2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

kızlarr tarih tekrarı yapıp soru çözerken 3 tane soru ve cevapları kafam takılıverdi bir yorum yapar mısınız
soru 1:
I.yuğ
II.balbal
III.kurgan
yuk hang ölümden sonra yaşama inanılmasının(ahiret inancı) sonucu ortaya çıkmıştır.
2 ve 3 tamam ahiret inancı kanıtıdır ama yuğ (cenaze merasimi) ve ağıt ahiret inancına kanıt değildir ,notlarımda öyle yazmışım ve aklımdada öyle kalmış (notlarımda hakan dede nin derslerindendir) cevap ise 3 ü

soru 2:I.avarlar
II.peçenekler
III.hunlar
hang istanbulu kuşatmıştır ? bu sorudada bana göre cevap sadece avarlar ,peçenekler kuşatmaya çalışmak istemiş ama kuşatamamış yani iki kaynaktada bu şekilde bilgi sorunun cevabıda 1 ve 2

soru 3:I.Karabalasagun yazıtları
II.yenisey yazıtları
III.orhun yazıtları
hangi göktürk alfabesiyle yazılmıştır
kaynakların ikiisindede karabalasagun ile alakalı böyle bir bilgi yok ..

yani kafam karıştı eksik bilgi mi var kızlar yoksa soruların şıklarımı yanlış ? buarada çözdüğüm murat yayınları

karabalasagun uygurların canım
yug da aglayarak ruhu temızlediklerını dusunduklerı ıcın ahıret ınancını gosterır
avarlar ist kusatmıs
peçenekler bazı devletlerde paralı asker olmuslar ondan kusatmıs olabilirler. Ins yardımcı olabılmışımdır

Günaydın hanımlar :24:Güzel bir kahvaltı edicem sonra coğrafyanın 3. Konusuna başlıcam bugün onu bitirmeyi planliyorum bol bol coğrafya çözücem bugün nasip olursa :27:Bügünde kanal d de dizim var onu izliycem :55:

gunaydın canım. Nasılsın ? Nasıl gıdıyor calısmalar?

gunaydın canım. Nasılsın ? Nasıl gıdıyor calısmalar?

Günaydın tatlım İyiyim çok şükür yok bir yaramazlık sen nasılsın? Şimdi hazırlandım coğrafyanın 3. Konusunu bitiricem bol bol coğrafya çözücem bugun:31:Senin planın ne bugün hangi derse calisicaksin

Günaydın tatlım İyiyim çok şükür yok bir yaramazlık sen nasılsın? Şimdi hazırlandım coğrafyanın 3. Konusunu bitiricem bol bol coğrafya çözücem bugun:31:Senin planın ne bugün hangi derse calisicaksin

ben buğün türkçe çalıştım
sabah çoçuklar uyanmadan
test çözdüm türkçe konu sonu
isim sıfat tamlamaları
zamır zarf tümlleç

konu sonu 60 soru oluyor beni m kitapta
siz nasıl 200 300 sor u buluyorsuunuzzz

ben buğün türkçe çalıştım
sabah çoçuklar uyanmadan
test çözdüm türkçe konu sonu
isim sıfat tamlamaları
zamır zarf tümlleç

konu sonu 60 soru oluyor beni m kitapta
siz nasıl 200 300 sor u buluyorsuunuzzz

Canım bende 41 tane kitap var 12 si konu anlatımı kalanlar soru bankası sırf 3 set modüler soru bankam var her derse ait bir kitap var icinde ayrıca 10 u geçik herdersi iceren kalın soru bankam var bir konuyu çalışıp taradigimda en az 600 soru çıkıyor benim :31:

Son düzenleme:

bende iyiyim biraz stres sardı sadece.
Ben bugün matematik, türkçe , cografya , tarih soru çözcem. Ben konu çalışmıyorum dershaneye gittiğim icin dogru mu yapıyorum bılmiyorum .

Ben bugün matematik, türkçe , cografya , tarih soru çözcem. Ben konu çalışmıyorum dershaneye gittiğim icin dogru mu yapıyorum bılmiyorum .

Testlerde yanlısının çok çıktığı konulara göze atsan yeter ama bence tarihi bol bol tekrar et :31:Ben evde hazırlandığım için hepsine tek tek calisiyorum haftaya yine tarih tekrarı yapicam çok çabuk unutuluyor:19:

Testlerde yanlısının çok çıktığı konulara göze atsan yeter ama bence tarihi bol bol tekrar et :31:Ben evde hazırlandığım için hepsine tek tek calisiyorum haftaya yine tarih tekrarı yapicam çok çabuk unutuluyor:19:

tekrarı sık sık yapıyorum zaten . Soru çözüyorum bol bol iste valla iyice stres sardı . Ne yapacgm bilmiyorum

tekrarı sık sık yapıyorum zaten . Soru çözüyorum bol bol iste valla iyice stres sardı . Ne yapacgm bilmiyorum

Stres yapma karışır canım o kadar çalışıyorsun emeginin karşılığını alırsın ins. Alllah hakkımızda hayırlı olanı versin ins.

kızlarr tarih tekrarı yapıp soru çözerken 3 tane soru ve cevapları kafam takılıverdi bir yorum yapar mısınız
soru 1:
I.yuğ
II.balbal
III.kurgan
yuk hang ölümden sonra yaşama inanılmasının(ahiret inancı) sonucu ortaya çıkmıştır.
2 ve 3 tamam ahiret inancı kanıtıdır ama yuğ (cenaze merasimi) ve ağıt ahiret inancına kanıt değildir ,notlarımda öyle yazmışım ve aklımdada öyle kalmış (notlarımda hakan dede nin derslerindendir) cevap ise 3 ü

soru 2:I.avarlar
II.peçenekler
III.hunlar
hang istanbulu kuşatmıştır ? bu sorudada bana göre cevap sadece avarlar ,peçenekler kuşatmaya çalışmak istemiş ama kuşatamamış yani iki kaynaktada bu şekilde bilgi sorunun cevabıda 1 ve 2

soru 3:I.Karabalasagun yazıtları
II.yenisey yazıtları
III.orhun yazıtları
hangi göktürk alfabesiyle yazılmıştır
kaynakların ikiisindede karabalasagun ile alakalı böyle bir bilgi yok ..

yani kafam karıştı eksik bilgi mi var kızlar yoksa soruların şıklarımı yanlış ? buarada çözdüğüm murat yayınları

1) kurban mezar demek türbe demek. bunu anlmıyorum
balbal mezar taşı kaç kişi öldürdü orda gçlü olsun diye
yuğ: cenaze töreni yemeği. burda yapılan tören ve yemeğin ölüye faydası yok. hani güya yuğ un anlamı. dağıtalan yemek kadar diğer dünyada tok olur olsaydı alırdık.

yüksek puan alan öğrenciler her gün 30 dk tarh 30dk 30dk çoğ anaysa tekrar edin dio. üstünü çizip geçin diyor. bnde harıl harıl çalşmak deil bi kere okumalısın

canım kargo 2 gibi gelmiş babam benden önce incelemiş saolsun.çok meraklıdır :1:
bu para bu kitaba az valla harika bi kitap diyo sen sor ben söliyim için :52:
türkçe için ben öle bi kitap almadım ki canım.şifreleme tekniklerini aldım o kdar :10:

95:
o ktabı bnde dn inceledim. çok gzl bi ktap gerçkten. bnde alıcam

karabalasagun uygurların canım
yug da aglayarak ruhu temızlediklerını dusunduklerı ıcın ahıret ınancını gosterır
avarlar ist kusatmıs
peçenekler bazı devletlerde paralı asker olmuslar ondan kusatmıs olabilirler. Ins yardımcı olabılmışımdır

tşk cevap için.valla hakan hoca öyle not aldırmıştı yuğ ile alakalı benimde o yüzden kafam karıştı .peçeneklerle alakalıda kuşatmak istemis ama bizans engel oolms diyor murat yayınlarında ama sorusunun cevabında peçenekler var nasıl işse :)

selam kızlar

sabah tarih sorusu çözdüm bol bol bi tekrar yaptım
coğrafya ya daha başlamadım önce şu tarih tekrar sorularım bitsin

selam kızlar

sabah tarih sorusu çözdüm bol bol bi tekrar yaptım
coğrafya ya daha başlamadım önce şu tarih tekrar sorularım bitsin

Merhaba canim Ben coğrafyanın 3. Konusunu bitirdim şimdi sorulara geçtim bakalım aksamda bir deneme yapicam sonra yalan dunyayı izliycem:27:Haftaya bende tarih tekrarı yapicam 10 günde bir basta sona tekrar edip soru cozuyorum:31:

Son düzenleme:
kızlar bende kpss den 85 aldım ve bilgisayar işletmeni olarak aralıkta kaymakamlığa atandım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım.

Merhaba canim Ben coğrafyanın 3. Konusunu bitirdim şimdi sorulara geçtim bakalım aksamda bir deneme yapicam sonra yalan dunyayı izliycem:27:Haftaya bende tarih tekrarı yapicam 10 günde bir basta sona tekrar edip soru cozuyorum:31:

coğrafya konularına baktım bende inceledim biraz
çerezlik gibi geldi o yüzden acele etmiyorum coğrafya için
tarih maalesef ki akıl karıştırıyor unutmamak gerek :31:

Back
X