2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlar kargom geldı sen sor ben soyleyım soru cevap kıtabı ve cografya ogreten soru bankası :32:sen sor ben soyleyım kıtabına bayıldııımmmm super bısı :27:kapagı falan cok sık :51:

s.a gençlik nasılsınız?
quit kitabın gelince yaz emi
bide türkçe almıştınya. zihinsel bilmem ne diye. güzelmi o

canım kargo 2 gibi gelmiş babam benden önce incelemiş saolsun.çok meraklıdır :1:
bu para bu kitaba az valla harika bi kitap diyo sen sor ben söliyim için :52:
türkçe için ben öle bi kitap almadım ki canım.şifreleme tekniklerini aldım o kdar :10:

hani eylülde sınava gireceksiniz ya. size alışırsam nolcek:5: sınavdan sonra girmezsiniz topiğede

ya deme öle ben temmuzda giricem başınızzdayım valla ders çalışın diye pskolojinizi bozcam :27::27:

kızlar kargom geldı sen sor ben soyleyım soru cevap kıtabı ve cografya ogreten soru bankası :32:sen sor ben soyleyım kıtabına bayıldııımmmm super bısı :27:kapagı falan cok sık :51:

aynen canım bende kapağa baktım imaj herşey :52::52:
daha güzelce inceleyemedim hemen kk ya geldim :10::10:
bu arada vergilerden nefret ediyorum canım çıktı bugün :95:

canım kargo 2 gibi gelmiş babam benden önce incelemiş saolsun.çok meraklıdır :1:
türkçe için ben öle bi kitap almadım ki canım.şifreleme tekniklerini aldım o kdar :10:

ya deme öle ben temmuzda giricem başınızzdayım valla ders çalışın diye pskolojinizi bozcam :27::27:

benım kargoyuda esım actı hemen o ınceledı kıtabı helal olsun cok ıyı yapmıslar dedı :27:ben ılk sayfalara baktım super valla soru cevap bıde acıklamalar var akılda kalıcı guıet sınavda tarıhten full cekıcez senınle bu kıtap sayesınde :60:

benım kargoyuda esım actı hemen o ınceledı kıtabı helal olsun cok ıyı yapmıslar dedı :27:ben ılk sayfalara baktım super valla soru cevap bıde acıklamalar var akılda kalıcı guıet sınavda tarıhten full cekıcez senınle bu kıtap sayesınde :60:

valla canım keşke keşke :1::1:
pratik ders notları kitabını bide bunu görünce konu çalışmaktan vazgeçmeye niyetlendim tereddütteyim valla iyi yapmışlar kitapları beğendim aferin :81::81:

huu bendede var o kitaptan..bende full çekmek istiyorum :8:
ama gelin görünki daha tarihten inkılap bölümüne geçemedm...soruların çoğu o kısım zaten..
bu yüzden çok yanlışım çıkıoyr:/ ama sevmiyorum inkılabı yaa
osmanlıyı çok seviyorum ben...

dershaneden yeni geldm sayılır...400 e sorularımı tamamlamam gerek..az kaldı :) o bitince bugn mat. işlem çözdük..
işlemle ilgili biraz soru bakarım...

sizler napıonuzz??? :24:

huu bendede var o kitaptan..bende full çekmek istiyorum :8:
ama gelin görünki daha tarihten inkılap bölümüne geçemedm...soruların çoğu o kısım zaten..
bu yüzden çok yanlışım çıkıoyr:/ ama sevmiyorum inkılabı yaa
osmanlıyı çok seviyorum ben...

dershaneden yeni geldm sayılır...400 e sorularımı tamamlamam gerek..az kaldı :) o bitince bugn mat. işlem çözdük..
işlemle ilgili biraz soru bakarım...

sizler napıonuzz??? :24:

ozaman full cekecek olanlar 3 oldu :1:ben 120 turkce 225 tarıh cozdum dınlenıyorum tarıhe devam edıcem :8:cografya cozucektım tarıhe daldım gıttı :9:yarın ful cografyacozucem zten cografyanın 3. konusuna calıscam yarın onu bıtırıcem:6:

evet kızlar toplanın bakalım bugun kac soru cozuldu neler calısıldı:27:ben 120 turkce 280 tarıh cozdum toplam 400 soruyla bugunu kapatıyorum:32:

kızlllarrr tam 260 tane program sorusu çözmüşüm :D resmen vitesi 300-500 e takmışım :D
400e tamamlayıp program faslını kapatıcam şükür :)
şimdi kocaman sütlü kahve yaptım içiyorum ...

sizlerde tarihin tozlu sayfalarına mı boğuldunuz :P

haketmişsin cnm tebrikler ...

şu sen sor ben söyleyeyimi almak farz oldu . . .

evet kızlar toplanın bakalım bugun kac soru cozuldu neler calısıldı:27:ben 120 turkce 280 tarıh cozdum toplam 400 soruyla bugunu kapatıyorum:32:

cnm ben tarihten 1 konu daha bitirdim konu testi çözdüm . . .
klasik 30 türkçe sorumu çözdüm
matematiktende 40 soru çözdüm . . .

oky 400 soru süpersin ... :nazar:

q şifreleme teknikleri ne ola ki . . .

bu gün beklemiyoduk seni . . . :52:

q şifreleme teknikleri ne ola ki . . .

bu gün beklemiyoduk seni . . . :52:

kızlar şimdi ben bu sen sor bensöyleyeyim kitabını nededen alayım neresiuygun kargosu dahil . . . :55: :44: :26: :55::26:​

Günaydın hanımlar :24:Güzel bir kahvaltı edicem sonra coğrafyanın 3. Konusuna başlıcam bugün onu bitirmeyi planliyorum bol bol coğrafya çözücem bugün nasip olursa :27:Bügünde kanal d de dizim var onu izliycem :55:

kızlarr tarih tekrarı yapıp soru çözerken 3 tane soru ve cevapları kafam takılıverdi bir yorum yapar mısınız
soru 1:
I.yuğ
II.balbal
III.kurgan
yuk hang ölümden sonra yaşama inanılmasının(ahiret inancı) sonucu ortaya çıkmıştır.
2 ve 3 tamam ahiret inancı kanıtıdır ama yuğ (cenaze merasimi) ve ağıt ahiret inancına kanıt değildir ,notlarımda öyle yazmışım ve aklımdada öyle kalmış (notlarımda hakan dede nin derslerindendir) cevap ise 3 ü

soru 2:I.avarlar
II.peçenekler
III.hunlar
hang istanbulu kuşatmıştır ? bu sorudada bana göre cevap sadece avarlar ,peçenekler kuşatmaya çalışmak istemiş ama kuşatamamış yani iki kaynaktada bu şekilde bilgi sorunun cevabıda 1 ve 2

soru 3:I.Karabalasagun yazıtları
II.yenisey yazıtları
III.orhun yazıtları
hangi göktürk alfabesiyle yazılmıştır
kaynakların ikiisindede karabalasagun ile alakalı böyle bir bilgi yok ..

yani kafam karıştı eksik bilgi mi var kızlar yoksa soruların şıklarımı yanlış ? buarada çözdüğüm murat yayınları

Back
X