hoşgörülü olsalardı iç çatışmalar yaşanırmıydı yahuçok çelişkili oldu bu. hangi markanın sorusuydu bu :) bunuda merak ettim
hazarlar resmi olarak museviliği kabul etmişler ancak meclisleri müslüman hristiyan musevilerden oluşuyor haklarını koruyabilmek için halkının içinde müslüman da hristiyan da varmış bu yüzden hoşgörülü. ben de mimari de ileri olduklarını bilmiyordum öğrenmiş oldum :))
günaaaaaaaaaaaaayyyyyyydııııııııııııınnnnnnnnnnnn herkeseee....haydin ders çalışmayaaa
Coğrafya beni en fazla zorlayan ders. Önerisi olan var mı ?
bi kaç sayfa öncesine oyunlar ekledim ordan çalışabilrsin bölgeleri birde yargı tek coğ kitabını önerrim birde uzman kariyer öğreten soru bankası ben çok bğendim
coğ benim 8 günde bitmişti ve gerekli olanları anlatmış
merhaba kızlar
ben dün deneme çözdüm konu sonundaki
yaklaşık 60 tane oluyor
acayip çok yanlışım oldu
çözdüğüm konu kongreler
ve ilk tbmm nin kurulduğu zamanki sorular
Bende konuyu istedidigim kadar çalışayım tekrar edeyim yanlışlarımı azaltamiyorum yarı yarıya çıkıyor çok sınır oluyorum
Günaydın kizlar bugün çok calisicam dün tekrar yaptım 1.dunya savaşına kadar sonra doğru düzgün soru çözemedim bugün bol bol çözücüm yarında 1. Dunya savasindan sonrasını tekrar edip onden soru çözücüm tarihçede daha 3 konum var aklimdada birşey kalmiyorNapicam bilmiyorum
Teşekkürler canım, önerini dikkate alacağım.
merhaba kızlar
ben dün deneme çözdüm konu sonundaki
yaklaşık 60 tane oluyor
acayip çok yanlışım oldu
çözdüğüm konu kongreler
ve ilk tbmm nin kurulduğu zamanki sorular
yani benim de son öğrendim konu hakkında çok yanlışım çıkıyor
ama mesela ilk kurulan türk devletlerınde yada osm lı kuruluş yükseliş gerileme dağılmada o kadar fazla yanlış olmuyor
ama dün kü denememde yarı yarıya yanlışlarım oldu dediğin gibi
mesela soru
aşağıdaki gazetelerden hangisi temsil heyetinin yarı resmi yayın organıdır
a-iradeyi milliye
b-hakimiyeti milliye
c-takvimi vekayi
d-tercümanı ahval
e-albayrak
günaydın
canım sadece okuma bak bi konuyu ordaymışın gibi düşün daha faydalı oluyo dün ben öle çalıştım aklımda hala mesele kodlama yap türk toplulukları öle aklımda şimdi
rica ederim
canım ordaki bilgiler net zaten her zman diyorum o anı yaşayın
Valla canım benim tüm konulardan çok yanlışım çıkıyor tekrar ettigim halde bu tarih beni sınır hastası etcek
zor bir soru ama böyle sorular sormazlar gibime geliyor. Sanırım sorunun cevabı a. B şıkkı da TBMM'nin yayın organıdır. c ve d şıkları da 1900'den önce kapatıldı.
yani hani 90 dan aşağı alınırsa atanma olmuyorya
90 nasıl alınır
yani
birde ben kpss ye daha önce hiç girmediğim icin ne yapmalıyım
nasıl 90 alınır
iradeyi milliye doğru cevap
a şıkkı
şey birde ben yargıdan çalışıyum
konular ve sorular ço k ağır bence
yani hani 90 dan aşağı alınırsa atanma olmuyorya
90 nasıl alınır
yani
birde ben kpss ye daha önce hiç girmediğim icin ne yapmalıyım
nasıl 90 alınır
canım 90 diye şartlama bölümüne göre değişir.bak ben iktisat çıkışlıyım 79la aldı son atamalarda istanbul merkez
güvender dene canım o zman bide yargı tek kitabı çok ağır değildir ordan çalışabilirsin
canım yargı set aldım ....
lisans seviyesi set
yani önlisans diye belirtilmemiş
en azından mavisi olan yerler var evet ,sapanca ,karasu vs vs de ha dyince gidemiyorsun o kötü :)kendimizi motive etmeye çalışıyos sorun olmaz ya
bende seka kampının orayı çok beğendim bide sapancayı oralara atlar arabayla giderim.sevdiceğime diyom zaten suyu olan yer dışında oturamazdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?