Bi şey merak ediyorum KPSS'ye çalışmaya ne zaman başlamak gerekiyor? 3. sınıfın sonunda ya da 4. sınıfta tek senelik çalışma yeter mi?
ben okurken girmediğime pişman oldum canım sana öle diyim.bu sene ortaöğretim kpssye gir derim.ben mezun olduğum yıl girmedim sonra işti falan çalışamıyosun zaten :26:
canım bunun eğitim bilimleri olanı da var mı? kitap çok güzelmiş
canım varda ama hiç incelemedim eğitim kitabını.. çünkü bende dershaneme ait özet var..ve çok memnunum..bak şu ; Eki Görüntüle 380373 bu geçen senenin basımı..bu senede şu basılmış; Eki Görüntüle 380374 internetten yada nt kitapçılarından bulabilrsn... şuan elimde olanın bazı sayfalarınıda çektm...
Eki Görüntüle 380375 Eki Görüntüle 380376 Eki Görüntüle 380377
kırmızı-gri olan yeni basım(içeriğide aynıdır herhalde..hatta daha iyidr)
canım çoookkk sağol, o kadar uğraşmışsın. bu kitap nimet resmen yaabayıldım valla.. ben de bu ay dersaneye yazılmayı düşünüyorum canım ama verecekleri kitaplar arasında böyle bi kitap olmıcak büyük ihtimal, ki verseler de zaten ihtiyaç yayınlarının vericekler. ben bunu da alıcam
gece dükkanı ben kapattım, şimdide ben açıyorumhiçbiriniz yoksunuz...tesüflerimi iletiyorum saygı değer arkdşlarım
gece dükkanı ben kapattım, şimdide ben açıyorumhiçbiriniz yoksunuz...tesüflerimi iletiyorum saygı değer arkdşlarım
kızlar nerelerdesını hu huuneler calışıyorsunuz
coğrafyaya başladım bismillah ,dr gttm gldm yne devam,bakalım hem coğ hem vat gtcekmi bir arada
yıne kımseler yok herkez dersmı calışıyor ya
ben daha yeni oturdum valla
ya 2 gundur tarıh tekrarı yapıyorum yıne elde var 0cok sınır oldum yaa
geçmıs olsun canımbenım tarıhte hala 3 konum var bır kaç gundur calıştıgım tarıh konularını bastan tekrar ettım bugunde karısık soru cozuyorum yarın ıns. yenı konuya gecıcem bu hafta tarıhı bıtırıp coğrafyaya geçemeyı planlıyorum bende en gec nısan ortası cografyaya gecmış olurum
canım tarih söz konusu
daha zaman var bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?