kolay gelsin çok düğün hazırlıkların ve ders çalışmaların hepsi zor ya ben aöf yi dondurdum bu sene son sınıftım 4 dersim kalmıştı :)
planlı çalışırsa olur die düşünüorum Allah kolaylık versin
7,90 cnm bi sitede denk geldim ama kararsızım bakalım :18:
bende -14/3 buldum :44::44::44:
cnm şöyle 2/5.10=4
3/4.12=9
-18.5/6=-15
4+9-15=13-15=-2
cnm benm çok sağolama ben bunu anlayamadım:44:
cnm hep eşitlemşsn ya4 e 9 a bi de -15 e onları nasıl şitledk yani neye göre ben bu matematği öğrenemycm galiba
2
-- . 10
5
Bu şekilde ifadelede 10 ile 5 i sadeleştiriyosun canım. 10 u 5 e böldün 2, 5 i 5 e böldün 1. 2 ile de 2 yi çarptın=4
kızlar bi sorum daha var??????????????:44::44::44:
54/4.6-6Eki Görüntüle 337213 Eki Görüntüle 337213
kızlar şu 30. soruya da bi bakarmsnz.. devamını getremedm.. işlem öncelğine göre önce çarpma ve bölme yapılıo ya ilk... burda bölme var ama payda da çıkarma işlemi var:44: paydada ki çıkarma işlemini işlem öncelğine göre sonra yapmamz gerekyor ama payda da ki çıkarmayı yapmadan nasıl bölücm sayılarısinir oldum
Geçen sene bende bu forumlarda soru çözerdim kızlar sizin gibi şimdi inş cuma günü atanıcam :)allah sizede nasip etsin hala tercih yapamadım karar veremiyorum tercih yapmakta hazırlanmak kadar zormuş
Geçen sene bende bu forumlarda soru çözerdim kızlar sizin gibi şimdi inş cuma günü atanıcam :)allah sizede nasip etsin hala tercih yapamadım karar veremiyorum tercih yapmakta hazırlanmak kadar zormuş
hangi bölümü bitirdin, kaç puan aldın
cnm mrb.. emeklernn karşılığını almak gerçekten çok güzeldarısı başımıza.. inş.. güzel bir yere atanrsn cnm.. bişi sorsam sana cnm kpss ye lisans,önlisans,lise hangsnden girdn cnm kaç puan aldın?? bölümn neydi tattlm çok soru sordm kusura bakma[/QUOT
mrb kızlar hepinize:) bölümüm türkçe öğretmenliği puanım 88.122 ne demek goldflay istediğini sorabilirsin canım :)
3-5-(-2) oluyo
yani 3-5+2
cevap= 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?