2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Mola vere vere mola döndüm hahaha
Bugün serdim kabul ediyorum.
Sen gk bitirmiştin demi?

yok tatlım gy bitti soru çözüyorum yoğunlukla 2 3 yanlış çıkıyo fullemeye çalışıyorum.gk den coğ bitti tarih yarısındayım vatandaşlıkta ilk konular bitti

işlem sorum var cnm

(4/aob)=2/a+5/b biçiminde tanımlanıyor.

(4o10)o10 işleminin sonucu kaçtır? (o işemlerin ifadesi üçgen yerine kullandım)

(4/aob)=(2b+5a)/ab

içler dışlardan
4ab/(2b+5a)=aob

önce parantez içi 4o10
(4.4.10)/(2.10+5.4)=4
4o10 kalıyo zaten parantez içide 4o10 du yani cevap 4

Arkadasımın babasını kaybettık canım ordaydım kıtap yuzu acamadım sımdı bakıyorum ebob ekok.

Allah rahmet eylesin cnm Allah baş sağlığı sabır versin çok üzüldüm

kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize yrn akşam misafir var gündüz artık nekadar çalışabilirsem okadarla kalıcak

Bu kk da üyeler istediklerini duyamayınca neden yorum yapanları azarlıyor :))

Her eğitim seviyesinden , aile yapısından kadın var canım normaldir.. Sen asıl bana atılacak taşları gör şimdi malum konuda :) Takılmamak gerek.. Kavgaya da bulaşmamak gerek.. Kimse kimsenin doğrusunu değiştiremez ya bu yaştan sonra :)

bir kere sorulan sorular çok mantıksız git kardeşim senin özelin yaşayayımmı ben bunu diye soruyor. herkesin doğrusu farklı bilerek açsın.

Quetcim BAŞIN SAĞOLSUN HAYATIM.

Bu kk da üyeler istediklerini duyamayınca neden yorum yapanları azarlıyor :))

noldu yine ban yemişin bi uslu dur
cagla22 nın arkadaşının babası vefat etmiş canım

sendemi karıştın konuya bak merak ettim şimdi

günaydın kızlar bugün erkenciyim dün bitirmeden yatmadım soruları bugün mat süpriz testlere geçiyorum kızlar soru var bi sürü bilginiz olsun
okyonus koş koş soru var kolay gelsin canım misafirlerine söle çabkuk gitsinler

slm kızlar bende başaldım kpss 2012 önlisans a çalışmaya evliyim ve çalışıyorum ders çalışmaya tam başlıyorum yarıda bırakıyorum istikrarlı olmam gerek umarım başarırım

slm kızlar bende başaldım kpss 2012 önlisans a çalışmaya evliyim ve çalışıyorum ders çalışmaya tam başlıyorum yarıda bırakıyorum istikrarlı olmam gerek umarım başarırım

merhaba canım hoşgeldin
canım bebişi olan arkadaşlarımızı var aramızda onlar çalışıyosa sen hayli hayli çalışırsın umutsuzluk yok bu topicte

hoşbulduk çok teşekkürler geçen sene 78 de kaldım ya yine başaramazsam die korkuyorum eşim memur sürekli beni gaza getirmeye çalışıo ama olur inş. ya şu aralar işyerinde sürekli başarı öykülerini okuyorum :)
kendime her gün için bi ders ayırdım bu gün vakit bulabilirsem tarih çalışcam bakalım hepinize kolay gelsin

günaydın cnm

dün dersane başladı benimde bi an önce tarihi halletmem gerek benimde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…