bugün ne kutluyos
kızlar eğitim bilimlerinde kampanya var
Öğretmen Adayları!..2012 Yargı Yayınları Eğitim Bilimleri Modüler Soru Bankası Seti Toplam 6 Kitap 7000 Soru | Memurfoni Günün Fırsatı
mis gibi havayla güne başlamanın keyfini
bende sevdiceğime kavuşmak için geçicek günü kutluyorum yarın kavuşuyoruz
sonunda hasretlik bitiyor
hava da mis gibi olsun yarın bol bol gezin tozun kafelere tıkılı kalmayın
bende birazdan aşkın yanına gidicem
valla bahar havası kızlar sonunda bu havaları da görebildik
ah ah o birazdanlar bizdede olsa keşke 3 gün önceden plan yapıyos biz
valla sabahtan akşama gezcez hava harika dua edin kar yağmasın istanbulun havası belli olmuyo
aşk 1 km ötemde oturduğu için zor olmuyor
e sizde evlilik planları yapıyorsunuz artık
evlendiğinde gözünü açtığında yanında olacak en güzeli bu
bizim aramız 120 km
yapıyoruz asıl şimdi stres özlem daha çok olucak buluştuğumuzda eşya bakmaya başlıcaz koşturmacadan bişey anlamıcaz.bi an önce bitsin şu süreç
bitti okyonuscum çok şükür, tekrar ediyorum sindire sindire ,geçmiş sorularda cins cins soru var incelemek lazım.hoca dediki geçmiş sorulara bol bol çalışın.bir soru tam 2 sene arka arkaya çıkmış.Atatürk inkılaplarında tarih bilmen de gerekiyor maalesef,tekrar ederken verdikleri ip uçlarını yazıcam buraya ayrıca yazabilirsem sorularıda yazıcam,hocanın yazdığı sorunun bnzeri resmen 2010 damı ne çıkmış .sonra askerim 2 günlüğe geliyor acemisi 75 gün çünkü hem nasıl morall sana anlatamam uçuşlardayımOh maşallah bitirmesin ben bugün muharebeler donemi çalıştım yarın tekrar edip sorulara gecicem daha benim tarihin bitmesi nisanı bulacak sonra coğrafyama gecicem coğrafya calisirkende tArihu tekrar edicemBu arada gözün Aydın Allah kavuştursun canım çok sevindim kaç günlüğüne geliyor sevdicegin moral olursanada
maşşallah maşallah erkenciyis
geçmiş olsun şekerim darısı başıma
benimde sevdiceğim çarşamba geliyo
Günaydın kizlar boyun ağrısı başladı bende boynum kitleniyorKitaplara egilmekten boynum ağrıyor bu KPSS yüzünden sagligimdanda olucam
Kızlar kpss icin dershaneye gidenler , konulara dershaneden ayrı calısıp bitiriyormusunuz yoksa dershaneyle beraber mi gidiyorsunuz
bakalım ben duruma göre canım plakamız ya 34 ya 54 olucakhangi şehirde oturacaksınız
Günaydın kizlar boyun ağrısı başladı bende boynum kitleniyorKitaplara egilmekten boynum ağrıyor bu KPSS yüzünden sagligimdanda olucam
ah canım benim boyum düzleşmem varmış bilee ,strestende oluyor ağarlık taşıyormuşum gibi sırtımda boynumda
ben ayrı gidiyorum genelde çünkü denemelerde falan yapamayınca sinir oluyorum o yüzden...mat bitti bitek kümeler kaldı...türkçede konud çalışmıyorum zaten bolbol soru çözüyorum derslerde tekrar gibi oluyor.tarih nisan gibi bitcek sonra coğrafyaya geçiçem en son anayasa ders ders gidiyorum ben
bakalım ben duruma göre canım plakamız ya 34 ya 54 olucak
günaydın canım tabi başlar uçuşa geçtin derslerde resmen
erken mi benim daha mat , coğ,vatandaslık tam anlamıyla olduğu gibi duruyor cancağazımgerçi coğrafyanın ilk 2 vatandaslğn 1. konusuna çalışmıştım önceden ama unuttum quiet bugn mm migros merkezdeki önünden geçtimm aklımada sen geldin belki orda değildir ama aklıma gelmene yetti mm mgros yazısı seninde gözün aydın ne giyecem derdi bendede var üff napıcam bilmyiormm la lala lalaaaaaaa laaa
merhaba bende önlisanstan gircem bu sene ama hiç çalışmadım arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?