2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

3)hangisinde anlatım bozukluğu vardır?
a)bibloların tozunu alarak onları tekrar yerine bırakıyorudu.
b)pazar günü yapılacak kutlamaya herkesi davet etmişler.
c)bu hastanın durumu,gün geçtikçe iyiye gidiyor.
d)türkiyenin yüz ölçümü bakımından en büyük gölü,Van gölüdür.
e)kitabın ikinci baskında,yayınevi büyük yenilikler yapmış.

altı çizili sözcüklerden hangisi atılırsa anlatım bozukluğu giderilir ?
bu durak yerinde yüzlerce insan sırada bekliyordu.

şimdiden tşk ler . 1. soruda şık 2 tane gibi. 2. sorudaki mantık ,mantıksız geldi

Son düzenleme:

........................................

Son düzenleme:

Son düzenleme:
birde kızlar uzman kariyer soru bankalarından çözen var mı dersane bize dağıttı ama matta falan çok kasmışlar yaa bazı sorularda dumur olup kalıyorum kitap şuan yanımda değilde yarın eklerim bi kaç soru

valla ben hiç bakmadım o kadar kasmayada gerek yok aslında öle cins sorular çıkmıyo.sor tatlım sen burda ne sorular çözdük tey tey

hoşbulduk canım sağol. ben yedibuçuk senelik evliyim 2 çocuğum var biri 2 biri 4 yaşında.küçükler yani. Allahtan kayınvalidem karşı blokta oturuyor. ona bırakıp haftaiçi üç gün dersaneye gidiyorum. dersanem pendikte. zirve.konu anlatımında ihtiyaç yayınlarını ve soru bankası olarak yargı yayınlarını kullanıyoruz. değişik yayınevlerinden birkaç soru bankası da ben aldım. özellikle tarih ve vatandaşlık için. yuvarlanıp0 gidiyorum işte. inşallah hepimiz atanırız:)

sağol canım çok teşekkür ederim. çocuklarıma derslerime ve ev işlerine yetmeye çalışıyorum işte.
evet matematikte bazen o an çözemediğin bir soruyu üzerinden zaman geçince çözebiliyosun.bana da çok oluyor öyle. hatta denemelerde sınavın sonunda tekrar matematiğe döndüğümde yapamadığım soruları yapabiliyorum. inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir:))

valla bana 2011 sınavdada öle oldu bölünebilme sorusunu yapmadım
maşallah canım benim darısı başımıza inşallah
atanıcaz pes etmicez kimler kimler atanıyo bizmi atanamıcaz

inşallah canım. doğru söylüyorsun kimler atanıyor biz mi atanamıcaz kim tutar bizi çocuk ta yaparız kariyer de:)))

20.yy osmanlıyı ve 1.dunya savaşını bitirdim baya okudum falan ama aklımda. Birşeyi kalmadı gibi geliyorSimdi en can alıcı noktaya geldim sorularBaşlaayım bakalım sorulara yine birbiri yanlış çıkar ama öyle böyle konuyu oturtmaya calisiyorum

Mat sorularım var aksam onları sorucam buralardamisiniz aksam

ben yine çalışmadım ya daha doğrusu çalışamadım
çeyizlere dalınca kalıyorum ya
burdayım ben canım kızlarda gelir zaten
Memur olayımda düğününe gelir altın takarım bol bol oynarım ay hayali bile mükemmel

nerde bu millet
kızlar saat 8 eski çalışma düzenimize geri dönüyoruz haydi bkalım iyi serdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…