- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
hooooppp
kızlar günaydın![]()
:116::116:
günaydın canım hatta tünaydın iyi öğlenler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hooooppp
kızlar günaydın![]()
:116::116:
günaydın canım hatta tünaydın iyi öğlenler![]()
sevgilimle kahvaltı keyfi yaptık o yüzden geç geldim nete![]()
arkadaşım niye sölüyosun içime oturuyo zaten sevdiceğimle kahvaltı yapamamamız
benim kesin atanmam lazım
siz böle söleyin acayip gaza geliyorum valla![]()
kötü bi türlü artmıyo canım
Geldim canım yeni gitti misafirler ne diyen bana merak ettim sen yoksun ama![]()
Günaydın hanımlar kalan tarih tekrarımı bitiricem bugün ins. Bol bolda tarih çözücem yarın coGrafyaya devam edicem bitirdigim konunun tum testlerini ozemedik 9kitap alanvar onlardaki sorulari tarayip salı gunü bölgelere geciyorum ins. Bu hafta coğrafyayı bitirip artık anayasaya calisicam bide geometriyi götürucem bakalim![]()
gel tabi gaza ki daha çok çalış
bu hafta yeni kitaplar alcam bende evdekiler bitti o yüzden boştayım şuan![]()
slm kızlar hafta sonu dershanem olduğu için uğrayamıyorum pek . . .
h.içi birlikteyiz inşallah . . .
artar cnm denemelerde yanlışlarının üzerine gidersen illaki artar . . .
cnm türkçenle ilgili bir şeyler diyecektim sana . . .
üniversite hazırlıkta bizim dershane hocamız sizden sadece günde 30 türkçe sorusu çözmenizi istiyorum ve bu biçimde yaparsanız da sınavda net yapacağınızı garanti ediyorum demişti ve gerçekten günde sadece 30 türkçe sorusu çözerek biz hepimiz sınavda türkçeyi fullemiştik okym o nedenle ben şimdi de her gün 30 türkçe muhakkak çözmeye gayret ediyorum çözemedim mi hemen ertesi günü 60 . . .
cnm yarın coğrafyaya da başlayacağız konu belirle birlikte çalışalım o konuyu . . .
bende az uyucam artık yorulsamda olsun.sanki yarın final sınavım varmış gibi çalışıcam![]()
Tamam canım dediğin gibi bende hergüne türkce çözücem yarın coğrafyanın ilk bölgesine çalışalım bir bölgeyi bitirelimBu hafta hergüne bir bölge seklinde çalışıp bitirelim bölgeleri vatandaşlığa ağırlık vericim önümüzdeki hafta
finallerden bahsetmeyaklaşıyor benimkiler ama elde var sıfır
![]()
q ceyis bölümünden bi şey yazmıştım cnm sana ama görmedin galiba . . .:26::2::26:
dershaneye kaçiyim kızlar akşam girebilirsem giricem . . .
kolaylıklar herese . . .
benim topicemi canım görmedim bakıyorum hemen
canm nereye yazdın ki bulamadım :26:
yok cnm benim senin topikte mi var onu bilmiyodum aratmiyim seni burdan yazıyım çıkmadan . . .
şu kuaförden aldığın fön makinasını sorucaktım cnm bnm ya hem çok uyguna almışsın hem de gerçekten onların fön makinasını hiç bir makine tutmuyo valla . . .
osmanlı devletine geçtim
şimdi soruları çözüm osmanlı öncesini tarihin tozlu raflarında bırakıcam
osmanlıya geldim sonrası kolay![]()
hadi bakalım kolay gelsin
sonrası yallah genç osman![]()