2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

tarih bitti kuzular ,bugün genel tekrar yapıp ay sonuna halletmem lazım tarihi,sevdiceğim geliyor cuma inş,ozaman kadar çalışmam gerek ,şimdi benle kimler evlenmek ister ,canım hem yuva kurmak hem eğlenmek ister

SORU1)
|x|+|-2x|=12 eşitliğini sağlayan x değerlerinin toplamı kaçtır? (0)

SORU2)
x.|x|=5x-6 denkleminin tüm gerçel köklerinin toplamı kaçtır? (-1)

SORU3)
xER olmak üzere,
|x-8|+|x-9| ifadesinin alabileceği en küçük değer kaçtır ? (1)

kelemelek sana burdan ulaşayım bari .. özel mesaj kutun dolmuş. üç gündür sana mesaj göndermeye çalışıyorum gitmiyor. boşaltırsan göndereceğim mesajımı.

1-) ilk olarak x<0 için birincisi eksi alarak ikincisi aynen cıkar : -x-2x=12 -3x=12 x=-4

x>0 için x+(- (-2x))=12 x+2x=12 x=4

toplamları 0 olur

2-) yi ben 0 buldum

3-)iki taraftan birini sıfır yapıyoruz. x=8 desekte x=9 desekte sonuc 1 cıkar

tarih bitti kuzular ,bugün genel tekrar yapıp ay sonuna halletmem lazım tarihi,sevdiceğim geliyor cuma inş,ozaman kadar çalışmam gerek ,şimdi benle kimler evlenmek ister ,canım hem yuva kurmak hem eğlenmek ister

Oh maşallah bitirmesin ben bugün muharebeler donemi çalıştım yarın tekrar edip sorulara gecicem daha benim tarihin bitmesi nisanı bulacak sonra coğrafyama gecicem coğrafya calisirkende tArihu tekrar edicemBu arada gözün Aydın Allah kavuştursun canım çok sevindim kaç günlüğüne geliyor sevdicegin moral olursanada

günaydın kuzukuzularrrrrrrrrrrrrr

maşşallah maşallah erkenciyis

geçmiş olsun şekerim darısı başıma
benimde sevdiceğim çarşamba geliyo

iyi akşamlar kızlar.. Ben hala vize çalışıyorum ve şuan mat 2yle boğuşuyorum. Size de bana da kolay gelsin.. Quietim gözün aydın :)

iyi akşamlar kızlar.. Ben hala vize çalışıyorum ve şuan mat 2yle boğuşuyorum. Size de bana da kolay gelsin.. Quietim gözün aydın :)

iyi akşamlar canım mat 2 korksun sende
ben bugün yoruldum valla :2:
artık yarın çalışcam yarında ne giycemi şaşırırım artık

Kıyafet dolabın korksun senden
Limit türev integral çalışıyorum
:18:

türevmi en sevdiğim konu valla lise zamanı arkadaşın dershaneye gizli girip boş sınıfta 5 kişiye ben anlatıyodum
ama sor şimdi ı ı 2 gün çalışmam lazım unuttum getti

iş çıkışı mangoya gittim yeni bişey bakım diye ama bulamadım

Geçen mango da ceket 15 lira diye konuşmuşsunuz. Alacaktın naptın?

Artık yazdıklarından beni motive edebilecek şeyler çıkartıyorum :)

İş çıkışı dedi alış veriş dedi

iş çıkışı+alışveriş= KPSS

Kolay gelsin canımbende haftasonu paso gezdim hiç çalışmadımGecen hafta 1650 soruda klmitim bu hafta 1655 2000 çözecektim yalan olduNezaan bitiyor sınavların tatlim

ölede olivyum mangoda öle bana 2 saat
hafta sonu gidemedimde bana yakın olaa gitim ama bişey bulamadım valla :44:

iş çıkışı+alışveriş= KPSS tuttum bunu

Guiet kız havalarda kini artık bol bol gez sevdiceginle ay benimkide çarşamba nöbetçi yaPerşembe gunü dogum gunumPerşembe ok soru çözmem dogum gunüm şerefime

Kolay gelsin canımbende haftasonu paso gezdim hiç çalışmadımGecen hafta 1650 soruda klmitim bu hafta 1655 2000 çözecektim yalan olduNezaan bitiyor sınavların tatlim

Canım harikasın tebrik ediyorum seni. Sen şimdi 1650 soru çözüyorsan sınava iyice yaklaştığımızda ne yapacaksın?

nisanın ilk haftası bitiyor canım. Dua edin dua hayırlısıyla iyi notlar alayım.

Guiet kız türkce soru bankam bitti bugunDigerlerini bitiremedim daha onlarda tüm dersler var çünkü ama bitince hepsi bir bitcek

ölede olivyum mangoda öle bana 2 saat
hafta sonu gidemedimde bana yakın olaa gitim ama bişey bulamadım valla :44:

iş çıkışı+alışveriş= KPSS tuttum bunu

Büyük şehirin derdi büyük oluyor

Ben de buradakine baktım hiçte 15lik bir şeye rastlayamadım

Neyse ben matematiğime geri döneyim. Sınavlar geçsin sizinle bol bol kpss çalışacağım

Ah ins. Canım yüksek yüksek notlar alırsın sonrada bol bol köşesinin vaktin kalır dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…