Kizlar nerdesinizMarkete gittik kaç saatir alisveristeyiz yoruldum Şimdi ders calisicam nihayet siz neler yapıyorsunuz
bugünde boşa geçti tembelleştim ya
okyonuscum sölediğin setten alıcam bende 594 tl şimdi düdüklüsü yok ama
5 de taksit yapıyo gidip yakından bi görücem sonra alıcam kendi sitesinden 300 tl fark ediyo mağzayla.bide anneler günü içn çay seti indirimde onuda alıcam galba biri beni durdursun
Al valla çok memnunum ben git bir bak incele icine daha siner iyi olurBen seti 750 800 tl ye aldım diye hatırlıyorum duduklusu 3lu cezve tost makinası çaydanlık bunlarda vardı icinde 550 tl ye kutahya porselen yemek takımımı aldik 350 tl de korkmaz catal bıçak takimi bunların hepsini birden almıştık Kasık takimimida ekleyin bulursam
herkes nasıl evleniyor anlamış değilim yaaaileleriniz nasıl izin veriyor nasıl onay veriyor kızlar. hiç mi karşı çıkmıyorlar.yada herkes okumuş maddi durumu iyi birilerini mi buluyor da bu kadar kolay evlenebiliyorlar anlam veremiyorum. boy pos güzellik ahlak terbiye 10 numara insanlar var bekarlar istiyorlar evlenemiyorlar. ya aileleri izin vermiyor yada karşılarına doğru düzgün birileri çıkmıyor. böyle paradoksmu olur yahu
herkes nasıl evleniyor anlamış değilim yaaaileleriniz nasıl izin veriyor nasıl onay veriyor kızlar. hiç mi karşı çıkmıyorlar.yada herkes okumuş maddi durumu iyi birilerini mi buluyor da bu kadar kolay evlenebiliyorlar anlam veremiyorum. boy pos güzellik ahlak terbiye 10 numara insanlar var bekarlar istiyorlar evlenemiyorlar. ya aileleri izin vermiyor yada karşılarına doğru düzgün birileri çıkmıyor. böyle paradoksmu olur yahu
Porselencim.com Sanal Mağaza | KORKMAZ PATARA ÇATAL KAŞIK BIÇAK SETİ A2300 (89 PRÇ.) bak buda catal bicak takimim sade aldım bunuda baya beğendim
ben beğendimde benim bey beğenmez bunu
http://images3.emlakjet.com/emlak-h...atal-bicak-takimlari-modelleri-1324371204.jpg
bernardoya gittiğimizde buna bakmıştık başkada hoşumuza gitmedi yani ortak hoşumuza gitmedi
malesef bazı anne babalar , ekmeğimi taştan çıkartırım diyenlere gülüp geçiyor. çevredeki kötü örnekler, evlenip ayrılanlar bunları gördükçe hepsi boş laf geliyor onlara. sonuçta aileye baş kaldırıda olmuyor, gider 3 ay dayanır geri gelirsin diye kızlarını evlendirmeyen aileler var. kendilerince haklılar.
mesela bakıyorsun kızdan güzellik akıyor ağzından tek kelime küfür çıkmamış mükkemmel bir ev kızı. ama evlenemiyor. görücü usulünü kabul etmiyor , kendi sevdiğinide ailesi kabul etmiyor. ve tabiri caizse evde kalmış kız Damgasını yiyor.
o yüzden ben dahil bu şekilde evlenemeyenler olarak çeyiz bakan kızlara çok imreniyorum her sene binlerce çift evlenirken ben bu mutluluğu niye yaşayamıyorum diye soruyorum haliyle. aile yapısı çok önemli. biz utancımızdan evlenme kelimesini ağzımıza bile alamıyoruz ki. flört edip aşık olduğumuz insanı ailemize söyleyebilelim. herşey kaçak göçek. cesaret yok..
malesef bazı anne babalar , ekmeğimi taştan çıkartırım diyenlere gülüp geçiyor. çevredeki kötü örnekler, evlenip ayrılanlar bunları gördükçe hepsi boş laf geliyor onlara. sonuçta aileye baş kaldırıda olmuyor, gider 3 ay dayanır geri gelirsin diye kızlarını evlendirmeyen aileler var. kendilerince haklılar.
mesela bakıyorsun kızdan güzellik akıyor ağzından tek kelime küfür çıkmamış mükkemmel bir ev kızı. ama evlenemiyor. görücü usulünü kabul etmiyor , kendi sevdiğinide ailesi kabul etmiyor. ve tabiri caizse evde kalmış kız Damgasını yiyor.
o yüzden ben dahil bu şekilde evlenemeyenler olarak çeyiz bakan kızlara çok imreniyorum her sene binlerce çift evlenirken ben bu mutluluğu niye yaşayamıyorum diye soruyorum haliyle. aile yapısı çok önemli. biz utancımızdan evlenme kelimesini ağzımıza bile alamıyoruz ki. flört edip aşık olduğumuz insanı ailemize söyleyebilelim. herşey kaçak göçek. cesaret yok..
cesaret olsa. sen elin erkeğiyle orda burda gezip dolaştın mı diye hır gür çıkacak çünkü..
cesaret olsa. sen elin erkeğiyle orda burda gezip dolaştın mı diye hır gür çıkacak çünkü..
Benimki görmedi bile ben beğendim annemle aldik geldik
yok sevdiceğim beğenmez öle
ona göstermeden bi nevresim takımı aldım şunu
http://www.nevresimsepeti.com/pictures/stikbal-tual-nevresim-takm.jpg
ne öle yastığı ayrı renk kendi ayrı dedi
dedim sen anlamzsın artık alternatif yaratıyorum benim seçtiklerimde eli mahkum o da benim beğendiklerimden seçiyo
geçende tencerelerime karıştı ya
yemekleri sen yapıcaksan sen seç sevdiceğim dedim hemen üste çık diyo seviyom ya aşk pötürcüğümü
aile yapısı işte. ebeveynlerimle aramda 20-30 değil 40-45 yaş farkı var. anlayacağın eski toprak insanlar. herkes sizler kadar şanslı olamıyor. evli olmadığımı duyan herkes şok oluyor sen nasıl bekarsın diye.. bende usandım bekar olmak artık utanç veriyor. ve yaş ilerledikçe insan daha seçici oluyor. 20 li yaşların başlarındayken ne maddi durum ne güzellik çokda önemli olmuyor anlaştığın zaman kapılıp gidiyorsun evlilik hayalleri kuruyorsun taki ailen engel olana kadar.
ve sonuç olarak bir süre sonra yılıyorsun evlenmek hayal gibi geliyor. evvela yeniden bir insana bağlanmak ve sonrasında yine bir engelle karşılaşmamak için o insanın doğru olup olmadığını tartmak kalbi çok yoruyor. neticede evde kalıyorsun..
evli Türk kadınlarının nazarına gelip duruyorsun. güzel alımlı çekici bir hatun gördükleri zaman koca göbekli kocaları kymete biniyor. senden uzak tutmaya çalışıyorlar vs.
ne kadar irreti bir durum olduğunu bilemezsiniz. sanki isteyerek bekar kaldımda kafamı kaldırıp kocalarına bakacağım ? onların yerine ben utanıyorum inanın.
çok doluyum bu konuda kızlar. neyse kpss son umudum farklı bir şehire atanıp kendi hayatımı kurmamın başka yolu kalmadı. yoksa evde çürüyüp gideceğim çok moralim bozuldu. derse devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?