2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

yok yokmuşş ,negüzel ya:17: bende ihtiyacın setini almadığıma pişman oldum galiba ;)

6 aydır kitap alıyorum esim saymış 41 tane kitabım vardı en son:27:İhtiyaçtan ben memnunum bende hemmoduler konu anlatımli seti hemde modüler soru seti var ayrıca soru cevap kitabı var önümüzdeki ayda soru bankasını alıcam muhteşem soru bankası adında bir kitap:6:Yargı'da iyi ama bana göre ilk sırada ihtiyac süper anlatıyor :31:

aklıma bişi takıldı sormadaan edemiycem okyonus:26: sık sık tekrar yaptığını yazmışsın. hatırladığım kadarıylada 12 tane konu anlatımlı kitabın vardı her ders için. tekrar yaparken,ilk, bir kitapla başlayıp,ikinci bi tekrarda başka bi kitapla tekrar edip,bu şekilde devam ederek 12 kitabıda gözden geçirmiş mi oluyorsun? merak ettim

aklıma bişi takıldı sormadaan edemiycem okyonus:26: sık sık tekrar yaptığını yazmışsın. hatırladığım kadarıylada 12 tane konu anlatımlı kitabın vardı her ders için. tekrar yaparken,ilk, bir kitapla başlayıp,ikinci bi tekrarda başka bi kitapla tekrar edip,bu şekilde devam ederek 12 kitabıda gözden geçirmiş mi oluyorsun? merak ettim

Yok canım Pegemin ders notları var tarih coğrafya anayasa bunlardan tekrar ediyorum özet seklinde 69 sayfa bisi tarihi ilk 30 sayfayı burgun tekrar ediyorum o gun onunla ilgili soru coZuyorum ertesi gun kalan 30 sayfayı tekrar ediyorum:31:

Kizlar su sorulara bir bakarmisiniz:51:

Aysel tanesi 50 tl den 40 tane pantalon ve tanesi 60 tl den 60 tane kazak alıyor.Aldigi pantalon ve kazakların her birini 90 tl den satan Aysel bir üründen ortalama kaç tl kar eder?

Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir yazım yanlısı vardır?
A)insanın bir konuda görüş ileri surebilmesi için bir takım fikirlere sahip olması gerekir.
B)Mustafa Çavuş on bes sene boyunca bu mahallede oturmuş.
C)sanat konusundaki düşünceleri Yedi Meşale dergisinde ortaya koymuşlar.
D)1975'te koyünden ayrılan insanlar bir daha buralara dönemimiz.
E)Eskiden çobanlar bozkırlarda koyunlarını özgürce dolaştırildi.

Bir araç A dan B ye v km/şa hızla, B den C ye 2v km/şa hızla gidiyor.|AB|=2|BC| olduguna göre aracın A dan c ye gidisteki ortalama hızı saatte kaç km dir?

Su sorularda birisi bakabilirim acaba :26:

Kizlar su sorulara bir bakarmisiniz:51:

Aysel tanesi 50 tl den 40 tane pantalon ve tanesi 60 tl den 60 tane kazak alıyor.Aldigi pantalon ve kazakların her birini 90 tl den satan Aysel bir üründen ortalama kaç tl kar eder?

Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir yazım yanlısı vardır?
A)insanın bir konuda görüş ileri surebilmesi için bir takım fikirlere sahip olması gerekir.
B)Mustafa Çavuş on bes sene boyunca bu mahallede oturmuş.
C)sanat konusundaki düşünceleri Yedi Meşale dergisinde ortaya koymuşlar.
D)1975'te koyünden ayrılan insanlar bir daha buralara dönemimiz.
E)Eskiden çobanlar bozkırlarda koyunlarını özgürce dolaştırildi.

Bir araç A dan B ye v km/şa hızla, B den C ye 2v km/şa hızla gidiyor.|AB|=2|BC| olduguna göre aracın A dan c ye gidisteki ortalama hızı saatte kaç km dir?

İlk Soru :

40 pantolondan 40 * 40 = 1600 tl
60 kazaktan 30 * 60 = 1800 tl kar elde edecek

yani toplamda 100 parçadan 1600 + 1800 = 3400 tl kar

1 parçadan ise 3400 / 100 = 34 tl kar elde edecek

İkinci Soru :

A ) Birtakım birleşik yazılması gerekiyor sanırım.

Üçüncü Soru:

AB = 2 KM OLSUN
CD = 1 KM OLSUN

Yani AB yolunu 2 / V Saatte

CD YOLUNU İSE 1/ 2V SAATTE ALMIŞ OLACAK

Toplamda ise (2 / v) + ( 1 / 2v )= 5 / 2V SAAT YOL GİTMİŞ VE 3 KM YOL ALMIŞ OLACAK

KM / SAAT SORDUĞU için 3 / ( 5/2V) = 6 / 5 V YAPAR.

Kizlar hala uyuyormusunuz :53:Nerdesiniz:52:Sen sor ben cevaplayın kitabından 2 üniteyi okudum guzelce aksam yatmadanda osmanlıyı okuycam :6:Yemeğim pisti çamaşırlarında astım şimdi coğrafya sorularına başlıyorum siz uyuyun daha :27:

Su sorularda birisi bakabilirim acaba :26:

birtakım birleşik yazılır canım .belirsizlik anlamı taşıyan kelimeler bitişik yazılır.birkaç ,hiçbir,birdenbire gibi .(birtakım yerine bazı diyebiliyorsan birleşik)

arkadaşlar merhabalar.. kulüpte yeniyim aranızda da dolayısıyla.. bir problemim için çare ararken kk.yı buldum. ama kpss başlığını görünce derdimi unuttum:) bende kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. ama bu zamana kadar pek başarılı olamadım. bi kaç gün yada bir hafta iyi çalışıp haftalarca çalışmadığım oldu... şimdi 2 ay kaldı... çok tutuşmuş durumda olmama rağmen hala çalışamıyorum. bu başlığı görünce sizin çalışmalarınız benide şevklendirir diye düşündüm.. ve de önerileriniz olursa kesinlikle dikkate alırım diye düşünüyorum.
geçmi herşey için sizce?..

Kizlar hala uyuyormusunuz :53:Nerdesiniz:52:Sen sor ben cevaplayın kitabından 2 üniteyi okudum guzelce aksam yatmadanda osmanlıyı okuycam :6:Yemeğim pisti çamaşırlarında astım şimdi coğrafya sorularına başlıyorum siz uyuyun daha :27:

tatlım kalktıp kahvaltı yaptım dışarı çıktım alışveriş yaptım yeni geldim valla :8::8::8:

arkadaşlar merhabalar.. kulüpte yeniyim aranızda da dolayısıyla.. bir problemim için çare ararken kk.yı buldum. ama kpss başlığını görünce derdimi unuttum:) bende kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. ama bu zamana kadar pek başarılı olamadım. bi kaç gün yada bir hafta iyi çalışıp haftalarca çalışmadığım oldu... şimdi 2 ay kaldı... çok tutuşmuş durumda olmama rağmen hala çalışamıyorum. bu başlığı görünce sizin çalışmalarınız benide şevklendirir diye düşündüm.. ve de önerileriniz olursa kesinlikle dikkate alırım diye düşünüyorum.
geçmi herşey için sizce?..

hoşgeldin canım aramıza :34:
geç olup olmadığına sen karar vericeksin canım :34:

tatlım kalktıp kahvaltı yaptım dışarı çıktım alışveriş yaptım yeni geldim valla :8::8::8:

hoşgeldin canım aramıza :34:
geç olup olmadığına sen karar vericeksin canım :34:

İyi yapmışsınız çeyiz alisverisinemi çıktın :)ya birsuru coğrafya sorum var daha bugün ve yarın bitirmem lazım pazartesi gunü nüfusa gecicem ins.

Son düzenleme:
İyi yapmışsınız çeyiz alisverisinemi çıktın :)ya birsuru coğrafya sorum var daha bugün ve yarın bitirmem lazım pazartesi gunü nüfusa gecicem ins.

yok canım kıyafet alışverişi :1:
ama yarın sevdiceğimle kavuşcaz tutcam elinden götürcem mağzalara tencerelerimizi göstercem :16::16::16::16:

yok canım kıyafet alışverişi :1:
ama yarın sevdiceğimle kavuşcaz tutcam elinden götürcem mağzalara tencerelerimizi göstercem :16::16::16::16:

Aa sevdiceginmi geliyor hadi gözün aydin:16:Kız guiet paraları harca harca bitirremiyosun çeyiz kıyafet kitap :27:Bereketlisin maşallah :1:

Aa sevdiceginmi geliyor hadi gözün aydin:16:Kız guiet paraları harca harca bitirremiyosun çeyiz kıyafet kitap :27:Bereketlisin maşallah :1:

saol canım :13:
valla indirimli alıyom herşeyi canım ondan bide işe başlayınca hemen kredi kartına başvurdum vadalar saolsun bide babam saolsun kıyafetler çeyiz ondan tabi bi kısmı :27::27:

saol canım :13:
valla indirimli alıyom herşeyi canım ondan bide işe başlayınca hemen kredi kartına başvurdum vadalar saolsun bide babam saolsun kıyafetler çeyiz ondan tabi bi kısmı :27::27:

Evlenmeden al herseyini evlenincede eksikler bitmiyor :31:Biz kredi ödüyoruz 435 tl kredi Kartinada her ay 400 tl ille geliyor gerçi esimin bireysel emeklilik var 230 tl kredi kartına o sabit geliyor masraf hiç bitmiyor:51:

Evlenmeden al herseyini evlenincede eksikler bitmiyor :31:Biz kredi ödüyoruz 435 tl kredi Kartinada her ay 400 tl ille geliyor gerçi esimin bireysel emeklilik var 230 tl kredi kartına o sabit geliyor masraf hiç bitmiyor:51:

valla canım ben bankadayım ama bireysel emekliliği önermiyorum :23:
öle canım masraf bitermi :5:
bizde kredi alıcaz onu ödicez of of :17:

valla canım ben bankadayım ama bireysel emekliliği önermiyorum :23:
öle canım masraf bitermi :5:
bizde kredi alıcaz onu ödicez of of :17:

3yil olmuş esim başlatalım bakalım devam ediyoruz ama bana çok geliyor 230 tl :31:Esim diyor ileride faydasını görücez diye ins. Görürüz faydasini

Son düzenleme:
Kizlar haftasonu diye kimseler yok hu hu nerelerdesiniz :10:bugün 300 coğrafya sorusu cozdum:12:

bakın ne buldum. çok hoşuma gitti. paylaşmak istedim:1: $ibrahim.webp

Back
X