merak ettm bide..siz sadece gk-gy denmi gireceksiniz?? ALAN sınavı filan yokmu?
şu elimdeki kitapları önce bitireymde öyle alıcam...kitapları gördkçe ne zaman bitcek bunlar diye moralim bozuluyor :/ nyse kızlar ben çıkıyrm...kahvaltı yapayımda derse oturayım..uzun zamandır deneme yapmıyorum..bir tane deneme çözüp tarh çalşcm bugün...
Slm millet ben önlisanstan gircem bu sene kpss ye eylülde sınavım
Bugünden itibaren başlamak istiyorum
sizce sayısaldan mı başlıyayım yoksa sözelden mi?
Bu arada sayısal çıkışlıyımm
cnm ben kitap alacağım zaman, "maksimumkitaptan "alıyorum..şmdi öğreten tarihe baktımda fiyatları karşılaştrmk için..maksimum daha uygun...seçenekde bol :) bakablrsn ordanda istersen.
bence sözelden başlamalasn..nasılsa sayısal bildiğin bişey...sözel bitince sınava yakın tkrardan başla ama...unutluyor
Günaydın kizlarKahvaltın edip ders caLisicam ins. Dün misafirler vardı 12 de gittiler uyacaktım artık yanları da 90 mat sorusu çözebildim ancak
merak ettm bide..siz sadece gk-gy denmi gireceksiniz?? ALAN sınavı filan yokmu?
Peki kızlar sözelim sıfırın altındanasıl çalışmamı önerirsiniz ?
matı yaptığın için türkçeden soru çözmen yeterli olur
ama tarih için o dönemi yaşıyomuşun gibi düşün.bölüm bölüm çalış.önce konu çalış sonra çözümlü soru çöz sonra sor çöz.konu çalışırken bi yandan ufak notlar tut.ben sözeli çalışırken yazarak çalışıyorum faydası oluyo.bide hedef koy bu konuyu bitiirmeden başka bişey yapmıcam diye daha iyi oluyo
o zaman günde sadece 1 ders çalışmam gerekicek dimi ?
tamamdır mesaj alındı
çok sıkılırsam 2 mat. testi çözerim olmadı gaza geldm bak başlayacağım bugün inşallah
günaydın kızlar ^^
günaydın canım
nasılsın quiet
şu vizeler bi geçsin rahat rahat gelicem buraya
iyi valla canım nolsun ders çalışmaya çalışıyom pek memnun değilim bu aralar kendinden
sen vizeleri atlat daha çoooook çalışır soru çözeriz :13:
kızlar siz sadece gk-gy üzerinde yoğunlaşıyrsunuz anladığım kadaryla..benm kullandığım ve çokta memnun olduğum özet şeklnde bi kitap var...tabiki bundan çalşmk doğru olmaz çnkü tarih öğretmenm demştki;" tarih ayrıntılarda gizlidr" :) o ihtiyaçın konu anlatım tarihini almamı önermşti bende hemen gidip aldım...o zaten apayrı bi güzellk..
nyse asıl dedğm güzelliğe gelince şu resmlerini koyduğum oluyor..belki görmk istersinz diye düşündüm..içinde tarh-coğrfya ve vatandaşlk notları var.umarım işnize yarar
Eki Görüntüle 380107 Eki Görüntüle 380113 Eki Görüntüle 380109 Eki Görüntüle 380111
Eki Görüntüle 380108 Eki Görüntüle 380110 Eki Görüntüle 380112
herkese kolay gelsin konu anlatımlı kitaba ihtiyacım var ihtiyaç mı uzman kariyermi karar veremedim sizin de tavsiye edeceğiniz başka bir kitap bakmadığım tek ders vatandaşlık 4. aylık oğlum ile çalışıyorum doğumdan kalma unutkanlık problemim var çalıştığım yerleri tam oturtamıyorum. elimde çok fazla soru var ama benim güncellenmiş kitaba ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz tşk. şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?