2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yanlış hatırlamıyosam bu şekilde.ama az önce işlem hatası yapmışım 4 tane buldum ben canım bu şekilde :26:
Eki Görüntüle 371822

makul gorunuyo. ben bi arayıp sorayım cevabı. cok tesekkur ederim ilgin icin
canım buyuk ihtimalle dogru. cunku bana soruyu soran kisi de 4 bulmus. ama cevabını bilmiomus o da

Son düzenleme:
Aaa neden kimse uğramamış bugün buralara?
Benden gizli toplanıp soru mu çözüyorsunuz bakiim siz

aşk olsun canım benim sensiz olurmu
valla hala ne gicemi düşünüyorum

Valla baksana aşk çoktan olmuş :) Hala kıyafet düşünüyorsun. Merak etme sen ne giysen yakışır sevdiğinde ne giysen beğenir

Ders çalışıyorum bende görüşürüz tatlım. Yarın için iyi eğlenceler..

siyah pantolon üstüne bişey bulmadım o derece vahimim siyahla herşey gider ama sorunda orda herşey gidiyo kararsız kaldım
kolay gelsin canım.çok çok çok teşekkürler yarın günlerden AŞK

quietnrkn canım tarihi bitirdim ben:)) tarihin ders listesindeki son iki konuyada beni eklermisin:
bugun türkçeye başlayacağım inşallah
quietnrkn aşkınla güzel geçer günün inşallah,haberlerini bekliyorum:)

bizimde dün 1. evlilik yıldönümümüzdü:)
çok güzel bir gündü,çok moral oldu, kendimi bugun çok çok daha iyi hissediyorum:)
türkçeye başlayacağım birazdan,
türkçeyide en kısa sürede bitireceğim inşallah
nolur beni itin kakın biraz olurmu:)
herkese kolay gelsin.

bende geçte olsa kpss ye çalışmaya başladım
1.dünya savaşına kadar geldim
ben önlisansım
daha kolaymış sınavları
daha önce kpss ye hiç girmedim
yaşımda 35 oluyur 1 hafta sonra
biraz geç jetonum düştü..

ben yargı aldım set

biraz ağır geldi bana

tarih een zayıf dersim

sonra vatandşlık cooğrafya

en son matematik çalışacağım

ben tarihi bitirincea coğrafyaya başlamak istiyorum
allah kolaylık versin sanada
türkçe zor mu acaba ??????

ekledim canım
maşallah maşşallah allah birsüür yıllar göstersin inşallah
valla benimde çok güzel geçti günüm hesap kitap yaptık hep kpss kazanmam şart yarın deneme çözücem
aşkım saolsun ben senin kadar hevesli değilim kazanıcanı sanmıyorum dedi.bende inada daha çok çalışcam biliyo beni gaza getirme yollarını aşkısı

ben yargı aldım set

biraz ağır geldi bana

tarih een zayıf dersim

sonra vatandşlık cooğrafya

en son matematik çalışacağım

ben tarihi bitirincea coğrafyaya başlamak istiyorum
allah kolaylık versin sanada
türkçe zor mu acaba ??????

canım ekledim seninde konularını hoşgeldin aramıza
yargı ağır geldiyse güvender tavsiye ederiz yada tarih için ihtiyacın 24 saatte tarihini (kızlar memnun) pegemin tarihini tavsiye ederiz

coğ yargı tek kitabı hem akıcı hem akılda kalıcı bilgin olsun.türkçede en kolay konudur canım kafana takma

Guiet hosgeldin gunün iyi gecmis coksevindim Hurrem çok heyecanlı ya

koptum zaten yılaaaaaan yılaaan

Pargalida iyi yırttı Boynum ağrıyor ya artık çok ders çalışamıyorum Dün deneme çözdüm mat 24dogru 1 yanlış 5 boş türkce 22dogru8 yanlış tarih 11dogru 13 yanlış çok moralim bozuldu bu tarihe falan

canım dikkat et kendine
bakalım ben yarın napıcam tarihte kesin 2 şıktan yalış olan işaretlemişsindir üzülme canım benim

canım dikkat et kendine
bakalım ben yarın napıcam tarihte kesin 2 şıktan yalış olan işaretlemişsindir üzülme canım benim

Gecen hafta çözdüm deneme türkce 28 doğru 2yanlis mat 25 doğru 2yanlis 3 boş tarih 7 doğru 11 yanlıştı herhafta deneme çözücüm artık çok sinirim bozuldu of of

Gecen hafta çözdüm deneme türkce 28 doğru 2yanlis mat 25 doğru 2yanlis 3 boş tarih 7 doğru 11 yanlıştı herhafta deneme çözücüm artık çok sinirim bozuldu of of

bende çözücem valla çözmeden olmuyo.bugün kpss kitapları gördüm içim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…