2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Hangi kaynaktan çözüyorsun sorulari ay benim tarihte hala 3konum var ins. Önümüzdeki hafta bitiricem coğrafyaya gecicem daha coğrafya anayasa duruyor

bu bahsettiklerimi ihtiyaçın en etkin 600 soru kitbını aldım ordan çözdüm,bunu bitirip pegeme geçicem,bazı testlerde üst üstte bilmediklerin olunca ya da unuttukların kötü oluyor sonuçlar,aslında biraz dikkat lazım ... unutuluyot okyonus ya.pzt itibaren coğ ve vat beraber götürücem insallah ,ama tarhi bırakmıcam çüünkü iyi gitmiyorum

Bence önce coğrafyayı bitiricem sonra Anayasaya gecicem zaten anayasada ful ezber bilgi tarih beni.mde iyi gitmiyor ya bol bol soru coZuyorum ama nezaman düzelecek bilmiyorum

Bence önce coğrafyayı bitiricem sonra Anayasaya gecicem zaten anayasada ful ezber bilgi tarih beni.mde iyi gitmiyor ya bol bol soru coZuyorum ama nezaman düzelecek bilmiyorum

senin yine vaktin var okyonus taşınana kadar ve mat felan bitti benim daha mat var ikisini bir götürüp bir ay sırf deneme çözmem lazım yoksa kalkamayacağım altından,her şeyin hayırlısı

senin yine vaktin var okyonus taşınana kadar ve mat felan bitti benim daha mat var ikisini bir götürüp bir ay sırf deneme çözmem lazım yoksa kalkamayacağım altından,her şeyin hayırlısı

Evet benim mat bitti çok şükür ama geometri dürüyor daha 3konucalistim 3saru geliyor diye pek çalışmıyorum ona sona biraktim23net yapıyorum mattan ille 2-3soru kaçıyor sınır oluyorum Hergüne mat ve türkce çizmeye çalışıyorum yanlışlarım çıkıyor hala

yinede canım inşallah mukafatını görürsün.bol bol soru gerçekten ve bn burada paylaşılan soruları unutmuyorum daha iyi öğreniyorum ve konularıda soruda pekiştiriyorum ama sürekli çözmek gerek,bakalım ne olacak ya

Evet her ders sürekli tekrar istiyor matta sayı problemlerinde yapamadığım yoktu gecen gun takıldım kaldım unutmuştum çözümünü bir soru tarzının hergüne en az bir test eski konulardan çözmeye fayda varTürkcede falan hala birbiri yanlışım çıkıyor üstelik hergüm ille soru çözdüğüm haldeİns. Yerleşiriz güzel bir yere hayirlisiyla Allah yardımcımız olsun

aminn cnmm ya .aslında şöyle 2 ay sadece deneme çözebilsek bence netlerde artar ,hayırlısı

aminn cnmm ya .aslında şöyle 2 ay sadece deneme çözebilsek bence netlerde artar ,hayırlısı

Haftada bir deneme coZuyorum ben konular bitsin haftada 2denemeye yükseltilmem 2ay kalanda 2gunde bir çözücüm en azından unuttuğum konuları görür dönme fırsatım olur

Haftada bir deneme coZuyorum ben konular bitsin haftada 2denemeye yükseltilmem 2ay kalanda 2gunde bir çözücüm en azından unuttuğum konuları görür dönme fırsatım olur

evet mantıklıı okyonuss günün şarkısını ajdarın şahdamar şarkısını seçiyorumm şah şah dam dam dam ar ar ar ŞAHDAMAR öldüm yaa

selam kızlar bu gece kimler sabahlıyo
osmanlıyla gecelere akıcaz bu akşam

selam kızlar bu gece kimler sabahlıyo
osmanlıyla gecelere akıcaz bu akşam

ay güzel fikirmş bu...benm gk-gy bir yana eğitim bilimleri de var(( veee çok gerideym dershanedeki hocalara göre...nasıl yetişcek bunlar deliricemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tarihe ara vermştm çnkü diğer dersler gerideydi..şmdi tarh geride kaldı ona başlayayım bnde sizlerle bari..sanırsam osmanlı yükselmede kalmıştım en son :) siz hangi konulardasınız?

Son düzenleme:
Ben iç politakadayim 3 konum kaldı Tarihten ama cogu şeyi unuttu. Çalışsamda aklımda kalmiyor napicam bu tarihi hiç bilmiYorum

benim daha ilk konu bitti
daha önceden çalışmışlığım var biraz ama baştan aldım o yüzden ilk konu

unutuluyor yaa( dershanede osmanlı tarihi ve inkılap tarihi bir gidiyor..ikiside az kaldı bitmek üzere.ama ben daha osmanlıyı bitiremedm ( en çok da inkılaptan çıkıyor..bence onun üzerinde yoğunlaşmalıyız

benim daha ilk konu bitti
daha önceden çalışmışlığım var biraz ama baştan aldım o yüzden ilk konu

ya sindirerekde gidilse yine unutuluyor....dediğin gbi baştan bir tekrar daha gerekiyor ve ardından konu anlatımlı bir kitap bnce...sonra neden bu şık doğru ki diyee kafa yoruyoruz

Haklısın bende karar verdim balkan Savaşı'ndan itibaren ağırlık vericim 1.dunya savası kurtuluş savası inkılaplar ilkeler bunları tekrar edicem bol bol hatta yarın tekrar edicem su dakika karar verdimHaftayada kalan konularıma devam edicem onlarda bir kaç haftaya biter sonra bol soru çözümü yapicam ver elini cografyaSonra anayasa sonra konularım bitecek ins.

biter biter senin yaa rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…