2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım sözelin nasıl bilmiyorum ama sözele ağırlık vermen daha iyi olur senin için.çünkü 2012 tarihini görünce daha çok telaş yaaprsın ve sözeli bu sefer ezber olarak çalışırsın bu da senin açından iyi olmaz.
ihtiyaç yayınlarını kesinlşikle tavsiye ederim.hatta imkanın varsa tüyapa uğra orda indirmli olarak satışlar olucakmış.netten takip ettiğim kadarıyla her yıl en az %20 indirm oluyomuş.ben tüyapı bekliyorum

bilgisayr progcılıgı bnm. bende açıköğretimden işletmeye başladım. olurda 2012de yerleşemezsem lisns işletme olarak giricem. 75 bile yetermiş

canım açıktan okumak çok zor ya :26:
ben açıktan 2 yıllığı 4 yılda bitirdim
bu arada istediğin yere göre değişiyo canım.4 yıllıkta her bölümün tercih edeceği kod 4001dir.mesela iktisat 4 yıllığın kodu 4421dir.puanı düşüktür ama kadro sayısı çok fazla değildir.aynı işletmede öledir.o yüzden bi araştır derim

Son düzenleme:

canım önlisansda herksin seçtiği 3001 kodu.
bende geçen yıl aöf deydm hepsinden kaldım. hiç çalışmadım.
bu yıl çalışcam düzenli. çünkü 2012 kpss olmazsa(ALLAH korusun) bu sefer lisanstan giricem. 75 80 alıp giderim inş.
3249(bnm kodum) facede sayfada arkadaşlar paylaştım. araştırdım.herkes okumayı tavsiye ediyor.
bnm bölüm puanımda en az 85 almak lazım.
86 ile 2. atamalarda yerleşmediler düşün:S

slmmm ben 4 yıllık fakulte mezunuyum normal memurluk yazabılecegım terchler varmı kızlar

slmmm ben 4 yıllık fakulte mezunuyum normal memurluk yazabılecegım terchler varmı kızlar

bölüm farketmeksizin 4001 koduyla memurluk,vhki,bilgisayar işletmenliği tercih edebilirsin.yalnız 4001in puanın yüksektir.ist merkez postane düz memuru 98le kapadı son alımda.ama mesela iktisat çıkışlıların kodu 4421 ist merkezde düz memurluk 79 kapayan yer bile oldu.sana kalmış

yalnız bilgisayar işletmenliği için m.e.b onaylı bilgisayar sertifikası gerekiyor. onun dışında arkadaşın dediği gibi

benim 2012 kpss den atanabilmem için Ankara merkez en az 93 almam lazım :)) bakalım.. İyiki dilimiz var.

yalnız bilgisayar işletmenliği için m.e.b onaylı bilgisayar sertifikası gerekiyor. onun dışında arkadaşın dediği gibi
önceden sadece meb sertifikası olanlar alınıyordu.ama okuldu gördüğü belirli sayıdaki kredili bilgisayar dersini transkriptinde belgelersende bilgisayar işletmenliğini seçebiliyosun

sertfıkam var o sorun degıl.ben tarh bolumu mezunuyum bu nedenle sanırım 4001 kodyla duz memurluga grebılıyorm unuversıtelerde alıyor

kzılarr bnmde hedefım 85 inşallah olurrr ama matemetık berbat bende cok zorlanıcam gb gorunuooo :/
sadece gözünde büyütme atlatırsın.bende tarih için öle diyodum ama rahatım çok şükür
benim 2012 kpss den atanabilmem için Ankara merkez en az 93 almam lazım :)) bakalım.. İyiki dilimiz var.

bölüm neydi o kadar çok istiyo.4001denmi tercih yapıcaksın :26:

önceden sadece meb sertifikası olanlar alınıyordu.ama okuldu gördüğü belirli sayıdaki kredili bilgisayar dersini transkriptinde belgelersende bilgisayar işletmenliğini seçebiliyosun

örgün eğitim şart ama, ben edebiyat ve dilbilimciyim, bilgisayar dersini sadece ikinci üniversite açık öğretimden aldım, o da geçerli değil, üstelik 100 almıştım :)) geçersizmiş, 2 aylık kurs imiş m.e.b. onaylı olan, valla onca işin içinde o kursa de gidemem dedim, zaten 3 tane halihazırda gittiğim kurs varken 4.ye gerek yok dedim artık :)) üstelik örgün eğitim olsun da kaç kredili olursa olsun dediler yeterki o dersi al.

sertfıkam var o sorun degıl.ben tarh bolumu mezunuyum bu nedenle sanırım 4001 kodyla duz memurluga grebılıyorm unuversıtelerde alıyor

o zman daha çok çalışman gerekicek:26: 4001den tercih yapmış olucaksın.memurlukta bölümler farklı oluyo ama genelde aynı iş yapılıyomuş.sadece maaş değişiyo 100 tl kadar

valla maası fılan hıc dusunmuyorum hayrlısıyla kazanmak ıstyrum ben.sımdı ben kpss b ve 4001 den gırecegım degılmı

tabi şart bende ismek kursuna gitmiştim okul devam ederken saolsun hoca beni derslerde hep var yazdı pek gitmemiştim şimdi 300tlye kurs veriyo başka yerler sırf bu sertfika içn.valla almak isteyen varsa istanbul için ismeki tercih etsinler

vhkı ne cahllıgme verın ya bu konuya cok uzaktım

veri hazırlama kontrol işletmeni oluyo canım
düz memurlukla bilgisayar işletmeni arasındadır.genelde aynı işi yaparsın.işin hep bilgisayrla olur.sadece bilgisayarlar eski olduğu için krizlere girersin ama paranıda bi güzel alırsın ay sonunda

sadece gözünde büyütme atlatırsın.bende tarih için öle diyodum ama rahatım çok şükür

bölüm neydi o kadar çok istiyo.4001denmi tercih yapıcaksın :26:

bölüm Alman Dili ve Edebiyatı - Türk Dili ve Edebiyatı - Dış Ticaret (Açık Öğretim)

Ankara merkez şart benim, başka yere gidemem, son seçeneğim 4001, yani diğer yerler olmazsa, Dış İşleri Kültür Bakanlığı Yabancı İşleri Alman Okulları... falan olmazsa.. tabii bu arada üniversite kadro verirse kpss çalışmam boşa gidecek :)) artık neresi olursa, yeterki olsun, neresi olursa olsun, bu devir iş beğenme devri değil maalesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…