hayırrrrr :2::2:
kızlar yaw soruma bakmayacak mısınız???
VİKİPEDİADAN ŞÖYLE NOT ALDIM SENİN İÇİN :d
KİTABIMDADA AYNISI YAZIYOR..BENDE İSTİHKAM OKULUNUN MANTIĞINI ANLAYAMADIM...nizamı cedit hadi olamayblr çnkü yeni bir ordu.
III. Selim:Yeniçeri Ocağını kaldırma girişimi olmamıştır ancak Nizam-ı Cedid adında ikinci bir ordu kurmuştur.
II. Mahmut:
Sekban-ı Cedid, Eşkinci ocaklarını kurmuştur ancak Yeniçeriler'in isyanı ile kapatılmıştır.Ardından
1826 yılında Yeniçeri Ocağını kaldırarak
Asakir-i Mansure-i Muhammediye ordusunu kurmuştur( Vaka-i Hayriye)
o zman çalışmaya devam
canım ben daha o konulara bakmadım o yüzden bişey diyemedim :26:
kız sen bitirmemis miydin tarihi?
günaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyddddddddddddııııııııııııınnnnnnnnnnnnn cicişlerrruyuyormusunuz dahaa
günaydın canım
pazar kahvaltısına hazırlık yapıyorum
bu arada dün yatmadan 45 tane islamiyetten önceki türk devletleri çözdüm 8 yanlış çıktıonlarda acaba dediklerim hep yanlıştı moral oldu valla
waooovv süpersin ya ...bende dün her ne kdr ders çalşımadımda desem., coğrafyadan nüfus ve yerleşme konusundan 150 tane soru çözmüşümdür...onu ders çalışmamış sayıyorumbugün tarhe başlıcam..bi yükseltemedm şu osmanlıyı...yükseltiyimde ardından sorularını çözeym... yukarıda kitaba baktınmı cnm? yorum yapan olmadıda:/ sizde varmı ondan?
günaydın canım
pazar kahvaltısına hazırlık yapıyorum
bu arada dün yatmadan 45 tane islamiyetten önceki türk devletleri çözdüm 8 yanlış çıktıonlarda acaba dediklerim hep yanlıştı moral oldu valla
sende çözmüşsün işte
canım ben murat yayınlarının gk gy ni beğenmedim kitapları alırken araştırdım ama alan konusunda çok iyi.
ihtiyacın ders takibiyle,pegem akademi ders notu bide bu tarih öğreten soru bankası daha iyi geldi canım benim için aynı şeme düzeniyle gidiyo
sende çözmüşsün işte
canım ben murat yayınlarının gk gy ni beğenmedim kitapları alırken araştırdım ama alan konusunda çok iyi.
ihtiyacın ders takibiyle,pegem akademi ders notu bide bu tarih öğreten soru bankası daha iyi geldi canım benim için aynı şeme düzeniyle gidiyo
günaydın
tebrik ederim
ben dün matematiğe başladım
nerden başlasam bilememiştinm ya
ablamı aradım
o da gecen yıl kpss ye çok çalışmıştı
bana dediki şimdi artık 1 konu coğdafya çalışıyorsan bırak ve 1 konu mat çalış
2 dersi 1 arada götür
bende dün mat başladım
ve coğrafya ile de devam edecegim
bu tarih öğreten yada vatandaşlık öğretnen soru bankaları UZMAN KARİYER demi?? bende konular bitsinde sonra soru bankalarına bakcam..alırım o zamn...
ablamda bana ihtiyaç önermişti ama be n gittim yargı aldım
yani muhabbet ederken konuştuk
ben ders çalışmaya başlamam diye düşünmüş
bende gittim kitapcıya sadece yargı vardı
alıverdim
ablam kızda tabii
şimdi bana ihtiyaç tarih soru bankası alacakmış
arıyor kitapçıda
o kazandı ve işe başladı
günaydın teşekkürler
evet canım.ama bu bahsettiğim konu kitabı gibi.ilk önce bölümler hakkında ip uçları var birde şemalar var.sonra sorular var ve arkasında cevap şu bu yüzden demiyo.her şıkkı neden değil neden cevap bu diye detaylı açıklama yapıyo.ben çok beğendim hepsiburadan aldım 2 günde geldi
bende seneinle aynı durumdayımSlm millet ben önlisanstan gircem bu sene kpss ye eylülde sınavım
Bugünden itibaren başlamak istiyorum
sizce sayısaldan mı başlıyayım yoksa sözelden mi?
Bu arada sayısal çıkışlıyımm
günaydın teşekkürler
evet canım.ama bu bahsettiğim konu kitabı gibi.ilk önce bölümler hakkında ip uçları var birde şemalar var.sonra sorular var ve arkasında cevap şu bu yüzden demiyo.her şıkkı neden değil neden cevap bu diye detaylı açıklama yapıyo.ben çok beğendim hepsiburadan aldım 2 günde geldi
Slm millet ben önlisanstan gircem bu sene kpss ye eylülde sınavım
Bugünden itibaren başlamak istiyorum
sizce sayısaldan mı başlıyayım yoksa sözelden mi?
Bu arada sayısal çıkışlıyımm
bende seneinle aynı durumdayım
benimde en kötü dersim tarih coğrafya
ben tarihle başladım
tarih önemli bi ders
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?