2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

merhaba,
tembel anne geldi..

sabah işti, güçtü, yemekti, bebekti derken yine de gelişimi bitirdim çok şükür...yargının eğitim bil. konu anlatımını son hız götürmeye çalışıyorum.
yedi iklim gygk dergilerden de 2. deyim. sınava çalışmaya yeni başladım ama...

merhaba,
tembel anne geldi..

sabah işti, güçtü, yemekti, bebekti derken yine de gelişimi bitirdim çok şükür...yargının eğitim bil. konu anlatımını son hız götürmeye çalışıyorum.
yedi iklim gygk dergilerden de 2. deyim. sınava çalışmaya yeni başladım ama...

geç olsun güç olmasın demişler
ben önceki sınava 2-3 ay kala çalışmaya başlamıştım

kızlar bende kpss den 85 aldım ve bilgisayar işletmeni olarak aralıkta kaymakamlığa atandım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım.

Hayırlı olsun canım ins. Seneye bizde buraya atandık diye yazmayı Allah nasip eder :16:Hangi kaynaklardan çalışmıştın canım günde kaç soru çözüyordun:31:

aslında gına gelmedi değil...bazen "aynı sınava 4. girişim, ben aptal mıyım" diyorum...ne yapalım barajı 89a çeken kader utansın...

Hayırlı olsun canım ins. Seneye bizde buraya atandık diye yazmayı Allah nasip eder :16:Hangi kaynaklardan çalışmıştın canım günde kaç soru çözüyordun:31:

bende muhasebe bölümü mezunuyum.arkadaşlar benim eşim çok destek oldu.ben ilk olarak güvenderin kon anlatımını çalıştım.tarihi datayla çalıştım normalde sayısal bölümü öğrencisiyim.tarih bilmezdim onunla öğrendim.sonra ihtiyaç ve yediiklimin denemelerini aldım sorular birebirdi arkadaşlar çok süper bu ıkı yayın.ben sürekli deneme çözdüm matematiğim çok ıyıydı zaten sınavda da bir yanlışım çıktı.günlük çalışırdım.soru şu kadar çözdüm bu kadar çözdüm diye değil ama soruları çok önemserdim çözemediklerimi eşimle tartışırdık.çözerdik:1: çok aşırı çalışmadım açıkcası.bi arkadaşım vardı şu kadr çalıştım bu kadar çalıştım şu konuyu bitirene kadar öldüm sabahladım derdi.yok arkadaşlar bunlara gerek yok.az ve öz çalışın.ve sonuç oalrak o bende düşük aldı.ve kendınızı kımseyle kıyas etmeyin.arkadaşlarım bana kazanamazsın sen dediklerinde ben kendime güvendim ve sonuç açıklandığında onların suratlarının ifadesini görmek kadar güzel bişey yok :52::52:

yüksek puan alan öğrenciler her gün 30 dk tarh 30dk 30dk çoğ anaysa tekrar edin dio. üstünü çizip geçin diyor. bnde harıl harıl çalşmak deil bi kere okumalısın

o ktabı bnde dn inceledim. çok gzl bi ktap gerçkten. bnde alıcam

hm ben yanlıs mı yapıyorum yanı?

ben geldim kızlar:10:
sen sor ben söliyim kitabını yanıma aldım işe giderken 20 sayfa bitiridm ( islam öncesi türk tarihi )
akşam minibüstede tekrar yaptım ezber bi kaç şeyi not ettim onlara bakıcam :52:
bankada canım çıktı bide :4:
q şifreleme teknikleri ne ola ki . . .

bu gün beklemiyoduk seni . . . :52:

cnaım akıllı adam kpss şifreleme teknikleri.aslında şifreleme değilde pratik yoldan ve hızlı çözmek adına bi kitap çok oldu alalaı ben bunu :52:

hanımlar ben bugn memleketime gidiyorum..5 gün kadr yokum buralarda:/ özlücem siziii... :5:

bol sorulu günler:21:

hayırlı yolculuklar tatlım bol bol dinlen gelince bi sürü soru çözcez :23::23:

Kizlar su sorulara bir bakarmisiniz:51:

Aysel tanesi 50 tl den 40 tane pantalon ve tanesi 60 tl den 60 tane kazak alıyor.Aldigi pantalon ve kazakların her birini 90 tl den satan Aysel bir üründen ortalama kaç tl kar eder?

Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir yazım yanlısı vardır?
A)insanın bir konuda görüş ileri surebilmesi için bir takım fikirlere sahip olması gerekir.
B)Mustafa Çavuş on bes sene boyunca bu mahallede oturmuş.
C)sanat konusundaki düşünceleri Yedi Meşale dergisinde ortaya koymuşlar.
D)1975'te koyünden ayrılan insanlar bir daha buralara dönemimiz.
E)Eskiden çobanlar bozkırlarda koyunlarını özgürce dolaştırildi.

Bir araç A dan B ye v km/şa hızla, B den C ye 2v km/şa hızla gidiyor.|AB|=2|BC| olduguna göre aracın A dan c ye gidisteki ortalama hızı saatte kaç km dir?

kızlar merhaba beni hatırladınızmı iki gün önce kitap almak için danışmıştım size, kitaplarım geldi ;) sizce konuları hangi sırayla çalışıyım öncelik hangisine veriyim sona hangisini bırakıyım . Siz nasıl biyol izlediniz ;)

kızlar merhaba beni hatırladınızmı iki gün önce kitap almak için danışmıştım size, kitaplarım geldi ;) sizce konuları hangi sırayla çalışıyım öncelik hangisine veriyim sona hangisini bırakıyım . Siz nasıl biyol izlediniz ;)

Hayırlı olsun kitapların canım hangi dersten zorlanıyorsanız ondan başla bence hangi yayını aldın bu arada merak ettim:31:

Hayırlı olsun kitapların canım hangi dersten zorlanıyorsanız ondan başla bence hangi yayını aldın bu arada merak ettim:31:

yargı'nın canım konu anlatımları şimdi çok acele bi şekilde konuları çalışcam aslında bi kısmı çok iyi bildiğim konulardı ama hiçbişey hatırlamıyomuşum gibi geliyo. bişey daha sorucam test kitaplarıyla ilgili ben testleri konu konu çözmek istiyorum, test kitaplarının düzeni nasıll ;) bakalımm nasıl gidicek ilerleme olucakmı dünde bi site keşfettim bi bayan hoca tarih dersi anlatıyo çok başarılı , akılda kalır şekilde anlatıyo ... o sitedende yardım alıcamm ;) yapıcam işte bişilerrrr:8::8::ssz::ssz::ssz::18:

Kizlar nerdesiniz:10:Bugün coğrafyanın 3. Konusunu bitirdim 90 soru coğrafyadan 30 mat 30 türkce 30 tarih çözdüm toplam toplam 180 soruda kaldım :31:Yarın coğrafyaya devam edicem :6:Herkeze iyi geceler

yargı'nın canım konu anlatımları şimdi çok acele bi şekilde konuları çalışcam aslında bi kısmı çok iyi bildiğim konulardı ama hiçbişey hatırlamıyomuşum gibi geliyo. bişey daha sorucam test kitaplarıyla ilgili ben testleri konu konu çözmek istiyorum, test kitaplarının düzeni nasıll ;) bakalımm nasıl gidicek ilerleme olucakmı dünde bi site keşfettim bi bayan hoca tarih dersi anlatıyo çok başarılı , akılda kalır şekilde anlatıyo ... o sitedende yardım alıcamm ;) yapıcam işte bişilerrrr:8::8::ssz::ssz::ssz::18:

Test kitabiplarin tüm dersler ise ders ders ayrılmış sekilde oluyor her derste konu kunu gidiyor mesela tarihin ilk konusundan 3 test 2. Konudan 5 test böyle bendemi kitaplar modüler soru bankasindakilerde testler bitince. Karma testler var en sondada 10 deneme sınavı var :31:Kitaba göre degisiyor

Test kitabiplarin tüm dersler ise ders ders ayrılmış sekilde oluyor her derste konu kunu gidiyor mesela tarihin ilk konusundan 3 test 2. Konudan 5 test böyle bendemi kitaplar modüler soru bankasindakilerde testler bitince. Karma testler var en sondada 10 deneme sınavı var :31:Kitaba göre degisiyor

ne canım sendeki hangi yayınn ;)

Back
X