2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

canım bak buda baya uygun hem havalede var
2012 KPSS Yaynlar

yaparsın tabi neden olmaasın ama şimdiden ipleri sıkı tutman lazım

50 tl haftada 10 tl harcamışın gibi düşün canım o zman fazla gelmiyo

bana zor gelmiyor canım zor gelen şey hala babaya muhtaç olmak bugn tarih çalıştım milli mücadele hazırlıkları tekrar edip soru çözmem lazım hatlar karıstı zaten bu gidisle yetiştiremicem

ayy bi yapabilsem eşim harıl harıl calışıyo bende gayret yok neden se ama sizi görünce umutlandımmm

eşin atandı 1600 aldı en az sen çalışmadın atanamadım.eve sadece 1600 maaş girdi ama azmedersen 1600 tl daha girer eve onu düşüün ev bile alırsınız ayrıca olmadı araba alırsınz bebiş düşünceniz varsa onun geleceği tamam
çalışmıcanmı daha

bana zor gelmiyor canım zor gelen şey hala babaya muhtaç olmak bugn tarih çalıştım milli mücadele hazırlıkları tekrar edip soru çözmem lazım hatlar karıstı zaten bu gidisle yetiştiremicem

canım bende babama muhtaçtım 2 hafta öncesine kadar yine öleyimde az biraz kazanıyom en azından bide düğündü şuydu buydu var onları düşün senin alıcan ktap uyguna gelicek vicdan yapma yani
daha çooooooooooook zman var canım benim

canımmm calışacammm tamam karar verdimmm :)evde kiitaplarda var eşim dersaneye gidiyo

ne güzel diyorsun quetim ya ama mat bende zayıf biliyorsundr 509895695 kere yazdığım için ondan korkuyorum ,keşke daha önce başlasaydım strese girmeden yaapbilirdim ozamana ,bana stres yaramıyor .ne güzel kazanıyorsun bir yandan benimde hazırlamam lazım çeyizimi .biraz kpss yüzünden iştn çıktım 17. günün sonunda

canımmm calışacammm tamam karar verdimmm :)evde kiitaplarda var eşim dersaneye gidiyo

yanında mücevher var farkında değilsin.valla benim eşim olucak dershaneye gidicek özel ders verdirtirim evde kendime hem o çalışmış olur hem beni çalıştırmış olur

bende öle yapmıştım valla kpss için işten çıktım yine girdim işe gerçi part şimdiki rahatım

selam arkadaslar!ah kpss, ben de geldım kabul edersenız.

hoşgeldin canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…