2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

cevap A bence;
çünkü hukuksal birlik tanzimat fermanıyla müslüman ve gayrimüslümlere verilen kanun önünde eşit olma hakkıyla sağlanmıştır.
eğitime verilen önem ise ikinci mahmut zamanında avrupaya öğrenci gönderilmesi ilköğretimin zorunlı hale getirilmesi memur yetiştiren okulların açılmasıyla artmıştır.
birinci meşrutiyetin ilanı ve kanuniesasinin ilanı ile parlementer sisteme geçilmiştir.,
tanzimat ve ıslahat fermanlarıyla azınlıklara çok fazla olmak üzere müslüman halka da haklar verilmiştir..,
fakat güçlü bir bürokrasiden söz etmek doğru değil çünkü avrupa devleti baskısında yapılıyor o dönemde herşey ve de dağılma dönemi 19. yy.. sevgiler herkesee

Nerde bu devlet nerde bu millet hu huNeler çalıştınız bugün kizlar kaç soru çözdünüzİnkılaplara çalıştım şimdi soru çözümüne geçtim kaç soru çözebilecem bakalım bir kaç saat sonra yazarım soru sayimi

Yine kimseler yok ya nerdesiniz. Kizlarİnkılaplara çalıştım ve 250 soru çözdüm bugün tarihten İyi geceler herkeze mat sorularım var yarın sorayım artık kimseler yok

kpss ile görevine başlamış biri olarak bu yolda olan tüm arkadaşlara kolaylıklar ve başarılar dilerim.bol tekrar unutmaya karşı en iyi ilaçtır.

günaydınlar kızlar
bugün güzelce ders çalışıcam bitsin artık türk devletleri fenalık geldi aaaa

günaydınlar kızlar
bugün güzelce ders çalışıcam bitsin artık türk devletleri fenalık geldi aaaa

Günaydın canimİyileştinmi? Bende dün inkılapları bitirdim bu iki gündede sorularını bitiricem türkce mat çözücemKahvaltımı edeyim temizlik yapicam sonra ders basiTarihte bir konum kaldı dış politika kaldı bir tek onuda önümüzdeki hafta bitiricem kalan gunlerdede bastan bir tekrar edicem yine sonraki hafta artık coğrafyaya geciyorum

iyileştim valla canım bi hafta boşa geçti resmen
ama bugün çalışıcam sevdiceğime kavuşmalıyım bi an önce
kayıdımıda yaptım çok şükür

iyileştim valla canım bi hafta boşa geçti resmen
ama bugün çalışıcam sevdiceğime kavuşmalıyım bi an önce
kayıdımıda yaptım çok şükür

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Benimde temizlik bitti heryer mis gibi oldu Haftaici uğraşmam temizlikle bol bol calisirimŞimdi biraz dinleyip kahve içicim sonra başlıcam çalısmaya bugünkü hedefim 300 soru

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım Benimde temizlik bitti heryer mis gibi oldu Haftaici uğraşmam temizlikle bol bol calisirimŞimdi biraz dinleyip kahve içicim sonra başlıcam çalısmaya bugünkü hedefim 300 soru

ellerine sağlık canım mis mis otur evinde şimdi
ben daha başlayamadım ya bi sürü angarya iş çıktı

yaa ben bu sorunun doğru cevabını merak ettim.

of ben çalışmayı filan bıraktım 1 hftadır..o kdr psikoljm bozuk ki birsürü sebepten..başta 4+4+4 ün benm atamamı engellemiş olması ((((((((((((((((((((((
tüm hevesm kırıldı....

of ben çalışmayı filan bıraktım 1 hftadır..o kdr psikoljm bozuk ki birsürü sebepten..başta 4+4+4 ün benm atamamı engellemiş olması ((((((((((((((((((((((
tüm hevesm kırıldı....

canım hiç bozma moralini gün doğmadan neler doğar derler unuttun mu

canım hiç bozma moralini gün doğmadan neler doğar derler unuttun mu

dershanenin denemesinde de netler yerlerdeeee... gk gy zaten çok çalşmkla olur..pek çaışmadığım içn onun kötü olmasına üzülmüyorum

ama

ben bir eğitimci adayı olarak eğitim bilimlerinden 120 sorudan 60net çıkarttım (( ilk kez eğitim denemesine grdm bu arada..

canım o şekilde bozma moralini bende iktisatçıyım 2011 alan sınavınada girdim iktisat benimde kötü geçti o şekilde düşünme sakın

canım o şekilde bozma moralini bende iktisatçıyım 2011 alan sınavınada girdim iktisat benimde kötü geçti o şekilde düşünme sakın

sağol cnm ya çok iyi moral oluyorsun sen bana senelerdir ösymnin sınvlarına girmemştm acayip heyecn var şimdiden bende
allahtan mayısta ales e giricem ilk kez...
o şekilde sınava ısınma turu yapmış olurum

sağol cnm ya çok iyi moral oluyorsun sen bana senelerdir ösymnin sınvlarına girmemştm acayip heyecn var şimdiden bende
allahtan mayısta ales e giricem ilk kez...
o şekilde sınava ısınma turu yapmış olurum

ales o kdar zor olmuyo benden sınavdan sonra soruları çözmüştüm geçn yılki kpss daha zor geldi
tatlım eklediğim linke gel orda muhabbet ediyos
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/487511-2012-kpss-yoldaslari-stres-atalim-birazda-19.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…