2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

arkadaşım niye sölüyosun içime oturuyo zaten sevdiceğimle kahvaltı yapamamamız :15:
benim kesin atanmam lazım :4:
siz böle söleyin acayip gaza geliyorum valla :27::27:

gel tabi gaza ki daha çok çalış
bu hafta yeni kitaplar alcam bende evdekiler bitti o yüzden boştayım şuan :1:

slm kızlar hafta sonu dershanem olduğu için uğrayamıyorum pek . . .
h.içi birlikteyiz inşallah . . .

kötü bi türlü artmıyo canım

artar cnm denemelerde yanlışlarının üzerine gidersen illaki artar . . .

Geldim canım yeni gitti misafirler ne diyen bana merak ettim sen yoksun ama :24:

cnm türkçenle ilgili bir şeyler diyecektim sana . . .
üniversite hazırlıkta bizim dershane hocamız sizden sadece günde 30 türkçe sorusu çözmenizi istiyorum ve bu biçimde yaparsanız da sınavda net yapacağınızı garanti ediyorum demişti ve gerçekten günde sadece 30 türkçe sorusu çözerek biz hepimiz sınavda türkçeyi fullemiştik okym o nedenle ben şimdi de her gün 30 türkçe muhakkak çözmeye gayret ediyorum çözemedim mi hemen ertesi günü 60 . . . :23::23::23::23::23::23:

Günaydın hanımlar kalan tarih tekrarımı bitiricem bugün ins. Bol bolda tarih çözücem yarın coGrafyaya devam edicem bitirdigim konunun tum testlerini ozemedik 9kitap alanvar onlardaki sorulari tarayip salı gunü bölgelere geciyorum ins. Bu hafta coğrafyayı bitirip artık anayasaya calisicam bide geometriyi götürucem bakalim:31:

cnm yarın coğrafyaya da başlayacağız konu belirle birlikte çalışalım o konuyu . . .

slm kızlar hafta sonu dershanem olduğu için uğrayamıyorum pek . . .
h.içi birlikteyiz inşallah . . .

artar cnm denemelerde yanlışlarının üzerine gidersen illaki artar . . .

cnm türkçenle ilgili bir şeyler diyecektim sana . . .
üniversite hazırlıkta bizim dershane hocamız sizden sadece günde 30 türkçe sorusu çözmenizi istiyorum ve bu biçimde yaparsanız da sınavda net yapacağınızı garanti ediyorum demişti ve gerçekten günde sadece 30 türkçe sorusu çözerek biz hepimiz sınavda türkçeyi fullemiştik okym o nedenle ben şimdi de her gün 30 türkçe muhakkak çözmeye gayret ediyorum çözemedim mi hemen ertesi günü 60 . . . :23::23::23::23::23::23:

cnm yarın coğrafyaya da başlayacağız konu belirle birlikte çalışalım o konuyu . . .

Tamam canım dediğin gibi bende hergüne türkce çözücem yarın coğrafyanın ilk bölgesine çalışalım bir bölgeyi bitirelim :31:Bu hafta hergüne bir bölge seklinde çalışıp bitirelim bölgeleri vatandaşlığa ağırlık vericim önümüzdeki hafta

Tamam canım dediğin gibi bende hergüne türkce çözücem yarın coğrafyanın ilk bölgesine çalışalım bir bölgeyi bitirelim :31:Bu hafta hergüne bir bölge seklinde çalışıp bitirelim bölgeleri vatandaşlığa ağırlık vericim önümüzdeki hafta

süper okymmmm zaten bi kaç gün sonra alışkanlık oluyo çözmeyince acayip huzursuz hissediyosun kendini . . .
böle böle türkçeyi fullicem düşüncesiyle otur her testin başına . . . :21:

akdenizden başlayalım mı okym yarın ?

finallerden bahsetme :35: yaklaşıyor benimkiler ama elde var sıfır :52:

:52::52:
keşke kpss olmasada final olsa valla :27:
bizde geçme notu 30 du :60: ama ekonometri ort hep 15 falan oluyodu herkes kalıyodu :8::8:

kızlar kendi kendime kodlama yaptım :27::27:

moğol devletlerine çalışıyorum altın orda ve ilhanlılara :52:
moğolları tek çatı altında cengiz kurtoğlu topladı (cengiz han).
altın ordayı batuhan kurdu çocuklar duymasındaki halukun damadı berke( berke han) zamanında islamiyeti kabul ettiler.valide sultanın dedeleri (kırım hanlığı)altın ordaya son verdi.
ilhanlıları çocuklar duymasındaki orçunun dedesi kurdu( hülagü han )(orççun doğmadan hülagü orçun koyucakalrdı adnı ne değişik isim demiştim aklımda kaldı ) :52::52::52::52:

madem hayatımız dizi sınavlarada ona göre çalışalm :60::60:
kızlar pskolojik durumumu iyi dimi sorun yok bende :33::35::35:

benim topicemi canım görmedim bakıyorum hemen :10:
canm nereye yazdın ki bulamadım :26:

yok cnm benim senin topikte mi var onu bilmiyodum aratmiyim seni burdan yazıyım çıkmadan . . .

şu kuaförden aldığın fön makinasını sorucaktım cnm bnm ya hem çok uyguna almışsın hem de gerçekten onların fön makinasını hiç bir makine tutmuyo valla . . .:21::21:

yok cnm benim senin topikte mi var onu bilmiyodum aratmiyim seni burdan yazıyım çıkmadan . . .

şu kuaförden aldığın fön makinasını sorucaktım cnm bnm ya hem çok uyguna almışsın hem de gerçekten onların fön makinasını hiç bir makine tutmuyo valla . . .:21::21:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...adigimiz-yolda-quietnrkn-in-ceyizcikleri.html

benim topic tatlım :40:
yazıcam markasını buraya :8:
valla gidip mağzadan alıncana en güzeli :24::24:

canım star layd markası turbo 4100 :34:

Son düzenleme:
:66::66::66::66::66::62:
osmanlı devletine geçtim :46::46::46::46:
şimdi soruları çözüm osmanlı öncesini tarihin tozlu raflarında bırakıcam :52::52:
osmanlıya geldim sonrası kolay :4::4::4:

kızlar tartışmlalı bi soru yardım :7:
1.taş ve mermerlerden heykel
2.altın ve demir gibi madenlerden silah
3.ahşap malzemeden mutfak gereçleri
hangileri islamiyet öncesi dönemde türklerin uğraşları arasıdna gösterilebilr ?

1
2
3
1-2
1-2-3

Back
X