2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Bugün herkez bir konu bitiren ve en az 100 soru çözecek konu çalışmayacak olanlarda 300 soru çözmek artık herkeze ödev vericem

okyonus konu çalışmayana 300 soru az canım ya

kızlar herkese merhaba,iyi çalışmalar,ne olursunuz şu iki ayda bana da yardım edin,sıkı çalışayım,strese girdim,banada ödev verin ,beni de aranıza alın

canım yakandan tutup zorla alamayız aramıza
geldim dedin hoşgeldin dedik yoksun ortalarda o kadar zamandır
önce kendi kendini motive et

sorularda cevap hatası oluyor bazen bu soru 3 yani başka alternatif yok

okyonus,quiet,adildemir ve diğer çalışkanlar,beni untmayın lütfen elimden tutun.

okyonus konu çalışmayana 300 soru az canım ya

canım yakandan tutup zorla alamayız aramıza
geldim dedin hoşgeldin dedik yoksun ortalarda o kadar zamandır
önce kendi kendini motive et

guiet bundan sonra yanınızdan ayrılmycam,gidip geliyorum çok çalışmam lazım şu iki ayı

okyonus,quiet,adildemir ve diğer çalışkanlar,beni untmayın lütfen elimden tutun.

Önce calışma istegi azmi olacak tatlım icinden gelecek biz burda ödev versek konu çalış desek sen uymadıktan sonra bir anlamı olmaz önce is kendinde bitiyor yardımcı oluruz soruların olur çözeriz kaynak kitap öneririz ama daha ne yapabilir bilmiyorum biz ne anneniz ne babanız yani elimizden geldiğince motive ederiz ama bir görünüp bir kaybolduğundan ben bir şey diyemiycem

okyonus,artık geleceğim,bana ödev verin söz yapacağım bugünden itibaren öğrenciniz,m kızlar:)

ben konu çalışcam nasılsa

Valla bende konu çalıştım en fazla 200 çözerim Yarın ful çözerim soru bugün aksam vatandasliginyari konusunu calisicam kısmetse yarında kalan yarısını sabunla sozlesmistik ama oda yok ortada akşamki Plan'ım o yüzden muhallakta

Günaydın KPSS yoldaslarimKimseler yok yine gece ben kapattım sabah ben actım topigi çok ayip

slm cnm slmlr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .

coğrafyadan kalan konumu bitirdim şimdi çözümlu soru bankasından sorulari çözüp gne gidicem bugün öğleden sonra gunum var

cnm vatandaşlığı unutma ama bak ilk konu zaten zevklidir ;
sosyal düzen kuralları hukuk kurallarının temel özellikleri hukukun kaynakları kişilik ve kişilik türleri, kamu hukukununa genel bir giriş yapacağız bu gün cnm sakın unutma yani kaynağının ilk bölümünü bitireceğiz . . .

yetenek var benim elimde incecik çok güzel ve çok net bahsetmiş . . .

sedu kpss tarih şifresi videosuna hemen bakmalıyım . . . teşekkürler . . .​

guiet bundan sonra yanınızdan ayrılmycam,gidip geliyorum çok çalışmam lazım şu iki ayı

çok çalışma verimli çalış canım
bak ben işe giderken serviste bu ihtiyacın kartlarını okuyorum.sonra yargı taih kitabı çalııyorum
bigün bi müşteriye sultan mahmut dicem diye korkuyom

çok çalışma verimli çalış canım
bak ben işe giderken serviste bu ihtiyacın kartlarını okuyorum.sonra yargı taih kitabı çalııyorum
bigün bi müşteriye sultan mahmut dicem diye korkuyom

Kızlar azminize hayranım bundan sonra size geleceğim beni artık kabul edin,şimdi çıkmalyım herkese kolay gelsin

rica ederim canım

cevaplarınız için teşekkur ederim

iyiki varsınız

yukarıda ki yi doğru yazdım mı

birde
şu cümle nasıl yazılır

sorularınızın katkısı oluyor bana da

yukarıda da ayrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…