buraya yazarsan soruları kızlar cevap vermeye çalışır hemen
sabah öğle akşam mutlaka birileri olur konuda
cevapsız kalmazsın
benim için çok güzel bir haber
ilk kpss ye girdiğimde 69 puan almıştım sadece sözel çözerek. matematiğe falan hiç bakmamıştım. buna rağmen puanım iyi mi kötü mü bilmiyorum:26:
kızlar nerdesınız ya yıne kımseler yokk
uykusuzluktan ve ağrıdan ölmek üzere olan ama sevdiceğini aşkla telefonon diğer ucunda bekleyen bi quietnrkn var olurmu okyonuscum
uykusuzluktan ve ağrıdan ölmek üzere olan ama sevdiceğini aşkla telefonon diğer ucunda bekleyen bi quietnrkn var olurmu okyonuscum
olur olur kabulumsunsevdıcegın arıycak demek ne guzel konusun bol bol benım kocamda goreve gıttı sımdı sabah askerı ogrencıler gelıcekmıs abıdelere onlara yol gosterıcek gzdırıcek bu gecede yalnızım
nolcak bizim bu beylerimizle halimiz okyonus
tatlım yarın görüşmek üzere iyi geceler sende oturma tek başına yat uyu yarın deneme çözüp kapışalım bkalım napıyoruz
Günaydın kizlarBugünler bol soru çözümü bir gun olur ins. Hepimiz için verimli bir gun olur
ya harikasınız...
benim sınava 4. girişim olduğundan konuları 3 kere bitirdim zaten...ama şimdi hızlı okuma ve soru çözümüyle baştan alacağım..yeni başlıyorum çünkü araya doğum girdi...beni de aranıza alın ve dua edin olur mu? branşım Türkçe, hedef min 85:)
oğlumu kangruya koyup elime sözel kitapları alıp evde gezerek ona okuyorum..."kaliteli zaman" geçiriyoruz
gygk yediiklim dergilerinden, eğitimi yargıdan devam ediyorum.
ouyyy bebişte başlamış şimdiden kpss ye hazırlanmayaşimdiden çalışmaya başlaması iyi olmuş. şuan kazanıp bi yerlere girmek zorken. onun zamanında kim bilir nasıl olacak
bi topikte keyifli matematik kitabını önerdiler. fırsat bulduğum bi zaman hemen almayı düşünüyorum. ilk başta tek başıma hazırlanırım. zorlanırsam bulurum bi çözüm. konu çalışma programı hazırlamamda yardımcı olur musunuz? bol tekrar yapacağım bi programa ihtiyacım var
öğretmen olmasını ister miyim bilmiyorum teyzesi....
prensip olarak plan program hazırlamam, daha uyduğum görülmemiştir. al kitabı eline, başla...ille yapacaksan günlük düşün.."bugün şu kadarını bitireceğim" diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?