2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

benım tek sorun matematık dgrlerı srn degıl ama matematgı yalayıp yutmam lazım

valla maası fılan hıc dusunmuyorum hayrlısıyla kazanmak ıstyrum ben.sımdı ben kpss b ve 4001 den gırecegım degılmı

matematikte ilk konuları yapınca rahat yaparsın diğerlerini zaten türkçen iyi demekki mattaki problem sorularının mantığı türkçedeki paragraf mantığıdır çünkü.
evet canım kpss b grubundan sınava girip 4001 tercih yapıcaksın.ama ingilizce sınavınada girmeni tavsiye ederim.olurda kadrolu atanamazsan bazı yerler sözleşmeli alıyo ve kpds ye girdiysen puanın.girmediysen kpss deki ingilizce doğru sayına göre eleman alıyo

valla ben dayanabildiğm yere kadar daynıcam.kendi mesleğimi yapmak için işten çıktım illede finans diyorum

hımm ok ınglzce sınavı nezaman olıyor pekı

işten mi çıktın amanın
çıktım valla dedim işe giremezsem en azından kpssye hazırlanırım yaptım bi delilik

hımm ok ınglzce sınavı nezaman olıyor pekı

kpss ing için kpss 2012 başvurusunu yaparken ing seçeneğinide seçiyosun.sınavda ek süre veriyolar gk gy den sonra ing testini istiyosun.kpds ise ing kamu sınavı sanırım güz ve bahar olmak üzere 2 defa yapılıyo bu sınav.araştırmadığım için pek bilgim yok kpds de :26:

açıköğretim işletme lisans mezunuyum hç bir yerde iş bulamıyorum olumlu dönüşlerdede tasmanı al gel der gibi bi hal içindeler 3 kuruşa köle arıyolar resmen kpss ye hazırlanmak istiyorum ama o kadar çok ara verdim ki nasıl yaparım yapablirmiyim bilmyorum. dersaneye gitmeden olmaz çalışmadan dersanye gidemem çalışırsam zaten dersaneye gidecek vaktim olmaz uzun süre ara verip çalışıp kendisinde ışık gören varmı çok merak ettim

yardımların ıcın cok tesekkur ederımmmm sagol

bennnnnn cok azımlı gordum kendımı hem 1 yasında oglum var hem evlıyım hemde evde hazrlanacam sence olurmu bence bal gıbı olur

bana kalırsa eğer alandan uzman yrd falan olmak istemiyosan kurslar gereksiz.çünkü sonuçta ünv sınavı için hazırlık yaptın bi dönem eğer gerçekten çalıştıysan 1 aylık konulara göz gezdirerek toparlarsın notlarla birlikte soru çöz yapabilrsin kolaylıkla.ben sadece ünv hazırlık bilgilerimle girdim 2011 sınavına ve üzerinden 5 sene geçmişti düşün.son 2 ay sadece deneme çözdüm 70 aldım.şimdi derslere asıldım baya o halde 70 yaptıysam artık 15 puanda yüksek rahat alırım.sadece kendine güven ve zamanını daha çok onu unutma

yardımların ıcın cok tesekkur ederımmmm sagol

rica ederim canım

bennnnnn cok azımlı gordum kendımı hem 1 yasında oglum var hem evlıyım hemde evde hazrlanacam sence olurmu bence bal gıbı olur

en önemlisi kendine güvenmen zaten.400.000 küsür kişi sınava girdi bu sene kimin nasıl şartlarda çalıştığını kimse bilemez.sen yapıcam yapabilirm dedikten sonra zaten kimse ve hiç bişey önünde engel değil

demek ki güzel bir alt yapın var. evde hazırlanmak hemde çocuk eş ev işinin yanı sıra gerçekten azimlisin

matematık dısınde evet cok ıyı bır sozelcıyım .matematgde hem kendım hem ogluma gelecekte yardımcı olmak ıcn bu gazla calısmayı dusunuyorum.aslında kursa gdecektım bı duzen olsun dıye ama esımn tayını cıktı bebegı bırkacak kımse olmadgı ıcn ev calıscam ınsallhh .

selam arkadaşlar. kpss maratonunda herkese başarılar. ben lise mezunuyum ve sınava girmek istiyorum bu yıl ama nerden başlıycam bilemiyorum bana bi yardımcı olurmusunuz. hangi kaynaktan çalışmalıyım bide bu dvd setler var hangisini tavsiye edersiniz??

evet bende buna ınanıyorum .eskıden okul yıllarında herkesın aman su hoca herkesı bırakır sıfrcıdr okadar calıstım kı yıne kaldım dedgı adamlardan ben hep tek seferde gecrdım.bu nedenle aartık etrafın benım motvasyonumu dsmesıne ızın vermıyorum.sana gore kolay bana gore zordr bana gore kolay sana zordr degıl mı.
senın bolumun ne canm

matematık ıcn tavsye edebılecgınz bı kıtap set varmı.ama anlatımı ıyı olmalı

canım matematik öss matıyla aynı zaten.en iyi kaynak güvender konu anlatımlı mat bana göre.alıcan kaynakları bi incele ama kendine göre zorluğuna kolaylığına bi bak.kpss konu anlatımı kitapalrında seviye biraz yukardan tutuyolar.ben en başta kardeşimin tarih ygs tarih kitapalrına bakıyodum

bende guvenderın mat 1 var ısımı gorr mu bı surelıgıne

en temel konular güvender kpss konu anlatımında vardır.daha sonra ihtiyaç,data,yargı diye gider zorluğu.ben dvd den pek faydalanamıyorum.ama demolarını bi izle eğer fayda sağlıyosa o zman satın al derim senin daha uzun zaman var biizm daha az zamanımz kaldı :18:
canım ben iktisat mezunuyum bide açıktan banka sigorta okudum.ben alandan girip girmemkte kararsızım.12 kasıma kadar alan dersi çalışıcam.bi kaç konuyu bitirdim zaten.gk gy iyiyim şimdilik erken bitirdim konuları.hazır zaman var dedim en azından çalışıyım karar veririsem donanımsız olmam

bende guvenderın mat 1 var ısımı gorr mu bı surelıgıne

tabi canım.zaten önemli olan 1. kısmı gerisi bunlarla geliyo.genelde problem sorularından korkarlar ama inan türkçe paragraf mantığı neyse o hiç bi fark yok bide bol bol pratik yap inan mat diğer derslerden çok daha eğlenceli ve kolay

slmm kızlar benide ekleyinn hedef puanım 90,ben daha başlamadım çaslışmaya dershanem 2 haftadır açıldı yeni kayıt oldum pazartesi başlıyorum inş..hepimize başarılar diliyorumm kasımda inşalah ilk alımda atanırız:)
bu arada ben ko nu anlatımlı kaynak arıyorum bana top 3ü sıralayabilirmisiniz hangi yayınları önerirsiniz?, hangisi uygunsa onu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…