2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

günaydın cnm misafirler gece gelick 7den sonra bu soğukta hiç üşenmiyorlar valla bugün mat türkçe soru çözücm hedefim 250 soru bakalım

kahvaltı edicem biraz işim var saat bir gibi başlarım

guiet sen sor sorularını bakarım ben

kızlar benım matematıkte temelım yok nasıl calısabılırım bana yarıdmcı olurmusunuz bu ıs matematıksız olmaz en az 15net cıkarmam lazım

bak kendini gaza getircek şeyler bulmuşun bi motive edici sözde benden gelsin en düşük memur maaşı 1600 tl tatlım
1 ayda 16 ayakkabı demek memur olunca avm ler ve mobilyacılar bizi beklesin
günaydın cnm

dün dersane başladı benimde bi an önce tarihi halletmem gerek benimde bakalım

günaydın canım ben şubat ortasına sarkıttım tarihe başlangıcı 1 haftadır yattım resmen

otursunlar oturdukları yerde ya hem hava erken kararıyo misafiri sevmiyorum tabi işim ve sınavım olduğu zamanlar
eklerim canım 10 dakkaya işim var birascık gaşba bi yanlış soru daha yakaladım

kızlar benım matematıkte temelım yok nasıl calısabılırım bana yarıdmcı olurmusunuz bu ıs matematıksız olmaz en az 15net cıkarmam lazım

maslalhh netlerınıze hayranım kızlar dereceye gıreceksınız bu netlerle sanırım

canım goldflay arkadaşımız antremanlarla mat kitabı aldı çok memnun onunda temelinde sorun vardı çok işe yaradı dedi istersen bi sor ona yine
sadece gy sınavı olsa girerizde gk de var işin içinde

goldflay arkadaşımız antremanlarla matematık kıtabının hangılerını aldı rıca etsem bu yaızmı gorunce bana yardımcı olurmu 1 ve 2 yımı bende ona gore alayım brıde entlerı kaç olduyor suan merka edıyorum

mrb. cnm. ben sadece 1 i aldım... 2 yi de alcak bunu bitireym.. 2 de daha çok problemlerle ilgili bu bitsn onu da alcam inş. cnm
bu arada cnm benm temelm hiç yoktu.. -/+ olayını anlayamıyordum daha yeni başadım ben -/+ olayını hallettm.. daha çalışacağm konular var cnm daha netlere geçmedm ama gerçekten temeli olmayan ya da mat. da eksği olanlar için iyi kitap... aöf çalşmasam matematğe daha çok yüklenicm ama aöf den 7 dersm var o yüzden mat. a azar azar çalşyorum.. bu kitabı ancak 1 aya bitrrrm daha 2 ye öyle geçerm 2 yi de bitrp ondan sonra başlycam net çıkarmaya cnm yolum çok uzun daha ama matematiği öğrenmmn en iyi yolu bu kitap diye düşündüm... burda sevincc diye bi arkadaş önermşti bana bu kitabı ona sor istersen onun tanıdığı vardı galiba bu kitabı bitip mateematği iyi olan bi tanıdığı varmş galiba tavsiye etti bana da bende aldm cnm.. al bence 2 kitap 30 TL . Ben 2. kitabı matematik 2 konularını anlatıyor sanıp almamştım.. sonradn öğrendm 1 in devamymş.. bu bitsn öbürünüde alcm inş.

mrb kızlar ihtiyaçın cep kitabını bilen var mı tüm dersler indirime girmişte alsammı acaba yaa:18::18::18:

bu kitap

Son düzenleme:
Bayanlar selam. Benim size bir sorum var.

Aksam 21.00'de eve gideceğim.
Aksam 21.00'da eve gideceğim.

Hangisi dogru cok kafam karısti.

cok tesekkur ederım canım

kızlar malum temelden başladım matematiğe... 200 den fazla işlem çözdüm bugün.. hepsi bebe işlemleri çok basit hepsini doğru yaptım gülmeyn ama önceden bu basit işlemleri bile yapamyordum.. -/+ olayını tam kavrayamadığım için.. kızlar 1 tane işlem i yapamadm..

buyurun sizin için bakmaya bile değmz belki ama :44:

2/15.10+3/4.12-18.5/6 (bölme leri / bu işaretle yazdım altlı üstlü yazamadm...siz anlarsnz)) sonuç:-2 olcak

tek sayı çift sayıya tam bölünmüo (2/15) o yüzden işlemi yapamadım yoksa hep birbrine bölüneblen sayılarla yazıyorlardı örnklerde bölmeleri çok güzel yapıodum.. bölünemeeyen bi sayı yazınca turktum kaldım

Goldflay, ben yazdigin soruyu neden -14/3 olarak buluyorum, bi yanlislik mi var?

bence 21:00 'de araştırdım
düz saat ifadesi varsa sıfırlar kesinlikle okunmaz. 11.00'de gibi. yazıodu ama

cnm doğru olablr:44: ben türkçe de kısaltmalar da hani öyle okuyorz ya onu da o şeklde düşündüm dü
offf daha türkçeden de eksklerm varr... anlatım bozukları,noktalama işraretleri, yazım yanlşları falan filan 21 net çıkarıyorum türkçeden en az 25 yapmmlazınm matematk var temelden alıyorum tarih desen unuttum iyice epey çalşmm gerek. bi de aöf 7 dersm var bi de düğün hazrlkları yapıyyormm.. hepsini yetştreblckmym bilemyorum

kolay gelsin çok düğün hazırlıkların ve ders çalışmaların hepsi zor ya ben aöf yi dondurdum bu sene son sınıftım 4 dersim kalmıştı :)
planlı çalışırsa olur die düşünüorum Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…