ben 3 buluyorum
doğru cevap 4 kızlar
bana yardım edin :26:
ab+ba
-------=33
a-b
a+b kaçtır
Bugün herkez bir konu bitiren ve en az 100 soru çözecek konu çalışmayacak olanlarda 300 soru çözmek artık herkeze ödev vericem
kızlar herkese merhaba,iyi çalışmalar,ne olursunuz şu iki ayda bana da yardım edin,sıkı çalışayım,strese girdim,banada ödev verin ,beni de aranıza alın
okyonus konu çalışmayana 300 soru az canım ya
canım yakandan tutup zorla alamayız aramıza
geldim dedin hoşgeldin dedik yoksun ortalarda o kadar zamandır
önce kendi kendini motive et
okyonus konu çalışmayana 300 soru az canım ya
canım yakandan tutup zorla alamayız aramıza
geldim dedin hoşgeldin dedik yoksun ortalarda o kadar zamandır
önce kendi kendini motive et
100 de benden 500 olsun düz hesap
100 de benden 500 olsun düz hesap
okyonus,quiet,adildemir ve diğer çalışkanlar,beni untmayın lütfen elimden tutun.
Önce calışma istegi azmi olacak tatlım icinden gelecek biz burda ödev versek konu çalış desek sen uymadıktan sonra bir anlamı olmaz önce is kendinde bitiyor yardımcı oluruz soruların olur çözeriz kaynak kitap öneririz ama daha ne yapabilir bilmiyorumbiz ne anneniz ne babanız yani elimizden geldiğince motive ederiz ama bir görünüp bir kaybolduğundan ben bir şey diyemiycem
ben konu çalışcam nasılsa
Günaydın KPSS yoldaslarimKimseler yok yine gece ben kapattım sabah ben actım topigi çok ayip
coğrafyadan kalan konumu bitirdim şimdi çözümlu soru bankasından sorulari çözüp gne gidicem bugün öğleden sonra gunum var
guiet bundan sonra yanınızdan ayrılmycam,gidip geliyorum çok çalışmam lazım şu iki ayı
çok çalışma verimli çalış canım
bak ben işe giderken serviste bu ihtiyacın kartlarını okuyorum.sonra yargı taih kitabı çalııyorum
bigün bi müşteriye sultan mahmut dicem diye korkuyom
slm cnm slmlr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr . . .
cnm vatandaşlığı unutma ama bak ilk konu zaten zevklidir ;
sosyal düzen kuralları hukuk kurallarının temel özellikleri hukukun kaynakları kişilik ve kişilik türleri, kamu hukukununa genel bir giriş yapacağız bu gün cnm sakın unutma yani kaynağının ilk bölümünü bitireceğiz . . .
yetenek var benim elimde incecik çok güzel ve çok net bahsetmiş . . .
sedu kpss tarih şifresi videosuna hemen bakmalıyım . . . teşekkürler . . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?