her eğitim seviyesinden , aile yapısından kadın var canım normaldir.. Sen asıl bana atılacak taşları gör şimdi malum konuda :) Takılmamak gerek.. Kavgaya da bulaşmamak gerek.. Kimse kimsenin doğrusunu değiştiremez ya bu yaştan sonra :)
slm kızlar bende başaldım kpss 2012 önlisans a çalışmaya evliyim ve çalışıyorum ders çalışmaya tam başlıyorum yarıda bırakıyorum istikrarlı olmam gerek umarım başarırım
günaydın kızlar bugün erkenciyim dün bitirmeden yatmadım soruları bugün mat süpriz testlere geçiyorum kızlar soru var bi sürü bilginiz olsun
okyonus koş koş soru var kolay gelsin canım misafirlerine söle çabkuk gitsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?