2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

http://ek.memurum.biz/2011_1_kpss_taban_tavan_sorgulama/arama1.php?arama=3187
canım bak bu linkte en son atamalarda nitelik koduna göre hangi yer kaç puanla almış görebilirsin.dış ticaret nitelik kodu 3187
dış ticaret koduyla tercih yapmazsan 3001 den tercih yaparsın önlisans herhangi bölümden mezun olanlar demektir.ama burda yığılma olur genelde bilgin olsun bi bu linkten araştır istersen
yardımcı olabilceğim başka konu varsa çekinmeden sor

canım benim çok teşekkürler
sınava giricem diyorum ama kpss ile çokta bi bilgim yok
gerçi bu sene eşimin atamasından kendiminkileri araştıramadım :) o atandı sıra bana geldi :)
sadece geçen sınava girdim hiç çalışmamıştım 64 gibi bu puan aldım
sonra da pişman oldum kolaydı keşke çalışsaydım diye
evde çalışmaya başlıcam bakalım ne olucak

tabi puanları görünce bi yutkundum 85-90 almam lazım
çok çalışmam lazıım çook :44:

canım zorlanıcak bişey yok aslında biz büyütüyoruz.tamam rakiplerimiz çok ama onlardan önde olmakta bizim elimizde

canım zorlanıcak bişey yok aslında biz büyütüyoruz.tamam rakiplerimiz çok ama onlardan önde olmakta bizim elimizde

yorumlarını okuyunca gaza geliyorum @quetnrkn ^^

iş konusunda zor oluyor demişsin...ya bilemiyorum biliyor musun??? yani çalışmam da lazım. derse mi yüklensem sadece???

yorumlarını okuyunca gaza geliyorum @quetnrkn ^^

iş konusunda zor oluyor demişsin...ya bilemiyorum biliyor musun??? yani çalışmam da lazım. derse mi yüklensem sadece???

birbirimize böle destek olucaz canım
kendimden örnek veriyim sabah 8 akşam 7.5 çalıştım günde 11.5 saat.haftada bi gün izin.gün içinde yeme içme falan derken ben saat 9da koltukla anca buluşuyodum.ertesi gün erken kalkcam ee yoruluyom haliyle derslere pek bakmadım.ben 2011 kpss de alandan girdim bide iktisatı bitirdim konu olarak çalışmaya çalıştım.dedimki ben kpssye çalışmassam hayatım böle devam edicek.ee mesleğimide yapmıyorum zaten.sonra iş yerinde denemeler çözmeye başladım.baktım pek iyi olmuyo.haziranda istifamı verdim.zaten 2 haftası şöle böle geçti kaldı 2 hafta bana günde 4 deneme çözdüm.çözdüklerimde ihtiyacın zopzor 10 denemesiydi sorular felaket 53 falan yapıyodum düşün neyse sınavdan 70 aldım.dedim kendi kendime benim hedefim ne banka.bankalar fazla ilan vermiyo ee satışta yapmak istemiyorum en nefret ettiğim şey diyebilirim o zman otur kpss çalış
ramazanda çok iyi çalıştım şimdi o performansımı yakalamaya çalışıyorum.ama bugün felaket yoruldum bakamadım doğru dürüst vicdan azabı çekiyorum
eğer çalışman çok çok lazım değilse kaynak al kendin çalış canım çünkü böle çalışırsan seneye atanmış olucaksın.ve şimdi işe başlasan ort 900 tllik maaş alıcaksın ama sana seneye en az 1500 tl olucak ve kıyaslarsan bu sene çalışmadığının parasının seneye almış olucaksın zaten
iktisadi bi yaklaşım oldu

ya çok haklısın ama bizde atamalar çok az biliyor musun...yani 95 alsam bile atanamayabilirim. ve normal bir yer yazsamda sonrasında kurumlar arası geçişin zor olduğunu duydum. ve mesleğimi yapmak istiyorum ya. çok mu şey istiyorum. biz niye yapamıyoruz kendi mesleğimizi? ve kredi aldım geri ödemem başlayacak. atanıp atanmayacağım belli olmadığı için atamadan önce kredi geri ödemem başlarsa ne yaparım bilmiyorum. ^^

canım o zman özel sektörde iyi bi iş bakıcaksın.ama bi yandanda kpssye ağırlık vericeksin.genel atama olmazsa en azından sözleşmeli atamalarda puanın ne kadar yüksek olursa başlama imkanın o kadar çok olur.

özelde iyi iş varmı ki??? ^^ umarım vardır ve bana da rast gelir. bu sözleşmeli ve kadrolu ayrımından da ben pek bir şey anlamıyorum. ama şimdi gidip yatacağım. ne demişler sağlam kafa sağlam vücütta bulunur. yarın sorarım merak ettiklerimi.

iyi geceler ^^

ekledim tatlım hemen.
ben daha ders çalışamadım.sabahtan beri dışardaydım market alışverişi falan bide mutfağa girdim evi pastaneye çevirdim
şimdi mat çözmeye devam

teşekkür ederim canım
ellerine sağlık nefis pastalar yaptın o zaman, afiyet olsun canım,
bende bu aralar çok yapıyordum,evin pastane gibi kokmasına bayılıyorum:)
3 kilo kadar aldım:) rejime başladım, yapamıyorum şimdi
10 gibi kalktım henüz başlayamadım derse,
Bugunde binada matkap sesleri var,şimdiden başım şişti.
birazdan derse başlayacağım ya ondandır.
quietnrkn canım ben tüm lisans mezunlarında yazabileceği kadroyu yazabileceğim, yani sadece 4001 kadrosundan, yani benimde işim çok zor görünüyor sanırım, değilmi ? fikrini almak istedim.Hep aklıma geliyor çalışma azmimi düşürüyor.Nasıl alırım diyorum 90-95 gibi puanları diyorum.
Herkese kolay gelsin

canım mutlaka vardır özelde iyi iş.benim çalıştığım büyük bi firma olmasına rağmen böleydi evim yakın diye katlandım :26:
canım kadrolular ünv ataması gibi oluyo tercih yapıyosun o şekilde.yerleşince adam seni emekli olana kadr çıkaramaz
ama sözleşemelide ayrıca ilan veririler.mesela sağlık bakanlığı 4 eleman alıcak kpss en az 80 yada 70 alan bi kaç kriteri taşıyan ihtiyaç sayısının 10 katı kadar kişi çağırır 40 kişi gidersiniz ayrıca sınav yapar sınavdan geçince işe başlarsın.1 senelik sözleşmen olur maaşsın 300 tl kadar daha düşüktür.aynı haklardan yararlanırsın ama acaba bugün çıkartırlarmı diye düünürsün sürekli.ama sözleşmeliyken kadroya geçme imkanında oluyo

valla koktu canım teşekkürler
bende şimdi uyandım malum evdeyiz zaman bol
ramazanda üst katta inşaat vardı sana öle diyim matkap sesi sinek sesi kadardı benim için
evet canım işin biraz zor çünkü çok kişi tercih ediyo.ama atamalara gşre 83e kaadr düşütüğüde oluyo.ben 4421 den tercih yapıcam ma onunda kadro sayısı az.en son atamalarda ist merkez 79la almış düşün
90 alanlar nasıl alıyosa öle alıcaksın canım yılmak yok haydi ders başına

evet canım evde olunca zaman çok oluyor,
o kadar konsantre oluyordun demekki duymuyordun bile,helal olsun canım.
ses azaldı valla buraya yazınca:)
matkapla işleri bitti sanırım,oh yani sonunda:)
atamaların puanları düşüyor o zaman, ama beklemek demek oluyor bu da sanırım.
Canım çok teşekkür ederim,
hadi derslerimizin başına o zaman
kolay gelsin canım sanada,çalışan arkadaşlarımada.
görüşmek üzere.

Son düzenleyen: Moderatör:

beklemek demek ama o kadar çok beklemek demek değil canım.1 sene sabrettik biraz daha sabrederiz
rica ederim canım hepimize allah zihin açıklığı versin akşama soru çizelgesini eklicem

benimde tarihi 2. kez tekrarım bugün bitior..ilki çok verimli geçmemişti ne yalan söliyim ama bu ii oldu:)
tarihin hepsini ekleyebilirmisin benim için:)

kızlar kolay gelsin
topiğinizi görünce bi kolay gelsin diyeyim dedim kendi kpss günlerimi hatırladım bi an...
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
hepinize iyi çalışmalar diliyorum

hee eklemişin zaten ilk tekrarda pardon:)
coğfayay geçicem artık birazda sıkıldım biran önce bitirek istiorum aralık gibi hepsini bitirecem..aralık sonu tabii..:)

kızlar kolay gelsin
topiğinizi görünce bi kolay gelsin diyeyim dedim kendi kpss günlerimi hatırladım bi an...
Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
hepinize iyi çalışmalar diliyorum

çok saol canım inşallah elimizden geleninin fazlasını yapmaya çalışıyos artık

ddemir10 cum aralık sonu rahat biter canım benim
ben şimdi tarihte soruları çözerken notlarımla çözücem.ihtiyacın bi kitabı var çok hoşuma gitti.önce konu testleri var sonra genel tekrar.konu teslerinde notlarım ve ben olacağız

kızlar ben bu ihtiyacın setine bayıldım bayıldım
hemen bi soru size çok ince bi detay var
ikisi 13ten büyük olan 4 pozitif tam sayının toplamı 40 ise sayıların en büyüğü en çok kaçtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…