Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
s.a gençlik nasılsınız?
quit kitabın gelince yaz emi
bide türkçe almıştınya. zihinsel bilmem ne diye. güzelmi o
hani eylülde sınava gireceksiniz ya. size alışırsam nolceksınavdan sonra girmezsiniz topiğede
kızlar kargom geldı sen sor ben soyleyım soru cevap kıtabı ve cografya ogreten soru bankasısen sor ben soyleyım kıtabına bayıldııımmmm super bısı
kapagı falan cok sık
![]()
canım kargo 2 gibi gelmiş babam benden önce incelemiş saolsun.çok meraklıdır
bu para bu kitaba az valla harika bi kitap diyo sen sor ben söliyim için
türkçe için ben öle bi kitap almadım ki canım.şifreleme tekniklerini aldım o kdar
ya deme öle ben temmuzda giricem başınızzdayım valla ders çalışın diye pskolojinizi bozcam
aynen canım bende kapağa baktım imaj herşey
daha güzelce inceleyemedim hemen kk ya geldim
bu arada vergilerden nefret ediyorum canım çıktı bugün :95:
benım kargoyuda esım actı hemen o ınceledı kıtabı helal olsun cok ıyı yapmıslar dedıben ılk sayfalara baktım super valla soru cevap bıde acıklamalar var akılda kalıcı guıet sınavda tarıhten full cekıcez senınle bu kıtap sayesınde
![]()
benım kargoyuda esım actı hemen o ınceledı kıtabı helal olsun cok ıyı yapmıslar dedıben ılk sayfalara baktım super valla soru cevap bıde acıklamalar var akılda kalıcı guıet sınavda tarıhten full cekıcez senınle bu kıtap sayesınde
![]()
huu bendede var o kitaptan..bende full çekmek istiyorum
ama gelin görünki daha tarihten inkılap bölümüne geçemedm...soruların çoğu o kısım zaten..
bu yüzden çok yanlışım çıkıoyr:/ ama sevmiyorum inkılabı yaa
osmanlıyı çok seviyorum ben...
dershaneden yeni geldm sayılır...400 e sorularımı tamamlamam gerek..az kaldı :) o bitince bugn mat. işlem çözdük..
işlemle ilgili biraz soru bakarım...
sizler napıonuzz???![]()
quietnrk cnmmm özel mesaj kutun dolmuş. Silersen banka ile ilgikli birşey soracağım sana ama:26:
kızlllarrr tam 260 tane program sorusu çözmüşümresmen vitesi 300-500 e takmışım
400e tamamlayıp program faslını kapatıcam şükür :)
şimdi kocaman sütlü kahve yaptım içiyorum ...
sizlerde tarihin tozlu sayfalarına mı boğuldunuz![]()
kızlar kargom geldı sen sor ben soyleyım soru cevap kıtabı ve cografya ogreten soru bankasısen sor ben soyleyım kıtabına bayıldııımmmm super bısı
kapagı falan cok sık
![]()
evet kızlar toplanın bakalım bugun kac soru cozuldu neler calısıldıben 120 turkce 280 tarıh cozdum toplam 400 soruyla bugunu kapatıyorum
![]()
türkçe için ben öle bi kitap almadım ki canım.şifreleme tekniklerini aldım o kdar
ya deme öle ben temmuzda giricem başınızzdayım valla ders çalışın diye pskolojinizi bozcam