kızlar ben bu ihtiyacın setine bayıldım bayıldım
hemen bi soru size çok ince bi detay var
ikisi 13ten büyük olan 4 pozitif tam sayının toplamı 40 ise sayıların en büyüğü en çok kaçtır
sawakocum sıkma canını.zaten hep öle oluyo.işe alan kişi toplum içine çıkamıcak karakterdedir çalıştırdıkları mankenlik ajansından çıkmadır ama senin eğitimini dikkate almaz.takma kafana boşver.bende banka mülakatına gitmiştim abartmıyorum ikda bayanın boyu 1.80 var ve etek boyu sadece 1 karış resmen.eğitim bilgilerini anlatıyo yüüzne bile bakmıyo
2. cevap doğru tatlım.ihtiyacın kaynağından çözüyorum hep bu şekilde sorular çok hoşuma gitti valla
yok bu öyle değil. adam yaptığım az makyaja taktı hiç olmayacakmış...ben sanki orada gözüme sördüğüm tek maskara ile adam ayartacağım. tek derdim o ya zaten. !!! bizim derdimiz ekmek parası milletin derdine bak ya. iş görüşmesi yani sonuçta. cins cins adamlar var ya. kimi bakımsızsın der kimi fazla bakımlısın. bide bunun derceside herkese göre değişiyor.
ya aslında varya yapamadığımız ve zorlayıcı bulduğumuz soruları böyle paylaşsak ne güzel olur. var mı daha?
ooo olmazmı
konu eksiği yoksa o zman bu şekilde ilerleyelim.ben 1 ay daha bekliyim dedim ama yarından itibaren başlarız.çok cins sorular buldum bugün
hayır yahu konu eksiğinden bol ne var ki??? ^^ ama sonuçta yine soru çözeceğiz sadece konu çalışmayacağız. karşılaştığımız zor gibi soruları da yazarsak güzel olur diye düşündüm.
mesela var mı şöyle okkalı bir matematik sorusu...aa tabi meşgul değilsen,bbaşka bir şey çalışmıyorsan ya da yapmıyorsan.
yazıyım canım hemen
takıldığım bi soru var matta gözümden bişey kaçıyo ama ne
abc+bac=1110 ise en büyük abc üç basamaklı doğal sayının rakamları çarpımı?
bide
a-b/5=0 a^b(a üssüb )=3^90 (3 üssü 90) ise b-a =?
paydadaki 5 b nin mi altında a-b nin mi?
5in altında canım.böle sinir sorularda var kesin çok kolay çözümü
5 in mi altında???
evet canım a- b/5=0 :26:
birde şıklar neki acep??? çok oldum farkındayım...
ama 0 cevabı var mı??? yada 5 in katı??? çünkü c ya 5 ya da 0. hakikaten çok cinsmiş.
ilk soru için evet var ama 0 değil işte bende öle buldum :26: bide gayet emin amaaan böle sorumu sorulur dedim yanlış çıktı
cevap 45miş
yok yok c kesinlikle 5 oluyor. a ve b ye toplamı 11 eden 2 rakam ver anlayacaksın ne demek istediğimi. sonra abc+bac=1110 da yerine koy
edit;
sonrada c yi 5 le ve 0 la dene
canım veremzsin ki o zman sonuç illa 1210 çıkar elde var 1
ab işi bozuyo işte
pardon toplamı 10 eden demek istedim. ^^ özür dilerim. yani şöyle söyleyeyim o zaman abc+bac=1110 işleminde iki tane a+btoplaması yapıyorsun. biri onlar biri yüzler basamağı. bu ikisinin aynı olması için yani 11 ve 11 c den 1 elde gelmesi lazım...yani a+b=10 9,1,5 rakamları bunu sağlıyor verdiğin cevaba göre yani 45. ama denklem sağlamıyor???
denklemi tekrar yazar mısın???
tamamdır tatlım anladım
sen söledikten sonra denklemi kurdum kaldım öle toplama bile yapamaz hale geldim düşün cevap 45 en büyük sayı abc için 905
valla böle soruları yazalım iyi oluyo
905 değil 915 sanırım...huhuhu ne soruymuş hakikaten.^^
edit; daha varsa yaz bakalım. ya da uyuyacağım diyorsan böylece kalsın.
edit2; giren yazsın birşeyler ne kadar kalabalık o kadar iyi ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?