2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Evet planlı çalşablsem:44: sağol cnm

cnm benm çok sağol ama ben bunu anlayamadım:44:

cnm hep eşitlemşsn ya 4 e 9 a bi de -15 e onları nasıl şitledk yani neye göre ben bu matematği öğrenemycm galiba

yani canım şöyle ben ayrı ayrı yaptım karışmasın diye

10.2/5 in sonucu 4 ........

12.3/4ün sonucu 9...........

-18.5/6nın sonucuda -15 oluyo sonra hepsini yazıyoruz=4+9-15=-2 oluyo umarım anlatabilmişimdir

bide sözle anlatmaya çalışayım

on çarpı iki bölü beşin sonucu dört,,,oniki çarpı üç bölü dördün sonucu dokuz,,,,eksi onsekiz çarpı beş bölü altının sonucu eksi onbeş oluyo ve üçünü işleme alıyoruz yukardaki gibi

2/15.10 yazmışsın sen canım 2/5.10 muş

2
-- . 10

5

Bu şekilde ifadelede 10 ile 5 i sadeleştiriyosun canım. 10 u 5 e böldün 2, 5 i 5 e böldün 1. 2 ile de 2 yi çarptın=4

2
-- . 10

5

Bu şekilde ifadelede 10 ile 5 i sadeleştiriyosun canım. 10 u 5 e böldün 2, 5 i 5 e böldün 1. 2 ile de 2 yi çarptın=4

cnm bnm gözlerde problm var galiba inanamıyorum o kadar da baktım dı ya of nie hep böle yanş okuyorum bu çok oluyo bende çok dalgınm normalde şu dalgnlktan kurtulmm lazım önce mmat. da abşarlı olmk için cnm bu arada güzel anlatmşsn sağol

kızlar bi sorum daha var??????????????:44::44::44:

54/4.6-6

kızlar şu 30. soruya da bi bakarmsnz.. devamını getremedm.. işlem öncelğine göre önce çarpma ve bölme yapılıo ya ilk... burda bölme var ama payda da çıkarma işlemi var:44: paydada ki çıkarma işlemini işlem öncelğine göre sonra yapmamz gerekyor ama payda da ki çıkarmayı yapmadan nasıl bölücm sayıları sinir oldum

önce çıkarmayı yapıcaksın canım mecbur. 54/18 geliyo o da 3 oluyo falan o şekilde.

3-5-(-2) oluyo

yani 3-5+2

cevap= 0

kızlar bir soruda benden :)
oran ve orantı sorusu
a b c
-- = -- = -- = k ve 2a-3b+2c = 24
3 4 5

old. göre , c'nin değeri = ???

Geçen sene bende bu forumlarda soru çözerdim kızlar sizin gibi şimdi inş cuma günü atanıcam :)allah sizede nasip etsin hala tercih yapamadım karar veremiyorum tercih yapmakta hazırlanmak kadar zormuş

Geçen sene bende bu forumlarda soru çözerdim kızlar sizin gibi şimdi inş cuma günü atanıcam :)allah sizede nasip etsin hala tercih yapamadım karar veremiyorum tercih yapmakta hazırlanmak kadar zormuş

hangi bölümü bitirdin, kaç puan aldın

cnm mrb.. emeklernn karşılığını almak gerçekten çok güzel darısı başımıza.. inş.. güzel bir yere atanrsn cnm.. bişi sorsam sana cnm kpss ye lisans,önlisans,lise hangsnden girdn cnm kaç puan aldın?? bölümn neydi tattlm çok soru sordm kusura bakma

hangi bölümü bitirdin, kaç puan aldın

darısı başınıza çok saolun:) giderken ayağımı yere iyice sürttürücem sizin için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…