İyi yapmışsınız arada kafa dağıtmak süper oluyor insanın ihtiyacı oluyor rahatliyor
aynen canım ya ilk türk medeniyetlerini bitirdim ya ondan
ihtiyacın türkiye geneli var bu arada msj gelmiş
200 tarih sorusu
120 türkce sorusu
50. Mat soru bugünü 350 soruyla kapatıyorumBakalım yarın kaç soru cozebilecegim iyi geceler herkeze
maşşallah canım benim
iyi geceler bende yarın akşam sabahlıcam
Yarın gece bende geç yaticam haftasonuma esim evde 6da kalkıp kahvaltı hazırlama derdi olmuycakEşlik ederim sana canim İyi geceler canim
orta asya tür k yönetim ve anlayışının şekillenmesinde
1 gelenek ve görenek
2 iklim ve yerşekilleri
3 çevre kültürler
gibi unsurlardan hangilerinin belirleyici olduğu söylenebilir ?
a yanlız 1
b yanlız 2
c yanlız 3
d 1ve2
e 2 ve 3
Ben yalnız bir diyorum:26:
benimdee çok yanlışım çıkıyor
oyy inşallah başarırız bu sınavı
2 ne alaka ben pek bagdastiramadim:26:İns. Emeklerimizin karşılığını alırız hayirlisi olsun hakkimizda
orta asya tür k yönetim ve anlayışının şekillenmesinde
1 gelenek ve görenek
2 iklim ve yerşekilleri
3 çevre kültürler
gibi unsurlardan hangilerinin belirleyici olduğu söylenebilir ?
a yanlız 1
b yanlız 2
c yanlız 3
d 1ve2
e 2 ve 3
1 ve 2 diyorum. eğer şıklarda 123 olsaydı 1 2 ve 3 derdim. çünkü çevre kültürlerden örneğin çin den çinli prensesleri gelin olarak aldığımız için ve bu çinli prenseslerinde geneli ajan gibi çalıştıklarından dolayı yönetime etkisi vardı diye düşünüyorum. ama şıklarda 123 yok. o yüzden 1 ve 2.
doğru cevap nedir ?
1 ve 2 diyorum. eğer şıklarda 123 olsaydı 1 2 ve 3 derdim. çünkü çevre kültürlerden örneğin çin den çinli prensesleri gelin olarak aldığımız için ve bu çinli prenseslerinde geneli ajan gibi çalıştıklarından dolayı yönetime etkisi vardı diye düşünüyorum. ama şıklarda 123 yok. o yüzden 1 ve 2.
doğru cevap nedir ?
tarihte 30 soruda 22 doğru yaptım şaştım kendime ,yarı yarıya çıkıyordu 15-17-22 ins daha da yükselicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?