Bu senin aile yapın ve ailenin sana olan güveniyle alakalı canım ben okul bittiğinde başka sehirde is buldum ve ev tutmuştu ailem ban tek basıma kalıyordum ama herseyimizde anlatırsın erkek arkadasım gelirdi ayda bir faan beni görmeye ararlarmış napiyosun diye bende derdim erkek arkadasım geldi geziyoruz babamızda haberi olurdu yani saklamadım onlarda güvenildi bana ki budamana kadar ok şükür güvenlerini sarsacak birşey yapmadım yüzlerini yere egecek birşey yapmadım .
Benimki karışmaz pek kafaa göre alıyorum begeniyorumGüzelmiş nevresim takimi bende bu tarz renkleri seviyorum çok hoş duruyor Sende birkaç model begen dediğin gibi oda secsin aralarında
Kızar ben çıkıyorum tarih testi ve türkce çözücüm aksam gelirim yine sohbet topiginde kaynatiriz birazHadi öptüm herkes ders basına bakalım
bak kızdım şimdi sana
bu anlattıkların ne demek.önce kendine değer vericeksin önemli olan bu kimse senden değerli değil.ama evlilik varsa aklında ince eleyip sık dokumıcaksın.seni bilmem ama artık herşey anahtar teslim evlilik istiyo sonra boşanmalar artıyo.nedir bu.hazır eve git evlen sonra 4 duvar konuş dur olmadık şeylere tak.yine maddiyat önemli değil bişeyi birlikte almanın çabalamanın mutluluğu bambaşkadır.
ailenin karşısına ben bir bireyim siz beni düşünüyosunuz ama bu düşünceniz bana zarar veriyo yaptıklarımdan siz değil ben sorumluyum demen lazım
geçen hafta komşumuzun nişanında. bizimkilerin yanında "ne kadar şanslısınız sizin anneniz babanız sizin mutluluğunuzu düşünüyor yuvanızı kuruyor, keşke benimde mutluluğumu düşünen yardımcı olan anne babam olsa" dedim. eve dönünce aldığım cevap :
sana evlen dedik evlenmedin ! ( görücü usul yani )
:26:
geçen hafta komşumuzun nişanında. bizimkilerin yanında "ne kadar şanslısınız sizin anneniz babanız sizin mutluluğunuzu düşünüyor yuvanızı kuruyor, keşke benimde mutluluğumu düşünen yardımcı olan anne babam olsa" dedim. eve dönünce aldığım cevap :
sana evlen dedik evlenmedin ! ( görücü usul yani )
:26:
insan sevdiğiyle beraber nevresim takımı bakamadıktan sonra ben ne anlarım o evlilikten ?
bu cümlen için tekrar yazıyorum.başka şehirlerde olmak ve ayda 1 görüşebilmek haftada 1 gün izin gününde kıyamayıp gelmesin dinlensin diye düşününce insan bazı şeylerden fedakarlık eder.evlilik fedakarlık ister.ne sen bilirsin benim nasıl bi hayat yaşadığımı ne ben.sen bu şekilde bi evlilikten bişey anlamıyosun ama ben bi an önce kavuşabilmek iiçn kendini paralayan bi sevgiliye bi nevresim birlikte bakmadık diye böle evlilikmi olur demem
Kusura bakma tatlım ama sevmediğim biri ile yapacağım evlilik bana göre evlilik değildir. sanırım cümlemi yanlış anladın..
Ben hala tarihe başlamadım ama türkçe ve matematik konularını bitti. Tarihe başlayacağımda gözüm koruyor :18:
kızlar memlüklerle akraba olucam yakında
bu konu bu akşam bitecek işte o kadar
siz napıyosunuz bakalım
bende 300 tarıh cozdum son 50 soruyu cozerken ıcıme sıkıntılar dustu zor bıtırdım yaturkcede cozcektım beynım bulandı bıraktım soru falan gormek ıstemıyorum senın bıttımı konu barı tamamlayabıldınmı benım tarıhte dıs polıtıka kaldı bu haftaonu bıtırıp tarıhı bır bastan tekrar edıcem haftaya cografyaya baslıcam artık nasıpse sonra anayasa var daha
Ben hala tarihe başlamadım ama türkçe ve matematik konularını bitti. Tarihe başlayacağımda gözüm koruyor :18:
canım ben böle yorum yapıp
"yok sevdiceğim beğenmez öle
ona göstermeden bi nevresim takımı aldım şunu
http://www.nevresimsepeti.com/pictur...resim-takm.jpg
ne öle yastığı ayrı renk kendi ayrı dedi"
sendende böle bi yorum gelince
"insan sevdiğiyle beraber nevresim takımı bakamadıktan sonra ben ne anlarım o evlilikten ?"
yanlış anlıcak bi durum göremiyorum.ama sen yanlış yazdıysan onu bilemicem karşımda değilsin mimiklerini göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?