gk gy iyi olduğun derslerin dışında dedim tatlım bencanım bende tarih vatandaşlık tam bitirmedim lisans gricem sınava arada alan derslerine bile bakıcam o yüzden geç değilama dersen ki diğer derslerimde eksik onlarıda yapmam lazım o zamn biraz geç kalmışın derim
canım sadece genel kültür genel yetenek.türkçe ,mat,tarh,vatandşlık,coğrafya var. alan dersi dediğin eğitim filan galiba dimi bunlar dışında...yani geç diyosun
yok lisans alanı canım iktisat işletme ekonometri falan
ama hiç ara vermeden çalışırsan toparlarsın canım benim.ben 2011 sınavına son 2 ay deneme çözdüm girdim 70 aldım
çok teşekkür ederim tatlım matematik konu çalışmadan soru çözerek ilerliyorum da bu mod sorularına oldum olası basmıyor kafam
ama anladım şimdi saolasın
rica ederim canım ne demek
cnm cvp anahtarını pzrtesi verceklerde 50.soruda ben yine delice bi hata yapmışım
x/y = 4/5 buldum yani 4 e alıyorsa 5e satıyor :) 4lirada 1lira kar ediyo diye düşüneceğime 5 lirada 1 kar ediyo diyedüşündüm o yüzden 20 dedim ama evet senin dediğim gibi25 olcakteşekkür ederimm
tamam o zaman
canım 53 soruyu bende senin yönteminle pzt buldum o yüzden yazmadım cevabı
gk gy iyi olduğun derslerin dışında dedim tatlım ben
yok lisans alanı canım iktisat işletme ekonometri falan
ama hiç ara vermeden çalışırsan toparlarsın canım benim.ben 2011 sınavına son 2 ay deneme çözdüm girdim 70 aldım
rica ederim canım ne demek
tamam o zaman
canım 53 soruyu bende senin yönteminle pzt buldum o yüzden yazmadım cevabı
tamam cnm çok çok sağolll bende mod falan denedim yok çıkaramadım en iyisi dedim sayıyım yoksa olmicak
tamam cnm çok çok sağolll bende mod falan denedim yok çıkaramadım en iyisi dedim sayıyım yoksa olmicak
canım moddan gidiyon zatn öle yapmadınmı
hani 14.4 yaptın ya 56 çıktı tamam haftada kaç gün var 7 56/7 kalan 0 yani aynı güne denk geliyo sayma
eğer kalan 3 falan olsaydı o zman pzt 0 salı 1 çrş 2 prş 3 olur cevap 3 olurdu
ben 56 yı görünce moddan buldun sandım
canım moddan gidiyon zatn öle yapmadınmı
hani 14.4 yaptın ya 56 çıktı tamam haftada kaç gün var 7 56/7 kalan 0 yani aynı güne denk geliyo sayma
eğer kalan 3 falan olsaydı o zman pzt 0 salı 1 çrş 2 prş 3 olur cevap 3 olurdu
ben 56 yı görünce moddan buldun sandım
yok cnm şimdi 56yı buldum mod 7te 0 geldi tamam dedim pazartesi işaretledim geçtim sonra sorulara geri döndüm bitince zamanım kalmıştı mod konusundada çok iyi diğilimgeçen sınavdada moddan yaptım ama yine bana has bir hatadan gitti soru dönünce saydım bende heheheh
birde kızlar uzman kariyer soru bankalarından çözen var mı dersane bize dağıttı ama matta falan çok kasmışlar yaabazı sorularda dumur olup kalıyorum kitap şuan yanımda değilde yarın eklerim bi kaç soru
Merhaba canım hosgeldin aramıza bende 5aylik evliyimBen evde hazırlanıyorum şimdilik çok şükür güzel gidiyor calışmalarım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ins. Atanırız hepimiz Kaç yaşındakinde canım hangi sehirlerin hangi kaynağı kullanıyor dershanen çalısmaların nasıl gidiyor çok soru sordum çok merakliyim
Rabbim sanada kolaylık versin inşallah gönlüne göre bi yer olur cnm
Hem maşallah sana tam örnek bi annesin
Bu matematik hakikaten yetenek meselesi ya
Görmekle ilgili geometri gibi aynı
Gördün gördün göremezsende tıkanıp kalıyorsun
Ama şuda var matematikte ben yapamadığım sorulara ertesi gün filan baktığımda o göremediklerimi görebiliyorum çok şükür.
Bu herkesdede böyle aslında
Beyinle ilgili bi durum sanırım buda
valla bana 2011 sınavdada öle oldu bölünebilme sorusunu yapmadım
maşallah canım benim darısı başımıza inşallah
atanıcaz pes etmicez kimler kimler atanıyo bizmi atanamıcaz
inşallah canım. doğru söylüyorsun kimler atanıyor biz mi atanamıcaz kim tutar bizi çocuk ta yaparız kariyer de:)))
Mat sorularım var aksam onları sorucam buralardamisiniz aksam
Memur olayımda düğününe gelir altın takarım bol bol oynarımben yine çalışmadım ya daha doğrusu çalışamadım
çeyizlere dalınca kalıyorum ya
burdayım ben canım kızlarda gelir zaten
Memur olayımda düğününe gelir altın takarım bol bol oynarımay hayali bile mükemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?