benim coğ türkçe mat bitti anayasa 1 konu bitti tarih yarısına kadar not çıkarmıştım ama baştan alıcam büyük ihtimal :26:
Canım coğrafya nasıl akılda kalıyorum ya tarih çok unutuluyorSıkılmam ins. Coğrafya çalışırken zaten anayasada ezber ful
canım coğ kolay bitityo 8 günde bitti benim
unutulmuyoda hatta dışarda hava bakınca hee alçak basınç var falan diyosun
ben notları eklerim buraya her bölge için ayrı notlarım var 7 tane büütn özellikler var karışırsa onlar karışır onlarıda okuyup bol soru çözünce bitti gitti
kızlar dün denemede bi türkçe sorusu vardı ona bi bakar mısınız?
Emine Zola:''Romanda artık zevk olsun diye betimleme yapmıyoruz.İnsanın,yaşadığı çevreden ayrılamayacağını kabul ediyoruz.''diyor.Bence de içinde olup bitenleri,dışında olup bitenlere bağlamaktan,içle dış arasında bir neden-sonuç ilişkisi kurmaktan doğal ne olabilir?
Bu parçadan çıkarılacak sonuç,aşağıdakilerden hangisidir?
a)Betimleme,roman kurgusu içerisinde bir süs olarak değerlendirilmelidir.
b)tiyatroda dekor ne ise,romanda da dış çevre aynı şeydir.
c)Romanda betimlemeye ne kadar çok yer verilirse,roman o oranda başarılı olur.
d)romanda betimlemenin,boşluğu doldurulamayan bir yer olduğunu söylemek yanlıştır.
e)insan,sosyal çevesiyle var olduğuna göre,onu bu çevreden soyutlayarak betimlemek yanlış olur.
a-e arasında kaldım ama e ağır basıyo canım :26:
ayy bunlar çok iyimişşşş yaaa yazıcıdan çıkarıyım dedim ama pek küçük çıkıyo
bende c ile e arasında kaldım dün çok sinir oldum bu soruya cevaplarıda pzrtesi gelcek :44::44::44:
kızlar dersanelerin deneme sınavına dışardan katılım var mı acaba,istanbul içinde?
b le e arası canım yanlış yazmışım
bak bende taktım şimdi aklıma söle mutlaka cevabı caım merak ettim şimdi
tamam cnm yazarım mutlaka bu coğrafi bölgeler fdd yayınlarında mı canım öleyse dersaneden çalim
canım ben dershanede çalıştım saolsun ordan verdilerygs öğrencilerine dağıtılanlar bunlar bi sor bakalım
Ben türkce sorusunu C diyorum:26:
ihtiyaç denemelerine dışardan alım var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?