kızlar ben şuan sadece matematik çalışıyorum.Ocağa kadar böyle gidicem.Daha sonra diğer derslere başlıcam ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle planladım..İhtiyaç yayınları önerirmisiniz kızlar almayı düşünüyorumda ??
bana 80 de yetiyo canım.iktisat benim bölüm.senin neydi
bilgisayr progcılıgı bnm. bende açıköğretimden işletmeye başladım. olurda 2012de yerleşemezsem lisns işletme olarak giricem. 75 bile yetermiş
canım açıktan okumak çok zor ya :26:
ben açıktan 2 yıllığı 4 yılda bitirdim
bu arada istediğin yere göre değişiyo canım.4 yıllıkta her bölümün tercih edeceği kod 4001dir.mesela iktisat 4 yıllığın kodu 4421dir.puanı düşüktür ama kadro sayısı çok fazla değildir.aynı işletmede öledir.o yüzden bi araştır derim
slmmm ben 4 yıllık fakulte mezunuyum normal memurluk yazabılecegım terchler varmı kızlar
bölüm farketmeksizin 4001 koduyla memurluk,vhki,bilgisayar işletmenliği tercih edebilirsin.yalnız 4001in puanın yüksektir.ist merkez postane düz memuru 98le kapadı son alımda.ama mesela iktisat çıkışlıların kodu 4421 ist merkezde düz memurluk 79 kapayan yer bile oldu.sana kalmış
önceden sadece meb sertifikası olanlar alınıyordu.ama okuldu gördüğü belirli sayıdaki kredili bilgisayar dersini transkriptinde belgelersende bilgisayar işletmenliğini seçebiliyosunyalnız bilgisayar işletmenliği için m.e.b onaylı bilgisayar sertifikası gerekiyor. onun dışında arkadaşın dediği gibi
sadece gözünde büyütme atlatırsın.bende tarih için öle diyodum ama rahatım çok şükürkzılarr bnmde hedefım 85 inşallah olurrr ama matemetık berbat bende cok zorlanıcam gb gorunuooo :/
benim 2012 kpss den atanabilmem için Ankara merkez en az 93 almam lazım :)) bakalım.. İyiki dilimiz var.
önceden sadece meb sertifikası olanlar alınıyordu.ama okuldu gördüğü belirli sayıdaki kredili bilgisayar dersini transkriptinde belgelersende bilgisayar işletmenliğini seçebiliyosun
sertfıkam var o sorun degıl.ben tarh bolumu mezunuyum bu nedenle sanırım 4001 kodyla duz memurluga grebılıyorm unuversıtelerde alıyor
tabi şartörgün eğitim şart ama, ben edebiyat ve dilbilimciyim, bilgisayar dersini sadece ikinci üniversite açık öğretimden aldım, o da geçerli değil, üstelik 100 almıştım :)) geçersizmiş, 2 aylık kurs imiş m.e.b. onaylı olan, valla onca işin içinde o kursa de gidemem dedim, zaten 3 tane halihazırda gittiğim kurs varken 4.ye gerek yok dedim artık :)) üstelik örgün eğitim olsun da kaç kredili olursa olsun dedileryeterki o dersi al.
vhkı ne cahllıgme verın ya bu konuya cok uzaktım
sadece gözünde büyütme atlatırsın.bende tarih için öle diyodum ama rahatım çok şükür
bölüm neydi o kadar çok istiyo.4001denmi tercih yapıcaksın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?