2012 KPSS konu çalışması hayırlı olsun kızlar :)) hedef min 85 :))

Coğrafya coZuyorum canım hosgeldin Nasıl gecti gunun

kolay gelsin canım
ay hiç sorma vada şubelerine gidenler bugünkü eziyetimizi anlar sistem bi gitti mafolduk bağrış çağrış kafam şişti valla
akşam 5 te kapanan şube 6 da kapandı ya işlem aldık o saate kadar

bu arada dün osmanlıyı çalıştım ya hep aklımda sırpsındığının önemi neydi neydi diye öğle arasında baktım kitap götürüyom yanımda pskobata bağladım yalnız

240 tarıh,180 cografya, 30 turkce toplam 450 soru cozdum:124:herkeze ıyı geceler

canım özelden msj göndermeye çalıştım ama 100 msjım olmadı için iletişime geçemedim senle..nasıl yapsak bilemedim harmoni mahvetti bizi de

240 tarıh,180 cografya, 30 turkce toplam 450 soru cozdum:124:herkeze ıyı geceler

maşallah cnaım ben 3d oyuna daldım

canım özelden msj göndermeye çalıştım ama 100 msjım olmadı için iletişime geçemedim senle..nasıl yapsak bilemedim harmoni mahvetti bizi de

meslektaş hatta iştaş
aynen ya ölüm gibiydi bugün

maşallah cnaım ben 3d oyuna daldım

meslektaş hatta iştaş
aynen ya ölüm gibiydi bugün

:) aynen cnm hatta ben de bi yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum..communicator dan baktım sana ama göremedim ordan da yazacaktım şuben mi değişti tatlım??

:) aynen cnm hatta ben de bi yandan kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum..communicator dan baktım sana ama göremedim ordan da yazacaktım şuben mi değişti tatlım??

bende canım ya
şubem aynıda sen nerden tanıdın beni ki bulcan com da com derya deniz

Günaydın kizlar :)sabun tatlım Akdeniz bölgesini çalışıyoruz bugün aksamda soru cevap yapıyoruz tamammi

Günaydın kızlar. Bu gün ne yapsam karar veremedim bi türlü :18:

GunayDin canım bir deneme çöz en çok hangi konudan yanlışın çıkarsa onlarla ilgili test çöz benceBen şimdi gn.uk türkce sorularımı coZuyorum

günaydın kızlar
bugün 3 e kadar yokum sonra burdayım osmanlıyı yükselticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…