2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar ihtiyaçın türkiye geneli sınavı kırmızı olan tarihler
hadi artık denemelere girelim

Son düzenleme:
kızlar ihtiyaçın türkiye geneli sınavı kırmızı olan tarihler
hadi artık denemelere girelim

Eki Görüntüle 388080

ben girmeyi planlıyorum bu ay denemeye
bakalım kabaca ne sonuç alıcam
bu arada teşekkür ederim canım
bide şey sorucam ing sınavına girmek için ekstra ücret yatıyor mu
bi soru daha p3 puanı için ing sınavına girmek gerekir mi

bende giricem inşallah bakalım

ekstra para verilmiyo.gk gy sınavından sonra ing kitapçığını istiyosun veriyolar yarım saat daha ekleniyo sınavına.p3 için ing gerekli değil.ama allah korusun olurda atanamazsak sözleşmeliler için bazı kurumlar ing net sayısınıda istiyolar o yüzden girmekte fayda var

ben bu sınava girmicem sevgilim giricekte biraz bilgi toplayım dedim
ingilizcesi iyidir söyleyim onu da denesin bari

ben bu sınava girmicem sevgilim giricekte biraz bilgi toplayım dedim
ingilizcesi iyidir söyleyim onu da denesin bari

zaten test oluyo iyise girsin valla ben geçen sene girmediğime pişmanım
başvuru kısmında ing işaretleniyo başvuruda o kadar

kızlar nerdesınız kımsecıkler yok bugun 100 mat 100 turkce 30 tarıh sorusu cozdum 230 soruda kaldımyarın daha fazla cozucem ıns.

günaydın tembel tenekeler
saat kaç oldu kimsecikler yok burda

ben sadece mat baktım biraz
soru vs. çözmedim

vaktim olmadi
bugün buyük oğlumun anasinifı beslenmesi bende
kakaolu kek
börek
yaptım .meyve suyu

yani hergün bir iş çıkıyor maşallah bana

bugün ne çalışşam bilemedim

sizin çalışmalar bitti mi

çalişanlar bugün ne çalişacak

nerde oluyor bu denemeler

nasıl olcak

canım sana yakın kpss kurslarını ara ihtiyaç denemsi yapıyomusunuz diye öğren 5 tl sınav ücreti gidiyosun giriyosun türkiye sıralamanda çıkıyo

kızlar ben denemeye başlıyorum görüşürüz

tamam teeşekkaür ederim

kolay gelsin

bende gidip çoğrafya çalıyşayım

kızlar mrb ben bişe sorcam son 2 yıl içinde ösym nın herhangi sınawına grdgimi hatırlamıyorum:) okdr çok sınawa grmişligim warki:) herneyse henüz parayı yatrmadım .ben osym nin herhangi sınawına girmedigimi warsayarak izleyeceim yol nedr? bankaya gdyorum atm den mi yatırıyorum parayı? sonra herhangi bi lise olabilrmi gtcegim okul? elimde başwuru formu filan yok lisede bana şifre wercekler bende osym sitesinden mi kaydımı tamamlıcm? 2 yıl içndde sınawa grmişsemde orda görünürmü bi engel teşkil edermi? eski şifremide bilmyrm ? cvp için çok mersi şimdiden.. başarılar

parayı yatırdıktan sonra netten kendin dene olmazsa girmemişsin demektir
bankaya parayı gişeden yatırıyosun.
hangi lise olduğunu netten öğren mesela kadıköyde oturuyosan kpss kadıköy başvuru merkezi lise yaz ismi çıkar
başvuru formu netten çıktı alıyosun onu dolduruyosun.ösym sitesinde sağ tarafta 2012 kpss var ordan çıktı alıyosun.
sonra dekontun bu başvuru formun.lisans diploman mezunsan.başvuru yapılcak okula gidiyosun.şifrede alıcam diyosun toplam 5 tl verip şifren oluyo.ordaki görevli bilgilerini sisteme giriyo.senin resmini çekiyo.kayıdını tamamlıyo.eğer sen daha snra adres değişikliği yada sınav yeri tercihini değiştirisen o zman belli bi süresi var netten şifreni girip değişiklik yapabiliyosun.
şifreni unuttuysan netten bi dene şifremi unuttum diyince soru var ilk okul ark. adı gibi belki aklına gelir.gelmezse merkez okuldan(başvuru yapılan okullardan) şifre alabiliyosun 2 tl karşılığı.
kolay gelsin sanada sınavda başarılar

tarrih çalıştım

soru çözdüm konu sonundaki

ama anlayamadığım birkaçç soru oldu
19.yy ıslahatlarının osmanlı devletinde

1. hukuk devleti anlayışının
2.rejim değişikliği
3.batılılaşma

gibi unsurlardan hangilerinde ilkleri getirdiği sölylenilebilir

a. yanlız 1
b. yanlız 2
c. 1ve2
d.2ve3
e.1,2,3

aşağıdakilerden hangisinin tanzimat reformculuğunun ilkelerinden biri olduğu savunulamaz
a.kişi dokunulmazllığı
b.sınıfsal eşitlik
c.can güvenliği
d.vatandaşlık hakları
e.yasa üstünlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…