2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

buraya yazarsan soruları kızlar cevap vermeye çalışır hemen
sabah öğle akşam mutlaka birileri olur konuda
cevapsız kalmazsın

benim için çok güzel bir haber
ilk kpss ye girdiğimde 69 puan almıştım sadece sözel çözerek. matematiğe falan hiç bakmamıştım. buna rağmen puanım iyi mi kötü mü bilmiyorum:26:

benim için çok güzel bir haber
ilk kpss ye girdiğimde 69 puan almıştım sadece sözel çözerek. matematiğe falan hiç bakmamıştım. buna rağmen puanım iyi mi kötü mü bilmiyorum:26:

sırf sözelle iyi bi puan bu canım
matematiği de eklersen üstüne süper olur

Hu hu millet nerdeinizBugün yemek yap pazara git pekk çalışamadım 100 tarih sorusu çözdüm şimdi türkce ve coğrafya cozucem

uykusuzluktan ve ağrıdan ölmek üzere olan ama sevdiceğini aşkla telefonon diğer ucunda bekleyen bi quietnrkn var olurmu okyonuscum

olur olur kabulumsunsevdıcegın arıcak demek benımkıde sımdı goreve gttı askerı ogrencıler gelcekmı bu gece sabah onları gezdırıcek abıdelerde yalnızım bu gecede

uykusuzluktan ve ağrıdan ölmek üzere olan ama sevdiceğini aşkla telefonon diğer ucunda bekleyen bi quietnrkn var olurmu okyonuscum

olur olur kabulumsunsevdıcegın arıycak demek ne guzel konusun bol bol benım kocamda goreve gıttı sımdı sabah askerı ogrencıler gelıcekmıs abıdelere onlara yol gosterıcek gzdırıcek bu gecede yalnızım

nolcak bizim bu beylerimizle halimiz okyonus
tatlım yarın görüşmek üzere iyi geceler sende oturma tek başına yat uyu yarın deneme çözüp kapışalım bkalım napıyoruz

nolcak bizim bu beylerimizle halimiz okyonus
tatlım yarın görüşmek üzere iyi geceler sende oturma tek başına yat uyu yarın deneme çözüp kapışalım bkalım napıyoruz

turkce cozuyorum uykum yok daha esım varınca arıycaktı ondanda hbr beklıyorum:26:ıyı geceler canım yarın gorusuruz optum

Günaydın kizlar Bugünler bol soru çözümü bir gun olur ins. Hepimiz için verimli bir gun olur

ya harikasınız...

benim sınava 4. girişim olduğundan konuları 3 kere bitirdim zaten...ama şimdi hızlı okuma ve soru çözümüyle baştan alacağım..yeni başlıyorum çünkü araya doğum girdi...beni de aranıza alın ve dua edin olur mu? branşım Türkçe, hedef min 85:)

geçen sene sınavdan çıkınca "dereceye girerim" demiştim. 76 geldi...itiraz dilekçesi gönderdik tekrar incelenmesi için ama cevap çıkmadı...sene başında hamileyken elim gitmedi o yüzden kitaplara...şimdi düzeni kurdum, sıpama alıştım, çalışmaya başladım.

bir de şubat atamasında tercih yaparken "4 yıl aynı yerde çalışma" şartını genel sanıyordum, o yüzden konsantre olamıyordum..meğer sadece o atamaya özelmiş.

oğlumu kangruya koyup elime sözel kitapları alıp evde gezerek ona okuyorum..."kaliteli zaman" geçiriyoruz

gygk yediiklim dergilerinden, eğitimi yargıdan devam ediyorum.

Günaydın kizlar Bugünler bol soru çözümü bir gun olur ins. Hepimiz için verimli bir gun olur

günaydın canım
konu çalışmasından sonra 3 gibi deneme yapıcam bakalım neler yapıyorum 70in bacağını kırıcam inşallah

canım hoşgeldin
allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın bebeişini
seninde motiven oğluşun işte bak
onun için çalışman lazım durmak yok canım

oğlumu kangruya koyup elime sözel kitapları alıp evde gezerek ona okuyorum..."kaliteli zaman" geçiriyoruz

gygk yediiklim dergilerinden, eğitimi yargıdan devam ediyorum.

ouyyy bebişte başlamış şimdiden kpss ye hazırlanmaya şimdiden çalışmaya başlaması iyi olmuş. şuan kazanıp bi yerlere girmek zorken. onun zamanında kim bilir nasıl olacak

bi topikte keyifli matematik kitabını önerdiler. fırsat bulduğum bi zaman hemen almayı düşünüyorum. ilk başta tek başıma hazırlanırım. zorlanırsam bulurum bi çözüm. konu çalışma programı hazırlamamda yardımcı olur musunuz? bol tekrar yapacağım bi programa ihtiyacım var

prensip olarak plan program hazırlamam, daha uyduğum görülmemiştir. al kitabı eline, başla...ille yapacaksan günlük düşün.."bugün şu kadarını bitireceğim" diye...

prensip olarak plan program hazırlamam, daha uyduğum görülmemiştir. al kitabı eline, başla...ille yapacaksan günlük düşün.."bugün şu kadarını bitireceğim" diye...

bana kalırsa, hergüne bi konu sığdırıp bütün konuları bitirdikten sonra soru çözmeye başlarım. planlı düzene uyabilirim. matematiğim çok kötü olsada çok seviyorum. gün geçtikçe sorularda ki doğrularım çoğalırsa,benden mutlusu yok. şimdilik matematik çalışırım . seneye dershane için kendimi hazırlamam lazım. kötü bi matematiği,dershanede geliştirmeyi düşünmek çok zor. bu yüzden kaç kere çıktım dershanelerden. zaten kpss ygs ve lys den daha kolaymış. bi taşla 2 kuş vurmak buna denir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…