2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

benim coğ türkçe mat bitti anayasa 1 konu bitti tarih yarısına kadar not çıkarmıştım ama baştan alıcam büyük ihtimal :26:

Canım coğrafya nasıl akılda kalıyorum ya tarih çok unutuluyorSıkılmam ins. Coğrafya çalışırken zaten anayasada ezber ful

Canım coğrafya nasıl akılda kalıyorum ya tarih çok unutuluyorSıkılmam ins. Coğrafya çalışırken zaten anayasada ezber ful

canım coğ kolay bitityo 8 günde bitti benim
unutulmuyoda hatta dışarda hava bakınca hee alçak basınç var falan diyosun
ben notları eklerim buraya her bölge için ayrı notlarım var 7 tane büütn özellikler var karışırsa onlar karışır onlarıda okuyup bol soru çözünce bitti gitti

Tamam canım ekle iyi olur bende perdemin coğrafya ders notları var orada özetler var olmazsa ordan çalışılma kitaptan çalışmıyormuş bakalim

kızlar dün denemede bi türkçe sorusu vardı ona bi bakar mısınız?
Emine Zola:''Romanda artık zevk olsun diye betimleme yapmıyoruz.İnsanın,yaşadığı çevreden ayrılamayacağını kabul ediyoruz.''diyor.Bence de içinde olup bitenleri,dışında olup bitenlere bağlamaktan,içle dış arasında bir neden-sonuç ilişkisi kurmaktan doğal ne olabilir?
Bu parçadan çıkarılacak sonuç,aşağıdakilerden hangisidir?
a)Betimleme,roman kurgusu içerisinde bir süs olarak değerlendirilmelidir.
b)tiyatroda dekor ne ise,romanda da dış çevre aynı şeydir.
c)Romanda betimlemeye ne kadar çok yer verilirse,roman o oranda başarılı olur.
d)romanda betimlemenin,boşluğu doldurulamayan bir yer olduğunu söylemek yanlıştır.
e)insan,sosyal çevesiyle var olduğuna göre,onu bu çevreden soyutlayarak betimlemek yanlış olur.

a-e arasında kaldım ama e ağır basıyo canım :26:

kızlar dersanelerin deneme sınavına dışardan katılım var mı acaba,istanbul içinde?

arkadaşlar herkese başarılar diliyorum. benim sağlık sorunlarım, evlilik vs. gibi nedenlerden daha hiç başlayamadım. sizce başlamamın faydası olur mu bu saatten sonra? yoksa bırakıyımmı tamamen. bi sürü konu var,ders var. sadece genel kültür genel yetenek giricem. tarih ve vatandaşlık problemli bende

canım ben dershanede çalıştım saolsun ordan verdiler ygs öğrencilerine dağıtılanlar bunlar bi sor bakalım

evet canım bende de dağlar falan var ygs kitaplarından cektirdi hocamız

Ben türkce sorusunu C diyorum:26:

bende resmen kafayı yedim soruda hangisini secsem digeri gibi geldi banada çok sinir oldum bide küme sorusu vardı onuda ekliyim durun öldürdü beni nefret ediyorum kümeden zaten

Su tarihe başlaayım artık 20. Yy i bitiricem bugün Osmanlı'dan kurtulucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…