Pegem beyaz kalem ihtiyac data Nobel akademi yediiklim yargı uzman kariyer bende bu yayınlar var
yok yokmuşş ,negüzel yabende ihtiyacın setini almadığıma pişman oldum galiba
aklıma bişi takıldı sormadaan edemiycem okyonus:26: sık sık tekrar yaptığını yazmışsın. hatırladığım kadarıylada 12 tane konu anlatımlı kitabın vardı her ders için. tekrar yaparken,ilk, bir kitapla başlayıp,ikinci bi tekrarda başka bi kitapla tekrar edip,bu şekilde devam ederek 12 kitabıda gözden geçirmiş mi oluyorsun? merak ettim
Kizlar su sorulara bir bakarmisiniz
Aysel tanesi 50 tl den 40 tane pantalon ve tanesi 60 tl den 60 tane kazak alıyor.Aldigi pantalon ve kazakların her birini 90 tl den satan Aysel bir üründen ortalama kaç tl kar eder?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir yazım yanlısı vardır?
A)insanın bir konuda görüş ileri surebilmesi için bir takım fikirlere sahip olması gerekir.
B)Mustafa Çavuş on bes sene boyunca bu mahallede oturmuş.
C)sanat konusundaki düşünceleri Yedi Meşale dergisinde ortaya koymuşlar.
D)1975'te koyünden ayrılan insanlar bir daha buralara dönemimiz.
E)Eskiden çobanlar bozkırlarda koyunlarını özgürce dolaştırildi.
Bir araç A dan B ye v km/şa hızla, B den C ye 2v km/şa hızla gidiyor.|AB|=2|BC| olduguna göre aracın A dan c ye gidisteki ortalama hızı saatte kaç km dir?
Kizlar su sorulara bir bakarmisiniz
Aysel tanesi 50 tl den 40 tane pantalon ve tanesi 60 tl den 60 tane kazak alıyor.Aldigi pantalon ve kazakların her birini 90 tl den satan Aysel bir üründen ortalama kaç tl kar eder?
Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir yazım yanlısı vardır?
A)insanın bir konuda görüş ileri surebilmesi için bir takım fikirlere sahip olması gerekir.
B)Mustafa Çavuş on bes sene boyunca bu mahallede oturmuş.
C)sanat konusundaki düşünceleri Yedi Meşale dergisinde ortaya koymuşlar.
D)1975'te koyünden ayrılan insanlar bir daha buralara dönemimiz.
E)Eskiden çobanlar bozkırlarda koyunlarını özgürce dolaştırildi.
Bir araç A dan B ye v km/şa hızla, B den C ye 2v km/şa hızla gidiyor.|AB|=2|BC| olduguna göre aracın A dan c ye gidisteki ortalama hızı saatte kaç km dir?
Su sorularda birisi bakabilirim acaba :26:
Kizlar hala uyuyormusunuzNerdesiniz Sen sor ben cevaplayın kitabından 2 üniteyi okudum guzelce aksam yatmadanda osmanlıyı okuycam Yemeğim pisti çamaşırlarında astım şimdi coğrafya sorularına başlıyorum siz uyuyun daha
arkadaşlar merhabalar.. kulüpte yeniyim aranızda da dolayısıyla.. bir problemim için çare ararken kk.yı buldum. ama kpss başlığını görünce derdimi unuttum:) bende kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum. ama bu zamana kadar pek başarılı olamadım. bi kaç gün yada bir hafta iyi çalışıp haftalarca çalışmadığım oldu... şimdi 2 ay kaldı... çok tutuşmuş durumda olmama rağmen hala çalışamıyorum. bu başlığı görünce sizin çalışmalarınız benide şevklendirir diye düşündüm.. ve de önerileriniz olursa kesinlikle dikkate alırım diye düşünüyorum.
geçmi herşey için sizce?..
tatlım kalktıp kahvaltı yaptım dışarı çıktım alışveriş yaptım yeni geldim valla
hoşgeldin canım aramıza
geç olup olmadığına sen karar vericeksin canım
İyi yapmışsınız çeyiz alisverisinemi çıktın :)ya birsuru coğrafya sorum var daha bugün ve yarın bitirmem lazım pazartesi gunü nüfusa gecicem ins.
yok canım kıyafet alışverişi
ama yarın sevdiceğimle kavuşcaz tutcam elinden götürcem mağzalara tencerelerimizi göstercem
Aa sevdiceginmi geliyor hadi gözün aydinKız guiet paraları harca harca bitirremiyosun çeyiz kıyafet kitap Bereketlisin maşallah
saol canım :13:
valla indirimli alıyom herşeyi canım ondan bide işe başlayınca hemen kredi kartına başvurdum vadalar saolsun bide babam saolsun kıyafetler çeyiz ondan tabi bi kısmı
Evlenmeden al herseyini evlenincede eksikler bitmiyorBiz kredi ödüyoruz 435 tl kredi Kartinada her ay 400 tl ille geliyor gerçi esimin bireysel emeklilik var 230 tl kredi kartına o sabit geliyor masraf hiç bitmiyor
valla canım ben bankadayım ama bireysel emekliliği önermiyorum
öle canım masraf bitermi
bizde kredi alıcaz onu ödicez of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?