2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

hoşgeldin canım
biz erken başladık biras
kaynak konusunda güvender,ihtiyaç,data,yargı derim ben
eğer kaynak alma ihtiyacın yoksa şu an ben cts tüyapa gidicem ve bi arştırma yapıcam içerikleöri fiyatları hepsini yazarim 1 hafta fuar devam ediyo zaten ordan alırsınız

kızlaaaaaaaaaaaaaaar
80 km aşıp tüyapa gittim veeeeeeee ihtiyaç modüler soru bankasını 15 tl ye yargı her dersten 50 deneme (2012) kitabını 20 tlye pegam akademi notu 7,5 tl yerine 4,5 tlye aldım
saat 11den akşam 6ya kadar fuarı gezdim gezdim durdum öldüm ama harika bi gündü yaaaaaaaaaaaaaa

bu arada okuyanlar ne gereği var bi kitap için zaten yol masrafıyla aynı diye bilirler.ama baya kitap aldım ve piyasa fiyatı 358 tl olan kitapları ben 194 tl ye aldım

Çok iyi yapmışsın cnmm yaa inşallah hepsini biteribiliriz o kitaplarıın:) Gezmekte moral olmuştur sana daha iyi odaklanabilirsin:)

Çok iyi yapmışsın cnmm yaa inşallah hepsini biteribiliriz o kitaplarıın:) Gezmekte moral olmuştur sana daha iyi odaklanabilirsin:)

biter canım ya rahatlıkla yarın başlıyorum zaten
ünv hazırlık zamanı günde 400 soru çözen insanım kaynak dayanmıyodu

slm bende aranıza katılmak istiyorum ama nerden başlasam hangi dersten başlasam kendime bi türlü program hazırlayamıyorum.. hem çalışıyorum hemde evliyim.. biran önce başlamak istiyorum ama akşam oluyo yerimden kalkasım gelmiyoo...bu sene kazanmayı çok istiyorum bende eşimde memur kpss yi kazandı yerleşti... 2 senelik memur çok rahat.. özel sektör de çalışmak biraz zor.. ne tatilin var ne bişiyin.. inşallah bende başarırımm.. tabi bunun için çalışmak ve azimli olmak lazım.. azim de bende yokk.. off off...sizin yazdıklarını okuyunca gaza geliyorumm... çok güzel bi konu açmışsınız... hepimize başarılar diliyorumm

hoşgeldin aramıza canım
evliyim çalışıyorum deme canım valla bence o mazeret nasıl arkadaşlarımız var 2 çocuğu var yinede ders çalışabiliyo.ben evli değilim ama geçen sene 11.5 saat çalışıyodum günde 1 gün iznim vardı.akşam 8de evde oluyodum yemek içme derken 9 oluyodu.ama yinede deneme çözdüm hep.iş yerindede çaktırmadan baktım biraz.zaten bu sene kendimi denemk için girmiştim.70 yaptım bu çalışmayla
1.önündeki rakipleri gör 410.000 kişi 2011 sınavına girdi.
2.daha önünde zman var en geç şubat hadi olmadı marta kadar konularını bitirmen lazım ki rahat olasın.
3.çalışma şekline gelince konu konu çalış akşam eve geldiğinde 1 konu bitir hergün sonra zaten konular bitince sana daha çok şevk gelicek o 1 konu 3 konuya çıkıcak.
ha dersenki uykum az napıcam falan diye.ben şöle bi taktik yapıyorum uykum gelince.o kadr ünlü haftasonu programları oluyo geceleri bide sabah erken kalkıp programa yetişiyolar.onlar 5 6 saat uykuya daynırsa ben hayli hayli dayanırım

canım nber..
tüyap nasıldı..
bizde gitmeyi düşünüoruz arkadaşla ama krei kartı gçiormu anacım:)

harikaydı canım ya ben evdeki kitaplarıda götürdüm belki denk gelriimde imzalatrıım diye tuna kiremitçiden imzalı bi kitabımı var artıkkkk
kredi kartı geçiyo hatta bonusları bile kullanıyolar
canım 40 tlik soru bankasını 15 tlye aldım ya ihtiyaçtan yargıyada uğrayın mutlaka 2012 kaynakalrı güzel ben beğendim ama data yok
onun dışında birsürü yepisyeni kitabım oldu
sırt çantasıyla gittim düşün yani başıma gelicekleri biliyorum ben.bu arada bugün iclal aydının imza günü varmış

evet çok haklısın tembellik yapıyorum.. dizi olunca 12 ye kadar oturup izliyorum.. ama bırakıcam dizileri artık... iş yerindede netten video felan izlerim..
nasıl çalışma yöntemi belirlesem daha verimli olurum.. mesela ilk türkçe çalışsam bütün konuları bitirsem.. sonra mat. çalışsam iyice.. genel yetenek kısmını iyice öğrenince genel kültüre geçsem... yoksa karışıkmı çalışsam daha iyi olur.. genel kültüre çalıştıkdan sonra geri unutuyorum .. en son ona çalışsam daha iyi olur heralde... bide şöyle bi sorun oluyo bende mesela bitiriyorum türkçeyi deneme çözüyorum çok iyi bildiğim konularda bile yanlışım çıkıyoo. böyle olunca ne yapmak lazım tekrar konu mu çalışsam daha iyi olur yoksa testmi çözsem daha iyi... siz nasıl yapıyorsun ki biraz taktik verin banada..

canım dersleri bitirme bence konuları bitir.çünkü yetiştiremezsen konu eksiğin değil kocaaaaaaa bi ders eksiğin olmuş oluyo :) her dersten konuları tek tek çalış konu eksiğin kalsa bile son konulardan çok soru çıkmaz ve zaten temlini bitirmiş olucaksın
eğer testlerde yanlışın çıkıyosa notların önünde test çöz canım.yada yanlışlarını aa 20 doğru 4 yanlış hadi geçiyim deme.o 4 yanlış nerde hatan var doğrusu ne ona bak yanlış sayın azalır
vatandaşlık konularına en sonlarda daha yoğunluk ver çünkü değişikliklerden haberin olsun

teşekkür ederim canım ilgile.. söylediklerini dikkate alıcam... inş. başarılı oluruz.. bitirdiğim konuları söylerim sana eklersin beni.. tabloya bakarım daha çok hırslanırımm ozaman..

teşekkür ederim canım ilgile.. söylediklerini dikkate alıcam... inş. başarılı oluruz.. bitirdiğim konuları söylerim sana eklersin beni.. tabloya bakarım daha çok hırslanırımm ozaman..

rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana.eklerim canım sen bitir yaz buraya

canım sana iki sorum var..
tarih tabisi
1.si:
Fransızların güneydoğudan çekilmeleri hangi savaştan sonra olmuştur?

2.si:
1-Moskova ant.
2-Ankara ant.
3-çerkez ethem ayaklanması
4.eskişehir-kütahya savaşaları
bunların kronolojik sırlaması nedir?

canım 1.si kurtuluş savaşı döneminde kuva-i milliye birliklerinin yaptığı mücadele sonucunda çıkartılmış.
2.si 1-16 mart 1921 2-20 ekim 1921 3-1920 sonu 4-10 temmuz 1921
o yüzden 3-1-4-2

kızlar size şevk vermesi için yeni aldığım kpss kitaplarını ve kitaplığımı ekliyorum

MRB. türkçeden sözcükte anlam konusunu bitirdim dün.. bi konuya çalışabildim ancak eve gidince inş. bu akşamda cümlede anlam konusunu bitirebilirim.. 100 yakında soru çözdüm.. şimdilik bu kadar inşallah tabloda ismimi çok çok görebilirim yakın zamanda.. bu arada kitaplarını çok beğendim.. bol bol soru çözersin ne güzel...

ekledim canım senide 1 konu 1 konudur
ben bugün hiç çalışmadım ama akşama soru çözmeyi planlıyorum yapıcam bunu

kızlar habertürk 2012 ihtiyaç soru bankası seti veriyo kuponla bilginiz olsun
an itibariyle dün hazırlamış olduğum soru çözüm çizelgesine doğru yanlışlarımı eklemeye başlıcam mattan sorulara geçtim hepsimize kolay gelsin

iyi akşamlar .. türkçeden cümlede anlam konusunuda bitirdim.. sıkıldım iki günde ders çalışmaktan ama yılmak yok.. biraz iki konuyla ilgili soru çözüp pekirdirme yapayım.. sonra diğer konulara bakarım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…