slmm kızlar benide ekleyinn hedef puanım 90,ben daha başlamadım çaslışmaya dershanem 2 haftadır açıldı yeni kayıt oldum pazartesi başlıyorum inş..hepimize başarılar diliyorumm kasımda inşalah ilk alımda atanırız:)
bu arada ben ko nu anlatımlı kaynak arıyorum bana top 3ü sıralayabilirmisiniz hangi yayınları önerirsiniz?, hangisi uygunsa onu alacağım
Çok iyi yapmışsın cnmm yaa inşallah hepsini biteribiliriz o kitaplarıın:) Gezmekte moral olmuştur sana daha iyi odaklanabilirsin:)
slm bende aranıza katılmak istiyorum ama nerden başlasam hangi dersten başlasam kendime bi türlü program hazırlayamıyorum.. hem çalışıyorum hemde evliyim.. biran önce başlamak istiyorum ama akşam oluyo yerimden kalkasım gelmiyoo...bu sene kazanmayı çok istiyorum bende eşimde memur kpss yi kazandı yerleşti... 2 senelik memur çok rahat.. özel sektör de çalışmak biraz zor.. ne tatilin var ne bişiyin.. inşallah bende başarırımm.. tabi bunun için çalışmak ve azimli olmak lazım.. azim de bende yokk.. off off...sizin yazdıklarını okuyunca gaza geliyorumm... çok güzel bi konu açmışsınız... hepimize başarılar diliyorumm
canım nber..
tüyap nasıldı..
bizde gitmeyi düşünüoruz arkadaşla ama krei kartı gçiormu anacım:)
hoşgeldin aramıza canım
evliyim çalışıyorum deme canım valla bence o mazeret nasıl arkadaşlarımız var 2 çocuğu var yinede ders çalışabiliyo.ben evli değilim ama geçen sene 11.5 saat çalışıyodum günde 1 gün iznim vardı.akşam 8de evde oluyodum yemek içme derken 9 oluyodu.ama yinede deneme çözdüm hep.iş yerindede çaktırmadan baktım biraz.zaten bu sene kendimi denemk için girmiştim.70 yaptım bu çalışmayla
1.önündeki rakipleri gör 410.000 kişi 2011 sınavına girdi.
2.daha önünde zman var en geç şubat hadi olmadı marta kadar konularını bitirmen lazım ki rahat olasın.
3.çalışma şekline gelince konu konu çalış akşam eve geldiğinde 1 konu bitir hergün sonra zaten konular bitince sana daha çok şevk gelicek o 1 konu 3 konuya çıkıcak.
ha dersenki uykum az napıcam falan diye.ben şöle bi taktik yapıyorum uykum gelince.o kadr ünlü haftasonu programları oluyo geceleri bide sabah erken kalkıp programa yetişiyolar.onlar 5 6 saat uykuya daynırsa ben hayli hayli dayanırım
evet çok haklısın tembellik yapıyorum.. dizi olunca 12 ye kadar oturup izliyorum.. ama bırakıcam dizileri artık... iş yerindede netten video felan izlerim..
nasıl çalışma yöntemi belirlesem daha verimli olurum.. mesela ilk türkçe çalışsam bütün konuları bitirsem.. sonra mat. çalışsam iyice.. genel yetenek kısmını iyice öğrenince genel kültüre geçsem... yoksa karışıkmı çalışsam daha iyi olur.. genel kültüre çalıştıkdan sonra geri unutuyorum .. en son ona çalışsam daha iyi olur heralde... bide şöyle bi sorun oluyo bende mesela bitiriyorum türkçeyi deneme çözüyorum çok iyi bildiğim konularda bile yanlışım çıkıyoo. böyle olunca ne yapmak lazım tekrar konu mu çalışsam daha iyi olur yoksa testmi çözsem daha iyi... siz nasıl yapıyorsun ki biraz taktik verin banada..
teşekkür ederim canım ilgile.. söylediklerini dikkate alıcam... inş. başarılı oluruz.. bitirdiğim konuları söylerim sana eklersin beni.. tabloya bakarım daha çok hırslanırımm ozaman..
canım sana iki sorum var..
tarih tabisi
1.si:
Fransızların güneydoğudan çekilmeleri hangi savaştan sonra olmuştur?
2.si:
1-Moskova ant.
2-Ankara ant.
3-çerkez ethem ayaklanması
4.eskişehir-kütahya savaşaları
bunların kronolojik sırlaması nedir?
MRB. türkçeden sözcükte anlam konusunu bitirdim dün.. bi konuya çalışabildim ancak eve gidince inş. bu akşamda cümlede anlam konusunu bitirebilirim.. 100 yakında soru çözdüm.. şimdilik bu kadar inşallah tabloda ismimi çok çok görebilirim yakın zamanda.. bu arada kitaplarını çok beğendim.. bol bol soru çözersin ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?